Τα τρία ζώδια που δεν τους αρέσει να καυχιούνται για τις επιτυχίες τους

Δεν τους αρέσει να περηφανεύονται για τα έργα τους

Τα τρία ζώδια που δεν τους αρέσει να καυχιούνται για τις επιτυχίες τους

Το να νιώθεις αυτοπεποίθηση και να γιορτάζεις τις νίκες σου είναι κάτι υπέροχο. Όμως, δεν έχουν όλοι την επιθυμία να διαλαλήσουν ή να τραβήξουν την προσοχή για τα επιτεύγματά τους, ακόμα κι αν γνωρίζουν την αξία τους. Εάν το να καυχιέσαι δεν είναι το στυλ σου, τότε είναι πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τα πιο σεμνά και ταπεινά του ζωδιακού.

Όλοι έχουν την ικανότητα να είναι ταπεινοί και το να γεννηθείς μια συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου δεν σημαίνει αυτομάτως ότι διακατέχεσαι από υπερβολικό εγωισμό. Αλλά, για αυτά τα τρία ζώδια, είναι λίγο πιο φυσικό το να μένουν προσγειωμένα, παρά τις επιτυχίες τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο συμπονετικός Καρκίνος είναι από τη φύση του περιποιητικός και ευγενικός, αλλά δεν χρειάζεται να κάνει επίδειξη ή να δέχεται επαίνους δημοσίως, προκειμένου να νιώσει καλά για τη συνεισφορά του στον κόσμο. Αν και είναι πάντα ωραίο να σε αναγνωρίζουν, οι Καρκίνοι προτιμούν «να πετούν κάτω από τα ραντάρ». Εάν τα επιτεύγματά τους τραβήξουν τα βλέμματα των άλλων ανθρώπων, μπορεί να νιώθουν και αμηχανία. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη, είναι φυσικό να νιώθει πιο άνετα με το να είναι απλώς ο εαυτός του στη… σκιά, εκεί που δεν πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας. Επίσης, είναι γνωστή η ευαισθησία των Καρκίνων στα συναισθήματα και τις αγωνίες των άλλων ανθρώπων, επομένως το να καυχιούνται δεν τους ταιριάζει. Η απεριόριστη ενσυναίσθηση που διαθέτουν τους κρατάει ταπεινούς και προσγειωμένους σε κάθε κατάσταση.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ζώδιο αυτό αντιπροσωπεύεται από μια παρθένα κόρη και η σύνδεσή του με την αγνότητα και τη σεμνότητα είναι γνωστή. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη ότι είναι ένα από τα πιο ταπεινά ζώδια. Οι Παρθένοι συνήθως αισθάνονται απέχθεια για οτιδήποτε φανταχτερό ή υπερβολικό και δεν αντέχουν την επίδειξη. Είναι εκλεπτυσμένα άτομα και προτιμούν να κάνουν τα πράγματα απλά, με χαμηλούς τόνους και όσο πιο κοντά στη φυσική τάξη των πραγμάτων. Μάλιστα, είναι πιο πιθανό να υποβαθμίσουν τα επιτεύγματά τους παρά να καυχηθούν για αυτά. Οπότε, είναι ανώφελο να δοκιμάσεις την κολακεία με αυτό το γνήσιο, ανεπιτήδευτο και τόσο λογικό ζώδιο. Έτσι, κι αλλιώς η προσφορά είναι στη φύση του και συνεπώς δεδομένη. Οι Παρθένοι είναι αλτρουιστές, απόλυτα προσανατολισμένοι στο να παρέχουν υπηρεσίες και συνήθως παραμένουν προσγειωμένοι, ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχημένοι είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι σίγουρα νιώθουν μεγάλη περηφάνεια για τα επιτεύγματά τους, αλλά σπάνια αφήνουν την επιτυχία «να τους φουσκώσει τα μυαλά». Αυτοί οι διαβόητα σκληροί εργάτες ξέρουν τι χρειάζεται για να χτίσουν κάτι από την αρχή. Είναι ένα ηγετικό μεν αλλά γήινο ζώδιο, οπότε ακόμα κι όταν φτάσει στην κορυφή διατηρεί μια προσγειωμένη άποψη για τη ζωή, ανεξάρτητα από τα ύψη που έχει κατακτήσει. Αυτό είναι λογικό, καθώς οι Αιγόκεροι κυβερνώνται από τον Κρόνο, τον πλανήτη που σχετίζεται με τα μαθήματα ζωής και την υπομονή. Αυτή η γείωση της κοσμικής επιρροής του Κρόνου κάνει τους Αιγόκερους να είναι οι πραγματικοί ρεαλιστές του ζωδιακού. Μπορεί να διαθέτουν δυναμισμό και φιλοδοξία, αλλά η ικανότητα τους να παραμένουν ταπεινοί είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά τους, το οποίο τελικά τους βοηθά να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved