Οι σκουντούφληδες του ζωδιακού

Είναι απρόσεκτοι και άγαρμποι

Άννα Ζαμάνη
Οι σκουντούφληδες του ζωδιακού

Σίγουρα έχεις γελάσει κι εσύ κάποια στιγμή στη ζωή σου με μια τους γκάφα. Αυτά τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε στο άρθρο αυτό είναι τα πιο απρόσεκτα. Δεν έχουν τον θεό τους ώρες ώρες και μπορούν να κάνουν τα πιο απίθανα πράγματα, χωρίς όμως να το θέλουν.

Μπορεί να τα δεις να περπατάνε ανέμελα στον δρόμο κι εκεί που όλα πάνε καλά ξαφνικά να σκοντάψουν και να πέσουν. Άσε που τα χέρια τους είναι λες και έχουν μανταλάκια και όχι δάχτυλα, γιατί ό,τι κι αν κρατάνε τους πέφτει κάτω. Κάνουν ζημιές συνέχεια, σπάνε πράγματα, καταστρέφουν ό,τι βρουν γύρω τους.

Ενώ το χειρότερο από όλα είναι ότι σχεδόν συνέχεια τραυματίζονται. Είτε κόβονται με κάποιο μαχαίρι, είτε χτυπάνε το κεφάλι τους σε ντουλάπια και γωνίες, είτε χτυπάνε το μικρό τους δαχτυλάκι πάνω στα έπιπλα…

Μια κινούμενη συμφορά είναι τα ζώδια αυτά, αλλά πρέπει να τους το παραδεχτούμε ότι είναι αστεία και το κυριότερο, ότι τις περισσότερες φορές αντιμετωπίζουν όσα τους συμβαίνουν με χιούμορ. Άσε που το ξεχνάνε μετά κατευθείαν… Δεν κάθονται να μιζεριάσουν και να κλαφτούν.

Και επειδή αναρωτιέσαι τόση ώρα για ποια ζώδια μιλάμε, να σου αποκαλύψουμε ότι αναφερόμαστε στους Κριούς και στους Τοξότες!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved