Το ζώδιό σου δείχνει, αν απολαμβάνεις τη μοναξιά σου ή δε μπορείς χωρίς σχέση

Χαίρεσαι, σε τρώει το μαράζι ή μήπως τρέχεις να γλιτώσεις, μόλις υποψιαστείς ότι "δέθηκες";

Το ζώδιό σου δείχνει, αν απολαμβάνεις τη μοναξιά σου ή δε μπορείς χωρίς σχέση

Κάποια ζώδια χαίρονται που είναι ελεύθερα και ωραία, άλλα δεν αντέχουν καν στην ιδέα ότι θα μείνουν μόνα και έρημα, σαν την καλαμιά στον κάμπο, άλλα πάλι, ενώ γουστάρουν να βρίσκονται σε σχέση, έχουν φοβούνται τη δέσμευση!

Σε ποια κατηγορία ανήκει το δικό σου;

«Περνώ και μόνος/η μου καλά»

Σιγά μην κάτσουν να σκάσουν! Εάν είναι σε σχέση, καλώς, εάν δεν είναι, δεν θα βάλουν και την γάτα τους να κλάψει! Καλό είναι ο άνθρωπος να έχει μια ερωτική συντροφία, αλλά και το "μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα" δε τα χαλάει καθόλου!

 1. Κριός
 2. Παρθένος
 3. Σκορπιός
 4. Αιγόκερως

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

«Θα με φάει το μαράζι, αν είμαι μόνος/η»

Όταν είναι σε σχέση, βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Έχουν διάθεση, όρεξη για να κάνουν πράγματα και ξανανιώνουν. Πρόβλημα έχουν μόνο όταν είναι σε σχέση, που δεν τραβάει ή δεν πηγαίνει εκεί που θέλουν. Εκεί αλλάζει το πράγμα. Παρ' όλο που θα δώσουν αρκετές ευκαιρίες, στο τέλος, θα την κάνουν με ελαφρά!

 1. Ταύρος
 2. Καρκίνος
 3. Λέων
 4. Ζυγός
 5. Ιχθύς

«Αν υποψιαστώ ότι με δέσανε και δεν μπορώ να φύγω, θα πεθάνω»

Αυτά τα ζώδια δεν τα χαλάει να είναι σε σχέση, απλά δεν θέλουν να ξυπνήσουν ένα πρωί και να καταλάβουν ότι δέθηκαν χειροπόδαρα. Δεν θέλουν να στερηθούν προσωπικές ελευθερίες, για χάρη μιας σχέσης, ούτε να αλλάξουν το χαρακτήρα τους. Η μόνη περίπτωση να παραμείνουν σε μια σχέση είναι το άλλο άτομο να μην κρέμεται από πάνω τους, να τους δίνει χώρο και χρόνο και να μην τα πνίγει.

 1. Δίδυμος
 2. Τοξότης
 3. Υδροχόος

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved