Οι γυναίκες του ζωδιακού που «στάζουν χολή» στα social media μόλις χωρίσουν

Εκφράζουν όλο τους τον πόνο… δημόσια!

Οι γυναίκες του ζωδιακού που «στάζουν χολή» στα social media μόλις χωρίσουν

Δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό, δεν τις νοιάζει η εικόνα τους στον κόσμο, παρά μόνο ο πόνος που νιώθουν, λόγω του χωρισμού. Η μόνη τους σκέψη είναι πώς θα μπορέσουν να εκδικηθούν τον πρώην και να δείξουν σε όλους, τους κοινούς γνωστούς ή μη, το πόσο… ξεφτίλας είναι. Παίρνουν κατά κάποιο τρόπο την εκδίκησή τους, κάνοντάς τον ρεζίλι δημόσια. Βέβαια και οι ίδιες εκτίθενται, αλλά αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς σκοπός είναι να «καταστραφεί» ο πρώην τους.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα Ταύρος, όταν χωρίζει και πονάει, γίνεται άλλος άνθρωπος! Ξεχνάει κάθε ευγένεια, «τυφλώνεται» και συμπεριφέρεται σαν... ταύρος σε υαλοπωλείο. Θα τα κάνει όλα λίμπα και θα κάνει χαμό. Προκαλεί ντόρο και ναι, θα σε ξεφτιλίσει στα social media. Θα ανεβάζει stories με διάφορα υπονοούμενα και «καρφιά», ενώ είναι ικανή μέχρι και στα δικά σου posts, να μπαίνει και να κάνει αιχμηρά σχόλια και να σε βρίζει. Είναι αδίστακτη και ασταμάτητη στο κομμάτι αυτό και μάλιστα μπορεί να ρίξει πολύ χαμηλά το επίπεδό της. Θα σταματήσει, μόνο όταν νιώσει ότι πήρε το αίμα της πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος πονάει και το δείχνει. Δεν την νοιάζει να κρυφτεί. Τον ζει τον χωρισμό της και μάλιστα δεν υποκρίνεται ούτε λεπτό. Θα την δεις να ποστάρει το ένα καψουροτράγουδο μετά το άλλο. Να λέει στα social media τον πόνο της και να πενθεί την σχέση της που έληξε. Φυσικά θα εκφράσει και τον όποιο θυμό της για τον πρώην της και θα τον κάνει βούκινο. Ειδικά αν αυτός έχει προχωρήσει στην ζωή του κι εκείνη παραμένει ακόμα κολλημένη μαζί του. Ε, ρε γλέντια…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν της το έχεις της γυναίκας Υδροχόου σίγουρα. Την έχεις στο μυαλό σου ως ένα ζώδιο που είναι υπεράνω και χαλαρό. Ε, λοιπόν, μόνο υπεράνω δεν είναι… Το αντίθετο. Όταν πονάει, πονάει και το δείχνει. Θα στάξει το φαρμάκι της στα social media. Θα ρίξει το επίπεδό της, θα σε ξεφτιλίσει και θα σε σύρει σε ένα μονοπάτι που δεν θες. Δεν την νοιάζει άλλωστε η γνώμη του κόσμου. Ωστόσο, στο κομμάτι «χολή» είναι πραγματικά αδίστακτη και μπορεί να σε κάνει να κλάψεις με μαύρο δάκρυ με αυτά που θα γράψει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved