Αυτά τα ζώδια μια ζωή τρώνε τα μούτρα τους, εξ αιτίας των επιλογών τους

Κανένας δε φταίει για το «χάλι» τους, σπάσιμο θέλει το κεφάλι τους, που λέει και το τραγούδι

Αυτά τα ζώδια μια ζωή τρώνε τα μούτρα τους, εξ αιτίας των επιλογών τους

Τα τρία ζώδια που θα σου αναλύσουμε παρακάτω, αν και πολύ πιθανό να τα έχεις μαντέψει ήδη, μια ζωή, κάνουν άστοχες επιλογές, από βιασύνη, από επιπολαιότητα ή από την μεγάλη τους σιγουριά και καταλήγουν να τρώνε τα μούτρα τους. Κι εννοείται ότι δεν ευθύνεται κάποιος άλλος, παρά μόνο ο ίδιος τους ο εαυτός και ο χαρακτήρας τους. Όπως λέει και το τραγούδι, Κανένας δε φταίει για το «χάλι» τους, σπάσιμο θέλει το κεφάλι τους. Πάμε να δούμε για ποια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο βασιλιάς της παρόρμησης και των λαθών. Ο Κριός λειτουργεί στην ζωή του χωρίς να σκέφτεται. Πρώτα πράττει και μετά έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες. Για να στο πούμε πιο απλά, πρώτα ακούει το «μπαμ» στο αυτοκίνητο και μετά κατεβαίνει να δει τη ζημιά που προκάλεσε. Είναι θερμόαιμος και απερίσκεπτος. Γι’ αυτό κάνει και συνεχόμενα λανθασμένες επιλογές. Και αυτό ισχύει τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή, όσο και με την επαγγελματική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί ο Δίδυμος να είναι πανέξυπνος και διαόλου κάλτσα, αλλά αυτό που τον τρώει και μόνιμα κάνει λάθος επιλογές είναι η σιγουριά του για την ευφυΐα του και για τις ικανότητές του. Γι' αυτό το λόγο, σπάνια θα καθίσει να σκεφτεί σοβαρά και να αναλύσει μια κατάσταση, να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρει μια απόφαση. Έτσι πέφτει πάντα σε λούμπες και παγίδες και στο τέλος την πληρώνει άσχημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι «φωτιά» στην ζωή του και παίρνει αποφάσεις στο λεπτό. Δεν σκέφτεται, δεν αναλύει και δεν τον νοιάζει κιόλας. Λειτουργεί επιπόλαια και κάνει ό,τι του έρθει στο κεφάλι. Από τη στιγμή που το θεωρεί σωστό, το στηρίζει με όλο του το είναι. Μέχρ,ι βέβαια, να αποδειχτεί ότι ήταν λάθος, να του έρθει ο… λογαριασμός με τα σπασμένα και μετά να καταλάβει τι έκανε. Τα παθήματα δεν του γίνονται ποτέ μαθήματα και οι λάθος επιλογές του συνεχίζονται και συνεχίζονται.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved