Να τι μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση το κάθε ζώδιο

Να ανοίξει η γη να το καταπιεί!

Να τι μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση το κάθε ζώδιο

Όλοι και όλες έχουμε νιώσει άβολα, ορισμένες φορές στη ζωή μας και πιθανό να ευχηθήκαμε κιόλας να ανοίξει η γη να μας καταπιεί! Ποιες περιπτώσεις μπορούν να φέρουν σε δύσκολη θέση το κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ

Όταν βρίσκεται με μια ομάδα ανθρώπων (φίλων και μη) και προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα ή το δίκιο του. Όσο νιώθει ότι οι άλλοι τον αμφισβητούν, χάνει την ψυχραιμία του και απλά κάνει τα πράγματα χειρότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν καθυστερεί να πάει στη δουλειά και πρέπει να απολογηθεί στον προϊστάμενο ή σε κάποιον ανώτερό του. Ακόμα και να έχει σοβαρό λόγο, τα χάνει και αυτά που βγαίνουν από το στόμα του ακούγονται ψεύτικα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν πλησιάζει με το γνώριμο, ανάλαφρο στιλ του ένα πρόσωπο και ξαφνικά αντιμετωπίζεται σαν ένα παράξενο ον, με επιθετικότητα ή και με εχθρικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν καλεί άτομα στο σπίτι του κι ανακαλύπτει ότι κάποιοι δεν περνούν καλά, έχει δημιουργηθεί αντιπάθεια μεταξύ ορισμένων ή χωρίς να το ξέρει φέρνει αντιμέτωπους ανθρώπους, που έχουν τσακωθεί παλιότερα και δεν μιλιούνται.

ΛΕΩΝ

Όταν βρίσκεται πχ στην τουαλέτα κι ενώ δεν έχει γίνει αντιληπτή η παρουσία του ξαφνικά να ακούει διάφορα αρνητικά σχόλια σε βάρος του από άτομα που πίστευε ότι τον συμπαθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν κάνει λάθος και την διορθώνουν ή σπεύδει να βοηθήσει κάποιο πρόσωπο που πιστεύει ότι την έχει ανάγκη κι αντί για «ευχαριστώ», δέχεται επίθεση.

ΖΥΓΟΣ

Όταν ακούει μια άσχημη κριτική, την οποία θεωρεί αγενή και προσπαθεί να κρατήσει τους καλούς του τρόπους, το χαμόγελό του και να μην πει την πρώτη κακία που θα του έρθει στο μυαλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν έχει εμπιστευτεί ένα μυστικό του σε κάποιο πρόσωπο και αντιλαμβάνεται ότι το έχει μάθει μέχρι κι αυτός/η που δεν ήθελε με τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν ή διηγείται το πάθημα κάποιου στην παρέα του και σκάνε όλοι στα γέλια, ενώ το συγκεκριμένο πρόσωπο βρίσκεται ακριβώς πίσω του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν κάνει γκάφα ή έχει δώσει μια υπόσχεση που έχει ξεχάσει παντελώς, του την υπενθυμίζουν ή τη θυμάται μόνος του, ξαφνικά, ενώ είναι πολύ αργά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν βλέπει κάποιο άτομο τελείως φιλικά και ξαφνικά αντιλαμβάνεται ή μαθαίνει ότι αυτό είναι πολύ ερωτευμένο μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

Όταν μαθεύονται πράγματα, που έχει πει για κάποιο άλλο άτομο ή έχει κάνει που πίστευε ότι θα μείνουν κρυφά και του ζητούν εξηγήσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved