Τα ζώδια που σου κουνάνε το δάχτυλο, ενώ έχουν λερωμένη τη φωλιά τους

Ναι, έχουν τόσο θράσος

Τα ζώδια που σου κουνάνε το δάχτυλο, ενώ έχουν λερωμένη τη φωλιά τους

Τι και αν έχουν κάνει εκείνα πρώτα τη… «λαδιά»; Δεν έχει καμία σημασία. Έχουν το θράσος να σου κουνήσουν το δάχτυλο για κάτι που μπορεί να έχεις κάνει και να σε «στήσουν στον τοίχο». Θα σου ζητήσουν ευθύνες και θα καλύψουν την δική τους «λαδιά» πίσω από τις κατηγορίες σε σένα και με πρόφαση το δικό σου λάθος. Εύκολα μπορούν να «γυρίσουν τούμπα το παιχνίδι». Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι μανούλα στο να σε μπερδεύει. Έχει μια απίστευτη ικανότητα να σε κάνει να ξεχνάς τι μπορεί να σου έχει κάνει εκείνος και να αρχίζει να σου κουνάει το δάχτυλο και να σε κατηγορεί για ό,τι του έρθει εκείνη τη στιγμή στο μυαλό. Και επειδή σίγουρα μαζί του στην συζήτηση θα χάσεις τη μπάλα, να ξέρεις ότι άκρη δεν θα βγάλεις και στο τέλος θα βρεθείς να του ζητάς και συγγνώμη για το… «κακό» που προκάλεσες ή αν τον έθιξες κτλ. Για εκείνον είναι μια win win situation. Και θα σου την έχει πει και θα έχει βγει εκείνος λάδι.

ΖΥΓΟΣ

Μην τον υποτιμάς τον Ζυγό επειδή τον θεωρείς γλυκούλη, καλούλη και… δίκαιο. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να καλύψεις τις δικιές του λαδιές, θολώνοντας τα νερά και κουνώντας το δάχτυλο σε σένα για τα λάθη που έχεις κάνει. Εύκολα θα περάσει από την άμυνα στην επίθεση και θα αρχίσει να σε κατηγορεί. Με όσα θα σου πει, θα έχεις ξεχάσει τι έχει κάνει αυτός και θα αρχίσεις να νιώθεις τύψεις και ενοχές για το τι έχεις κάνει εσύ. Με τον Ιχθύ είναι σαν… διδυμάκια στην συμπεριφορά αυτή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς το παίζει πάντα… θύμα. Θα σου την «πει» για το πόσο τον έχεις αδικήσει ή τον έχεις πληγώσει και το πόσο κακό του έχεις κάνει, ενώ αυτός στην πραγματικότητα πίσω από την πλάτη σου, μπορεί να έχει κάνει αίσχη. Παρόλα αυτά, έχει το θράσος να το παίξει αθώος και θα προσπαθήσει να βγει από πάνω κουνώντας σου το δάχτυλο. Θα σε βάλει στην θέση του θύτη και του κακού χωρίς να το καταλάβεις. Και όπως και ο Δίδυμος, είναι μανούλα σε αυτά τα «παιχνίδια».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved