Η σχέση αυτών των ζωδιακών ζευγαριών χρειάζεται αρκετή δουλειά

Πρέπει να προσπαθήσουν και οι δύο, αν θέλουν να είναι μαζί

Η σχέση αυτών των ζωδιακών ζευγαριών χρειάζεται αρκετή δουλειά

Η αλήθεια είναι ότι μόνο εύκολη και ομαλή δεν μπορεί να είναι η συνύπαρξη αυτών των ζωδιακών ζευγαριών. Γι' αυτό θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και κινήσεις καλής θέλησης. Είναι δύσκολοι συνδυασμοί και χρειάζεται αρκετή δουλειά για να μπορέσουν να τα καταφέρουν. Για πάμε να τα δούμε!

ΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι λες και αυτοί οι δυο άνθρωποι προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους. Ο μεν Δίδυμος είναι κοινωνικός, ανοιχτός, περιπετειώδης και party animal και ο δε Ταύρος είναι πιο μαζεμένος γενικά στη ζωή του, προσγειωμένος (ζώδιο της Γης είναι άλλωστε) και σπιτόγατος. Επίσης, ο Ταύρος δεν αλλάζει με τίποτα γνώμη, σε αντίθεση με τον Δίδυμο που την αλλάζει στο… δευτερόλεπτο. Αυτοί οι δυο για να μπορέσουν να συνυπάρξουν, θα πρέπει να δεχτούν ο ένας τον άλλο, να κάνουν παραχωρήσεις και να προσπαθήσουν να είναι αρκετά ανοιχτόμυαλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΚΡΙΟΣ

Σε αυτή τη σχέση γίνεται μια μικρή -έως και μεγάλη- μάχη για το ποιος είναι ο αρχηγός. Τόσο ο Κριός, όσο και ο Αιγόκερως θέλουν να έχουν το πάνω χέρι, αλλά αυτό μόνο εφικτό δεν είναι. Όσα είναι εκείνα τα στοιχεία που μπορεί να τους ενώνουν, άλλα τόσα και ακόμα περισσότερα είναι εκείνα που τους απομακρύνουν. Δύσκολα μπορούν να συνεννοηθούν και να τα βρουν χωρίς καβγάδες και εντάσεις. Όμως στην ζωή, τίποτα δεν είναι αδύνατο και αν αυτοί οι άνθρωποι αγαπιούνται πραγματικά, τότε με τους απαραίτητους συμβιβασμούς, ίσως και να τα καταφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Καρκίνος είναι γνωστό ότι βάζει την οικογένειά του πάνω από όλα. Όσο δύσκολη και να είναι μια σχέση με τον Τοξότη, θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρουν και να συνεχίσουν να είναι μαζί. Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο και θα το φτάσει στα άκρα. Ο Τοξότης βέβαια, από την άλλη, βολεύεται με τις προσπάθειες που κάνει ο Καρκίνος και δεν δίνει στην σχέση όσα θα έπρεπε να δώσει. Είναι ευθυνόφοβος, θέλει ανεξαρτησία και ελευθερία και δεν μπορεί να θυσιαστεί για την αγάπη. Σε αυτή τη σχέση, δίνει μονόπλευρα ο Καρκίνος και όσο… αντέξει. Ο Τοξότης απλά παραμένει στον δεσμό, μέχρι να αποφασίσει να φύγει οριστικά.

ΛΕΩΝ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια σχέση γεμάτη εντάσεις, αλλά και πάθος. Ο Λέων με τον Σκορπιό είναι δυο έντονοι χαρακτήρες που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Η σχέση αυτή μπορεί να τους δέσει αρκετά κυρίως στο σεξουαλικό κομμάτι, ωστόσο στο επικοινωνιακό δημιουργούνται πολλά θέματα και διαφωνίες. Βλέπουν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα και αντιμετωπίζουν τη ζωή με άλλο τρόπο, οπότε έρχονται σε κόντρα μεταξύ τους συχνά. Μιλάμε για έναν ζωδιακό συνδυασμό που μπορεί να περιλαμβάνει καψούρα, αλλά παράλληλα και έχθρα. Θέλει προσοχή στο πώς διαχειρίζονται τη σχέση και οι δυο πλευρές.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved