Οι φετιχιστές του ζωδιακού

Τους αρέσουν οι πιο... extreme καταστάσεις στο κρεβάτι

Άννα Ζαμάνη
Οι φετιχιστές του ζωδιακού

Δεν ενθουσιάζονται με τα... απλά και παραδοσιακά κόλπα στο σεξ. Θέλουν κάτι πιο εξεζητημένο, πιο προχωρημένο. Κάτι που για τους άλλους μπορεί να είναι υπερβολικό, αλλά για εκείνους είναι ξεσηκωτικό. Τους αρέσει να χρησιμοποιούν στο σεξ μαστίγια, χειροπέδες, sex toys, κάνουν role play και φυσικά έχουν αδυναμία σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, όπως οι πατούσες ή τα δάχτυλα των χεριών.

ΙΧΘΥΕΣ

Πρώτος στην σχετική μας λίστα ο Ιχθύς και όχι άδικα. Η φαντασία του... οργιάζει. Οι φαντασιώσεις του είναι ιδιαίτερες και ξεχωριστές. Θα σου ζητήσει πράγματα που ούτε καν περνάνε από το μυαλό σου. Όσο χαμηλών τόνων είναι στην κανονική του ζωή, άλλο τόσο... extreme και προχωρημένος είναι στο κρεβάτι. Αν σου αρέσουν κι εσένα τα περίεργα ερωτικά παιχνίδια, τότε ο Ιχθύς είναι ο/η ιδανικός/η εραστής/ερωμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε εκπλήσσει που βλέπεις την Παρθένο στο άρθρο για τους φετιχιστές; Κακώς σοκάρεσαι. Θα πρέπει να ξέρεις ότι η Παρθένος στο κομμάτι αυτό είναι... μουχρίτσα από τις λίγες. Της αρέσει να πειραματίζεται στο κρεβάτι. Να δοκιμάζει νέα κόλπα. Δεν της το έχεις, αλλά στο σεξ, η Παρθένος δεν είναι καθόλου κρύα. Το αντίθετο. Είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και έχει καλές επιδόσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος βαριέται εύκολα, γι' αυτό και θέλει εναλλαγές. Τα απλά κόλπα και τα "χιλιοπαιγμένα" δεν του λένε τίποτα. Δεν τον ξεσηκώνουν. Θέλει δράση στο κρεβάτι, ένταση και εναλλαγές. Ειδικά το role play, τον ξετρελαίνει. Επίσης, επειδή είναι και κοινωνικός άνθρωπος, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα στην σεξουαλική πράξη να λάβουν μέρος και ένας και δυο και τρεις και... χίλιοι δεκατρείς. Όλοι οι καλοί χωράνε θα σου πει (χαχαχα)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ανοιχτόμυαλος. Δεν έχει κανένα ταμπού και κανέναν ενδοιασμό. Όσο πιο extreme είναι αυτό που θα του προτείνεις στο κρεβάτι, τόσο πιο πολύ τον ξετρελαίνεις. Του εξάπτεις την φαντασία και την περιέργεια. Θέλει να τα δοκιμάσει όλα. Θέλει να πειραματιστεί και να ζήσει εμπειρίες που άλλοι δεν θα τις φανταζόντουσαν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved