Τα ζώδια που δεν κάνουν σχέσεις, απλά και μόνο για να ξεπεράσουν έναν πρώην

Μακριά από αυτά οι rebound σχέσεις

Τα ζώδια που δεν κάνουν σχέσεις, απλά και μόνο για να ξεπεράσουν έναν πρώην

Δεν τις θέλουν, δεν τις κυνηγούν και είναι κάτι το οποίο δεν τα ικανοποιεί. Τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, όταν χωρίζουν, τηρούν μια συγκεκριμένη στάση και δεν θέλουν να ξαναμπλέξουν άμεσα σε μια σχέση, στην οποία δεν νιώθουν τίποτα και δεν τα «γεμίζει». Προτιμούν να είναι single και να περνούν καλά, από το να μπλέξουν με έναν άνθρωπο, απλά και μόνο για να λένε ότι δεν είναι μόνα ;h για να κλείσουν τις πληγές του παρελθόντος.

ΚΡΙΟΣ

Όταν ένας Κριός χωρίζει, μπορεί για λίγο να τον πάρει από κάτω, όμως πολύ γρήγορα ξαναβρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό και βγαίνει στο «κυνήγι» πιο αποφασισμένος από ποτέ. Θα κάνει sex, one night stands, θα διασκεδάσει, θα περάσει καλά, αλλά αν δεν νιώσει έτοιμος ή ερωτευμένος, δεν θα μπει σε μια νέα σχέση. Δεν έχει ανάγκη να είναι με κάποιον/α για να ξεπεράσει τον χωρισμό του ή να νιώσει καλύτερα. Το «φάρμακο» το έχει ο ίδιος για τον εαυτό του και δεν έχει ανάγκη κανέναν και καμία για να τον «γιατρέψει».

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΛΕΩΝ

«Δεν με δίνω τόσο εύκολα». Αυτή είναι η αντίδραση του Λέοντα. Μπορεί να χωρίσει, να κλάψει, αλλά γρήγορα θα ξανασταθεί στα πόδια του και θα ξαναβρεί την χαμένη του λάμψη. Σιγά μην ρίξει το επίπεδό του ο Λέοντας ή τα standards του. Όχι! Αν δεν βρει ένα άτομο με το οποίο να νιώσει πως πραγματικά θέλει να κάνει σχέση και να είναι μαζί του επειδή είναι ερωτευμένος κτλ, τότε απλά παραμένει single και γλεντάει τη ζωή του όσο πιο πολύ μπορεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν έχει ανάγκη κανέναν και καμία για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει μια πρώην σχέση του ή έναν χωρισμό. Πάει από μόνος του παρακάτω. «Τι είχαμε, τι χάσαμε…» θα σου πει και θα κάνει τα επόμενα βήματα στην ζωή του. Το αν θα μπει σε νέα σχέση άμεσα ή όχι, εξαρτάται μόνο από το αν νιώθει έτοιμος και από το αν αισθάνεται πράγματα για τον/την άλλο/η. Δεν χρησιμοποιεί ανθρώπους ο Αιγόκερως και δεν «παίζει» με ψυχές.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved