Αυτά είναι τα ζώδια που θέλουν να τα έχουν όλα

Και είναι ικανά να ξεπεράσουν τα όριά τους προκειμένου να τα αποκτήσουν...

Αυτά είναι τα ζώδια που θέλουν να τα έχουν όλα

Είναι δυνατόν να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή; Λεφτά, πράγματα, καλή δουλειά, φήμη, φίλους, έρωτες, σωστή οικογένεια, υγεία; Όχι, καθώς πάντα κάτι θα λείπει και θα μας κάνει να κολλάμε κι κάποιοι από μας δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Ωστόσο, τα τρία ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, όχι μόνο θεωρούν ότι μπορεί να έχουν τα πάντα, αλλά είναι ικανά να ξεπεράσουν τα όριά τους προκειμένου να τα αποκτήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας γιατί -ως γνωστόν- διακατέχεται από το ανικανοποίητο. Γι' αυτόν, η ζωή είναι όλα ή τίποτα. Κάθε τι που πετυχαίνει το χαίρεται για λίγο μόνο και αμέσως μετά πάει για το επόμενο. Είναι άπληστος, θέλει τα πάντα δικά του, δεν έχει όμως να κάνει με την επίδειξη ή την επιβεβαίωση, μέσω της απόκτησης αγαθών, αλλά με τη δύναμη, τον έλεγχο και την εξουσία. Όταν κάνεις παιχνίδι εσύ, οι υπόλοιποι χορεύουν στο δικό σου ρυθμό, τους έχεις σούζα και κανείς δε θα σου φέρει αντίρρηση. Αυτό είναι και το πιο... μεθυστικό. Γι' αυτόν τον λόγο δεν χορταίνει με τίποτα!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων θέλει να υπερέχει, οπότε πάντα κυνηγάει τα ωραιότερα, τα πλουσιότερα και τα καλύτερα. Δεν είναι ευχαριστημένος με ένα διαμερισματάκι, ένα αυτοκινητάκι ή ένα κινητό. Θέλει σπιταρόνα, αυτοκινητάρα, το τελευταίο μοντέλο του κινητού ή λάπτοπ, τη συγκεκριμένη μάρκα αρωμάτων, καλλυντικών, ρούχων, παπουτσιών, χιλιάδες followers στο Instagram, τα πιο in εστιατόρια ή κλαμπ. Είναι γεννημένος για τη μεγάλη ζωή, για να ζει μέσα στην πολυτέλεια. Πώς αλλιώς θα ξεχωρίζει και θα κάνει το κομμάτι του; Κι εννοείται ότι δεν ησυχάζει, δεν νιώθει ευχαριστημένος, ούτε πετυχημένος αν δεν τα έχει όλα αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι το τελευταίο ζώδιο της λίστας μας γιατί διακατέχεται από μια υπερβολή. Για να είναι ευχαριστημένος, όλα θα πρέπει να τα έχει πλουσιοπάροχα, άφθονα, άκοπα κι αβίαστα. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι παιδιί του Δία. Τύχη (στην οποία πιστεύει ακράδαντα) είναι να κερδίσει πολλά λεφτά, να πάρει μια μεγάλη κληρονομιά, να έχει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει, χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα και οτιδήποτε λιγότερο, δεν αναγνωρίζεται. Συνήθως, όταν τα πάρει, ζητάει κι άλλα. Μάλιστα, αν κάτι δεν του κάθεται, θεωρεί ότι είναι γκαντέμης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved