Αυτά είναι τα ζώδια που μπορούν να γίνουν μεγάλος μπελάς!

Μπορεί να είναι «μεγάλος μπελάς» ή και «γλυκός μπελάς»!

Αυτά είναι τα ζώδια που μπορούν να γίνουν μεγάλος μπελάς!

Όταν λέμε ότι κάποιος είναι μπελάς, εννοούμε ένα μάλλον ενοχλητικό άτομο που δεν μας αφήνει σε ησυχία ή αλλιώς εκείνον/η που μας εμποδίζει να ηρεμήσουμε είτε ψυχικά είτε νοητικά.

Ένας τέτοιος τύπος ανθρώπου είναι επιρρεπής στο να αντιδρά με υπερβολή και να εκθέτει ή να κοροϊδεύει και να γελιοποιεί ακόμα και τον εαυτό του. Συχνά, δεν έχει διακριτικότητα και υποπίπτει σε λάθη. Τις περισσότερες φορές είναι σαν να οδηγείται ενστικτωδώς στο να ενεργήσει με τον πιο ακατάλληλο τρόπο.

Παρόλο που η συμπεριφορά αυτού του είδους παρατηρείται συνήθως σε ενήλικες, έχει μια παιδική υφή. Μεγάλος μπελάς μπορεί να είναι ένα άτομο που κάνει «ντόρο» στα σόσιαλ μιντια ή ένας μεθυσμένος στο μπαρ που σκάει στο κλάμα με το κεφάλι πάνω στον πάγκο. Μπορεί επίσης να τον δεις να θρηνεί για την κακή του μοίρα έτσι ώστε να τον ακούσουν όλοι όσοι βρίσκονται τριγύρω ή και να επιδίδεται με ζήλο στο σπορ της αυτολύπησης. Όπως είναι προφανές πρόκειται για άτομα που δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους ή να τον πλασάρουν αλλιώς. Πάντως, μην νομίζεις ότι όλοι οι μπελαλίδικοι τύποι κάνουν φασαρία. Μπορεί κάποιος να είναι «μεγάλος μπελάς» και κάποιος άλλος «γλυκός μπελάς», πιο… μουλωχτός δηλαδή.

Ας δούμε όμως ποια ζώδια είναι αυτά με τα οποία είναι αδύνατο να ησυχάσεις, όταν βρίσκονται κοντά σου.

ΚΡΙΟΣ

Το να είσαι Κριός δεν είναι πάντα εύκολο, αφού όταν αυξάνεται το άγχος του τίποτα δεν μπορεί να τον ανακουφίσει καλύτερα από ένα καλό ξέσπασμα που δεν θα αφήσει βέβαια τίποτα όρθιο! Αλλά ποιος νοιάζεται;

Είτε ξυρίσει το κεφάλι του μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό, ενώ παράλληλα κλαίει και χτυπιέται είτε αναποδογυρίσει ένα τραπέζι απλώς για να αποδείξει κάτι, ο Κριός δεν παύει να είναι ένας μεγάλος μπελάς. Όχι μόνο δεν μπορεί να ελέγξει το θυμό του, αλλά τον εκμεταλλεύεται κιόλας. «Κοιτάξτε με» φωνάζει, ενώ ταυτόχρονα προσεύχεται σε όλους τους θεούς να βρεθεί κάποιος για να του δώσει προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος, είναι το ζώδιο που κρίνει τους πάντες και τα πάντα, καταδικάζει οποιονδήποτε και βασικά κριτικάρει όλους όσους περπατάνε επί της γης. Επίσης, είναι συχνό φαινόμενο να έχει αδικαιολόγητα ξεσπάσματα οργής και απογοήτευσης ή να συμπεριφέρεται δύστροπα.

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου δεν φέρουν άδικα πάντως τον τίτλο του «μυστήριου», αφού όλοι έχουν κάποια παραξενιά ή ιδιορρυθμία. Στην πραγματικότητα, οι Παρθένοι είναι μελαγχολικοί από τη φύση τους. Είναι τα άτομα που ενώ θέλουν να έχουν τον έλεγχο, μπορεί να συμπεριφερθούν τόσο ανεξέλεγκτα που να καταστρέψουν οριστικά τη ζωή τους.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο Υδροχόος είναι αυτοκαταστροφικός. Μπορεί να «ξεφύγει» εντελώς, να γίνει περίγελως και μετά να υπερασπιστεί μέχρι θανάτου οποιαδήποτε τρελή ή παρανοϊκή ιδέα ή πράξη του. Είναι το άτομο που παρακαλεί τον/την πρώην του να επιστρέψει ακόμα κι αν τον έχει προδώσει σκληρά. Ή μπορεί να… αποπλανήσει τη γυναίκα σου και μετά να δημοσιεύσει (ανωνύμως) την περιπέτειά τους στο προσωπικό του blog. Έτσι, επειδή μπορεί.

Τις περισσότερες φορές οι Υδροχόοι δεν έχουν καμία αίσθηση συνέπειας και αυτό τους δίνει μεγάλη ελευθερία να είναι τρομερά «αναίσθητοι». Γενικά, μπορούν να γίνουν μεγάλοι μπελάδες όταν συμβιώνεις ή βρίσκεσαι σε σχέση μαζί τους. Πρόδωσε έναν Υδροχόο και θα συρθεί στην πόρτα σου φωνάζοντας και βρίζοντας ή εκλιπαρώντας – ανάλογα με την περίσταση. Είναι πράγματι απρόβλεπτος και οφείλεις να τον διαβάζεις καλά πριν προχωρήσεις σοβαρά μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεδομένου ότι ο Τοξότης πιστεύει ότι μπορεί να διαλαλεί όλα όσα θεωρεί άξια συζήτησης, είναι ο τύπος που θα φωνάξει «Φωτιά!» σε ένα κατάμεστο χώρο, απλώς και μόνο επειδή «πιστεύει στην ελευθερία». Είναι μάλιστα τόσο «χωμένος» στις προσωπικές του φαντασιώσεις που νομίζει ότι ο ίδιος θα μείνει άθικτος.

Νιώθει ότι μπορεί να ξεφύγει από κάθε κατάσταση έχοντας διαπράξει τον «φόνο», αν και τις περισσότερες φορές, πρόκειται για τον φόνο του χτενίσματος στο κεφάλι του. «Σου αρέσει;» θα σε ρωτήσει, περιμένοντας την έγκρισή σου. Κι εσύ κοιτώντας με φρίκη το πρασινοκόκκινο κεφάλι του, θα ψελλίσεις απλώς «Ουάου θα κάνεις πάταγο, όπου κι αν πας!». Και ο Τοξότης θα σου απαντήσει «Σε ευχαριστώ».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο καημένος, ανασφαλής Καρκίνος, απλώς δεν μπορεί να βρει ηρεμία μέσα του. Μπορεί να είναι τόσο δυσαρεστημένος με το σώμα του που θα ξεκινήσει να «χτυπήσει» ένα τατουάζ από ιδιοτροπία και τελικά θα γεμίσει όλο του το σώμα με… ζωγραφιές! Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα διαρκές, τοξικό μίσος για αυτό που έκανε στον εαυτό του.

Η σύγκριση με τους άλλους κάνει τον Καρκίνο να βρίσκεται σε διαρκή νευρική κατάρρευση, καθώς πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι πάνω στη γη είναι καλύτεροι από τον ίδιο. Θα παλέψει για να κατακτήσει την πρώτη θέση και όταν τα καταφέρει, θα μισήσει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε. Είναι αναμφισβήτητα από τα πιο μπελαλίδικα ζώδια για να συμβιώνεις μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

Μεγάλος μπελάς μπορεί επίσης να αποδειχθεί και ο Ιχθύς, καθώς κανένα ζώδιο δεν μπορεί να διαχειριστεί το φορτίο «οργής και τρέλας» που εκπέμπει σε τακτική βάση. Μπορεί να σταθεί γυμνός στην άκρη του δρόμου, να καβαλήσει έναν κλόουν ή να πίνει τη βότκα με το μπουκάλι την ώρα που οδηγεί.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ο μεγαλύτερος συναισθηματικός μπελάς που μπορεί να σου τύχει. Χωρίς καμία τύψη, αυτό το ζώδιο είναι πάντα έτοιμο για εντυπωσιακές επιδείξεις και παθιασμένη συμπεριφορά στις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Αν πάντως ψάχνεις ένα φίλο που θα σε κάνει να… ντρέπεσαι, για σιγουράκι, διάλεξε τον Ιχθύ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved