Τα ζώδια που ρισκάρουν και λένε ναι στο σ3ξ σε... κοινή θέα

Τους αρέσουν οι ερωτικές περιπτύξεις σε δημόσιο χώρο και αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που ρισκάρουν και λένε ναι στο σ3ξ σε... κοινή θέα

Είναι τύποι χαλαροί. Δεν τους νοιάζει η γνώμη του κόσμου. Κάνουν αυτό που θέλουν, όταν και όπου το θέλουν. Βασικό τους μέλημα είναι η δική τους απόλαυση και καλοπέραση. Τώρα το τι θα πει ο κόσμος, ούτε που τους νοιάζει και μάλιστα τον κόσμο τον έχουν γραμμένο στα παλαιότερα τον υποδημάτων τους. Αδιαφορούν πλήρως και ζουν τη ζωή τους με ρίσκο. Για την ακρίβεια αυτό το ρίσκο είναι που τους δημιουργεί και μεγαλύτερη έξαψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πότε νοιάστηκε ο Υδροχόος για το τι θα πει ο κόσμος για να νοιαστεί και τώρα; Κάνε μας τη χάρη κουκλίτσα μου θα σου πει και κοίτα τη δουλειά σου. Εγώ τη ζωή μου κι εσύ τη δική σου. Εννοείται ότι ο Υδροχόος θα δεχόταν να κάνει σεξ στο αυτοκίνητο, σε κάποιο πάρκο, δασάκι, πάρκινγκ, τουαλέτα, παραλία κτλ. Δεν έχει τέτοια ταμπού και κολλήματα. Θα απολάμβανε την κάθε στιγμή με το ταίρι του και ούτε που θα γέμιζε το μυαλό του με περιττές σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα βήματα του Υδροχόου βαδίζει και ο Δίδυμος. Μη σου πούμε ότι τα ακολουθεί τυφλά. Ποτέ δεν τον νοιάζει τι θα πούνε οι άλλοι. Εκείνος θέλει να περνάει καλά. Και αν θέλει να κάνει σεξ με το ταίρι του σε δημόσιο χώρο, θα το κάνει και θα αδιαφορήσει πλήρως για το τι συμβαίνει γύρω του. Δεν του καίγεται καρφί. Είναι τύπος χαλαρός. Δεν βάζει περιορισμούς στη ζωή του και όλο αυτό με το ρίσκο του να ερωτοτροπείς σε δημόσιο χώρο, τον φτιάχνει ακόμα περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο τύπος που θα σου πει «σεξ θέλω, τώρα το θέλω και θα το κάνω». Δεν τον νοιάζει το μέρος και η στιγμή. Μπορεί να κάνει τα πιο extreme πράγματα που περνάνε από το μυαλό σου. Είναι cool τύπος, δεν έχει ταμπού και περιορισμούς και θα κάνει τα πάντα για να περάσει καλά. Άσε που ως ζώδιο έχει και μια τεράστια αδυναμία στη φύση και στο έξω γενικότερα και εκεί είναι που του ανοίγει η όρεξη ακόμα περισσότερο. Το να τον κλείσεις στο σπίτι είναι ο εφιάλτης του, όχι το να του πεις να βγείτε έξω.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved