Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Έτσι ξεφεύγουν από την πίεση της καθημερινότητας

Τι επιλέγουν να κάνουν τα ζώδια του Αέρα για να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τα προβλήματά τους;

Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Έτσι ξεφεύγουν από την πίεση της καθημερινότητας

Ο καθένας από εμάς έχει τον δικό του τρόπο για να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις. Παράλληλα όμως, έχει και έναν τρόπο ή τόπο στον οποίο θα διαφύγει στα δύσκολα. Συχνά μάλιστα, αν και ο μηχανισμός αντιμετώπισης μπορεί να μην είναι τόσο υγιής, εντούτοις καταφεύγει εκεί. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω πώς λειτουργούν τα ζώδια του Αέρα υπό καθεστώς πίεσης και τον τρόπο που διαλέγουν, ώστε να δραπετεύσουν για λίγο από τα προβλήματά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο γοητευτικός και ομιλητικός Δίδυμος ζει τη ζωή του στο μέγιστο, εμπλουτίζοντάς την με μπόλικο… κουτσομπολιό! Ο τρόπος του να δραπετεύει από τα δύσκολα είναι ένα συνδυαστικό μοντέλο κουτσομπολιού και ατέρμονων συζητήσεων, κατά τη διάρκεια των οποίων αναλύει όσα συμβαίνουν στη ζωή του. Ας είναι καλά αυτό που ονομάζουμε «επικοινωνία». Θα γκρινιάξει για τους ανθρώπους που τον πληγώνουν και για όσα του ήρθαν ανάποδα και έτσι θα εκτονωθεί!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Ο όμορφος και γοητευτικός Ζυγός θέλει να ζει τη ζωή του με στυλ, άνεση και πολυτέλεια. Οπότε ο τρόπος που θα διαλέξει για να ξεφύγει από τα προβλήματα, θα είναι επίσης… στυλάτος! Θα προσφέρει στον εαυτό του μια εβδομάδα διακοπές και θα το γνωστοποιήσει σε όλους. Άλλωστε, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δραπετεύσεις από το να επισκεφθείς ένα εξωτικό μέρος, μακριά από την πεζή και άσχημη καθημερινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα και αρκετά εκκεντρικός. Δεν έχει πολλούς μηχανισμούς απόδρασης από την πραγματικότητα, αφού ο ίδιος είναι συνήθως εκτός… πραγματικότητας! Απλώς όταν κάτι τον δυσαρεστεί ή τον στενοχωρεί, το μεγαλοφυές μυαλό του θα διαλέξει μια άλλη πιο χαρούμενη κατάσταση για να ασχοληθεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved