Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Αυτό είναι το πιο δυναμικό σου στοιχείο

Γι' αυτόν τον λόγο ξεχωρίζεις

Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Αυτό είναι το πιο δυναμικό σου στοιχείο

Κάθε γυναίκα του ζωδιακού είναι μαχήτρια στην καθημερινότητά της και αξίζει το θαυμασμό μας γιατί εκτός από τη δουλειά, το σπίτι ή τα παιδιά της έχει να αντιμετωπίσει κι άλλα εμπόδια. Πιο κάτω θα διαβάσεις το πιο δυναμικό στοιχείο των γυναικών, που ανήκουν στα ζώδια του αέρα, που τις κάνουν ξεχωριστές στα μάτια μας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια γυναίκα που ξέρει πως να χρησιμοποιεί τα λόγια της με σοφία. Γνωρίζει πάνω απ' όλα ότι αυτό που λέει ξεσηκώνει την ενέργεια του καθενός και δημιουργεί δονήσεις στον κόσμο γύρω της.

ΖΥΓΟΣ

Είναι από τις γυναίκες που έχει μάθει πως να παίρνει μια φιλοφρόνηση ευγενικά, εκτιμώντας την ως δώρο. Είναι μεν νάρκισσος, αλλά πάνω απ' όλα γνωρίζει ότι δεν πρέπει να απαντήσει με αγένεια σε κάποιον, που του πήρε χρόνο για να μπορέσει να εκδηλώσει την εκτίμησή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γυναίκα αυτή δεν περιμένει από τους άνδρες να αλλάξουν ή να σώσουν τη ζωή της (και αυτή δεν επιδιώκει να σώσει τις δίκες τους). Αγοράζει μόνη της τα δικά ποτά της στο μπαρ... και όταν κάποιος την καλεί σε δείπνο είναι έκπληκτη και συγκινημένη. Το κάνει αυτό επειδή συνειδητοποιεί ότι είναι ίση με έναν άνθρωπο – όχι καλύτερη ή χειρότερη από κάποιον, ενώ δεν χρωστά τίποτα σε κανέναν. Είναι η τύπισσα που δεν θα βάλει τη ζωή ή τα σχέδια του ταξιδιού της σε αναμονή, μέχρι να βρει και ταίρι. Και αν τα πράγματα με το σύντροφο δεν λειτουργούν, δε σπαταλά το χρόνο της δυσφημίζοντάς τον, αλλά το δέχεται ως ένδειξη ότι απλά δεν της ταιριάζει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved