Αυτά τα ζώδια δε χαίρονται με ό,τι έχουν καταφέρει στη ζωή τους

Αν κάτι δεν έκατσε, κολλάνε εκεί και απογοητεύονται

Παπασταύρου Λίντα
Αυτά τα ζώδια δε χαίρονται με ό,τι έχουν καταφέρει στη ζωή τους

Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, έχουν στο μυαλό τους συνέχεια κάτι καινούργιο να κάνουν και μια νέα κορυφή για να «κατακτήσουν». Ωστόσο, δε χαίρονται με ό,τι έχουν καταφέρει στη ζωή τους, αντίθετα, κολλάνε στο ένα που δεν έκατσε και γεμίζουν απογοήτευση. Πάμε να δούμε για ποια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος νιώθει ασφάλεια μόνο όταν έχει υλικά αγαθά, αποκτήματα και χρήματα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως όσα και να έχει, ποτέ δεν θα του είναι αρκετά. Για να καταλάβεις τι εννοούμε, θα σου πούμε τα εξής παραδείγματα: Μπορεί να έχει ένα σπίτι, αλλά θα μιζεριάζει επειδή δεν έχει εξοχικό. Μπορεί να έχει αυτοκίνητο και να «κλαίγεται» επειδή δεν είναι τελευταίο μοντέλο ή ηλεκτρικό κτλ. Μπορεί να έχει κάποια χρήματα στην άκρη, αλλά θα νιώθει ανασφαλής και… εκτεθειμένος γιατί αυτά τα χρήματα μπορεί να μην είναι αρκετά για μια ανάγκη που θα προκύψει. Όλα είναι στο μυαλό του και δυστυχώς για εκείνον αυτό το ανικανοποίητο δεν τον αφήνει να δει το πόσο τυχερός είναι.

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας δεν μπορεί να ζει με τα λίγα. Πάντα στη ζωή του θα προσπαθεί να αποκτήσει όλο και περισσότερα. Να κάνει αυτό που λέμε dolce vita και να ζει τη μεγάλη ζωή. Το θέμα με τον Λέοντα είναι ότι ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος με όσα έχει. Πάντα θα θέλει κι άλλα. Και το κακό με εκείνον είναι ότι συγκρίνει την ζωή του με εκείνη των άλλων γύρω του και προσπαθεί πάντα να τους ξεπεράσει. Να έχει καλύτερο αυτοκίνητο, πιο πολλά λεφτά, μεγαλύτερο και πιο καινούργιο σπίτι, εξοχικό σε θάλασσα και βουνό, κ.ο.κ. Ποτέ δεν θα νιώσει ότι απέκτησε αρκετά και πάντα θα πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κι άλλα για μια ακόμα πιο καλή και πιο άνετη ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης ως γνωστόν είναι το παιδί του Δία. Αυτό από τη μια είναι ευχή, καθώς είναι τυχερός γενικά στην ζωή του και προικισμένος με πολλά χαρίσματα, ωστόσο παράλληλα είναι και μια… κατάρα. Και αυτό γιατί ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος με όσα έχει. Πάντα θέλει κι άλλα. Δεν του φτάνουν όσα έχει και θέλει μόνιμα να επεκτείνεται και να κάνει ανοίγματα είτε μπορεί να τα διαχειριστεί, είτε όχι. Και εκεί είναι η παγίδα στην οποία πέφτει και την «πληρώνει» αρκετές φορές στην ζωή του. Ο Δίας όμως είναι ασπίδα και για δικό του καλό, πάντα στο τέλος τον σώζει με κάθε τρόπο. Έτσι ο Τοξότης δεν μαθαίνει από τα λάθη του. Γιατί; Γιατί έχει Δία!!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved