Τα ζώδια που κινδυνεύουν από εργασιακό «κάψιμο»

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη

Τα ζώδια που κινδυνεύουν από εργασιακό «κάψιμο»

Τα ζώδια αυτά τα δίνουν όλα στο εργασιακό κομμάτι. Δεν ξέρουν τι σημαίνει «πατάω φρένο» ή χαλαρώνω ή παίρνω ρεπό. Είναι εργασιομανείς, θέλουν να παράγουν έργο και να είναι άψογοι σε ό,τι κάνουν. Αυτό που αναλαμβάνουν, θα το παραδώσουν στην ώρα του και όσο πιο άρτιο γίνεται. Το πρόβλημα όμως είναι ότι με τόση δουλειά, καταπονούν την υγεία τους τόσο την σωματική όσο και την ψυχική και κινδυνεύουν με burnout.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος όταν ξεκινά δεν… σταματά. Οι αντοχές του γενικά είναι μεγάλες, όπως και το πείσμα του. Είναι επαγγελματίας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην φέρει εις πέρας ό,τι και αν αναλάβει. Δεν θα λυπηθεί τις εργατοώρες, αλλά κυρίως τον εαυτό του τον ίδιο. Θα τον ταλαιπωρήσει όσο χρειαστεί προκειμένου να έχει το αποτέλεσμα που θέλει. Είναι εργασιομανής, θέλει να κάνει καριέρα όπως επίσης θέλει να βγάλει λεφτά για να έχει αποκτήματα, οικονομική ασφάλεια και μια άνετη ζωή.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το... μυρμήγκι του ζωδιακού. Και αυτό γιατί είναι ένα από τα πιο εργατικά ζώδια. Αν δεν πετύχει αυτό που θέλει, όπως το θέλει και το έχει στο μυαλό της δεν πρόκειται να σταματήσει να προσπαθεί. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι κάνει κακό στην υγεία της. Είναι το άτομο εκείνο που όση δουλειά και να έχει, θα την τελειώσει στην ώρα του και μάλιστα χωρίς λάθη. Μπορείς να βασιστείς πάνω της γιατί είναι μεθοδική, οργανωμένη και… συνεπής. Κάποιες φορές μάλιστα, λόγω των χαρακτηριστικών της αυτών, πέφτει και θύμα εκμετάλλευσης από τους συναδέλφους της που της φορτώνουν δουλειά κι αυτή στο τέλος παθαίνει burnout.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ο απόλυτος εργασιομανής. Θα θυσίαζε τα πάντα για την καριέρα του. Ακόμα και την υγεία του. Δουλεύει σκληρά, προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται και θέλει να φτάσει πάντα ψηλά. Έχει μεγάλους στόχους στην ζωή του και αυτό που τον εξιτάρει περισσότερο από τα χρήματα, είναι η κατάκτηση της κορυφής γιατί αυτή του δίνει παράλληλα και δύναμη. Ο Αιγόκερως έχει υπομονή, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, δεν το βάζει στα πόδια στα δύσκολα, γι' αυτό άλλωστε και τον επιλέγουν σε κάθε επάγγελμα. Γιατί μπορούν να βασιστούν πάνω του για να γίνει η δουλειά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved