Αυτά τα ζώδια «τραβάνε επικίνδυνα το σχοινί» σε ένα τσακωμό με το ταίρι τους

Το πείσμα τους μπορεί να καταστρέψει τη σχέση τους

Αυτά τα ζώδια «τραβάνε επικίνδυνα το σχοινί» σε ένα τσακωμό με το ταίρι τους

Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, έχουν πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη, συχνά μάλιστα είναι ανυποχώρητα και σε έναν τσακωμό με το ταίρι τους όχι μόνο δεν κάνουν πίσω, αλλά τραβάνε το σχοινί τόσο πολύ, που μπορεί να σπάσει και να καταλήξουν στο χωρισμό, μέσα σε μια στιγμή.

Ποια είναι αυτά;

ΤΑΥΡΟΣ

Πρώτοι και καλύτεροι οι Ταύροι που είναι γνωστοί για το πείσμα και την ξεροκεφαλιά τους. Όταν χρειαστεί να «δουλέψουν» σε δύσκολα σημεία της σχέσης, όπου οι απόψεις διίστανται, αυτομάτως «κατεβάζουν ρολά» και δεν επανέρχονται με τίποτα, όσο κι αν προσπαθήσεις να συζητήσεις μαζί τους. Θα έπρεπε, όμως. Διότι, οι Ταύροι, όπως και όλοι οι άνθρωποι, θα ωφελούνταν πολύ, αν έβλεπαν τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Θα ήταν περισσότερο ενδιαφέρον και σίγουρα πιο χρήσιμο να ακούσουν τον άλλον, παρά να μη δέχονται να μετακινηθούν ούτε πόντο από αυτό που έχει καρφωθεί μέσα στο κεφάλι τους.

ΛΕΩΝ

Ως "ντίβες" του ζωδιακού, οι Λέοντες βρίσκουν εξαιρετικά δύσκολο το να θεωρήσουν τις ανάγκες των άλλων εξίσου σημαντικές με τις δικές τους. Δεν είναι επειδή δεν σε αγαπούν ή δεν νοιάζονται για σένα, αλλά επειδή τους είναι δύσκολο να κάνουν αλλαγές και γενικά να προσαρμόζονται. Είναι εξαιρετικά απρόθυμοι να μετακινηθούν, ακόμα κι αν βρίσκονται σε μια σχέση που τους φθείρει ή τους έχει πλακώσει η ρουτίνα. Γι’ αυτό και θεωρούνται από τους πιο σταθερούς συντρόφους σε σχέση με τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει. Όμως, το πείσμα σε συνδυασμό με τον εγωισμό τους είναι αυτά που συχνά τους κάνουν να μη θέλουν να αναγνωρίσουν τα λάθη τους και να τραβάνε το σχοινί, ενίοτε κατηγορώντας την άλλη πλευρά. Και πόσο να αντέξει;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι άφοβοι και επίμονοι, και, ακόμα κι όταν η ζωή τους γίνει λίγο δύσκολη, απλώς ανέχονται με στωικότητα την αναποδιά ή την αλλαγή και συνεχίζουν παρακάτω στο δρόμο που... οι ίδιοι έχουν χαράξει. Ωστόσο, η απροθυμία τους να συμβιβαστούν και η απόλυτη στάση τους, συχνά σκεπάζει τα άλλα προτερήματά τους, όπως του ότι είναι συναρπαστικοί, ευφυείς και απίστευτα σέξι! Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αυτοί που όχι μόνο δε θα κάνουν πίσω, αλλά θα εκνευριστούν με την επιμονή του/ης συντρόφου τους και ενδεχομένως να θυμώσουν τόσο πολύ μαζί του/ης, που γρήγορα θα φτάσουν στον χωρισμό, αφού -ως γνωστόν- δεν πρόκειται να το ξεχάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ισχυρές πεποιθήσεις των Αιγόκερων τους καθιστούν καταπληκτικούς υποστηρικτές σε κάθε κατάσταση. Αλλά, όταν πρόκειται για τη σχέση τους, το να ενδώσουν και να συναντηθείτε κάπου στη μέση, θα μπορούσε να διαρκέσει πολλά… χρόνια. Είναι θέμα "αρχής" το να μην αλλάζει σκεπτικό ή στάση και να μη θέλει καν να συζητήσει γι' αυτά τα θέματα, αφού έφτασε εκεί που έφτασε, μετά από αρκετά παθήματα. Οι εμπειρίες που μάζεψε είναι αυτές που τον καθοδηγούν, οπότε η ισχυρογνωμοσύνη του είναι και μεγάλη. Κι εφ' όσον κάποια είναι γι' αυτόν αδιαπραγμάτευτα, σε ένα τσακωμό σχετικό, θα το τραβήξει και θα το σπάσει το σχοινί... κι ας τον τσούξει η συνέχεια.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved