Αυτά τα ζώδια δεν παντρεύονται από έρωτα

Ίσως ο γάμος αυτός να κρατήσει πολύ περισσότερο

Αυτά τα ζώδια δεν παντρεύονται από έρωτα

Στην ζωή τους τα παρακάτω ζώδια είναι πρακτικά και θα παραμέριζαν τα όποια συναισθήματα, προκειμένου να κάνουν άλλους στόχους πραγματικότητα. Αν ήθελαν απλώς έναν γάμο, ένα παιδί και μια… αποκατάσταση, δε θα δίσταζαν να είναι με έναν άνθρωπο, για τον οποίο δεν θα είχαν ερωτικά συναισθήματα, παρά μόνο εκτίμηση και σεβασμό κι ενδεχομένως, παρά το πώς ακούγεται ή αν συμφωνείς, ο γάμος αυτός να κρατήσει πολύ περισσότερο από κάποιον που έγινε από έρωτα, γιατί -ως γνωστόν- το να περνάς όλη σου τη ζωή με ένα άτομο θέλει "δουλειά", αμοιβαίες υποχωρήσεις και ανάληψη ευθυνών. Δεν είναι παίξε-γέλασε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει πιο πρακτικό μυαλό από αυτό της Παρθένου; Αν έφτανε σε ηλικία γάμου και ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά, δε θα δίσταζε να παντρευτεί με έναν άνθρωπο, με τον οποίο δεν είναι ερωτευμένη. Αν εκείνος ήταν σοβαρός, μετρημένος, την σεβόταν και υπήρχε εκτίμηση μεταξύ τους, τότε ναι, θα τον επέλεγε ως σύντροφο ζωής. Ο έρωτας δεν είναι σε καμία περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση για να παντρευτεί μια Παρθένος.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι μεν ένα ζώδιο παθιασμένο και αρκετά συναισθηματικό, ωστόσο από την άλλη μπορεί να γίνει και αρκετά… πρακτικό και συναισθηματικά «νεκρό», αρκεί μια κατάσταση να τον βολεύει και να του αποφέρει αυτά που θέλει. Αν λοιπόν, ήθελε να παντρευτεί και να κάνει γάμο και παιδιά, θα επέλεγε ένα άτομο το οποίο θα τον κάλυπτε οικονομικά και κοινωνικά και δεν θα τον καιγόταν, αν θα υπήρχε έρωτας μεταξύ τους. Όσο θα υπήρχε εκτίμηση, σεβασμός και… παροχές, όλα καλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα άτομο που δεν βάζει πάνω από όλους όλα το συναίσθημα, αλλά τη λογική. Έτσι βαδίζει στην ζωή του και πάνω σε αυτή βασίζονται οι αποφάσεις του. Θα έμπαινε εύκολα σε έναν γάμο χωρίς έρωτα, με την μόνη προϋπόθεση να έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο πάνω στον οποίο μπορεί να στηριχτεί, να βασιστεί, να τον εμπιστευτεί και να δημιουργήσει μαζί του μια ευτυχισμένη και ισορροπημένη οικογένεια.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved