Αυτό είναι το κρυφό χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου!

Ποιο είναι το κρυφό χαρακτηριστικό του ζωδίου σου;

Αυτό είναι το κρυφό χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου!

Διαβάζοντας για τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, ίσως νομίζεις ότι γνωρίζεις πλέον καλά όλες τις πτυχές του καθενός από αυτά. Υπάρχουν όμως και στοιχεία στο κάθε ζώδιο που δεν είναι τόσο φανερά, ούτε μπορείς να τα αναγνωρίσεις με την πρώτη γνωριμία.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου που, αν και το κρατάει καλά κρυμμένο για τον εαυτό του, αποτελεί βασικό συστατικό της προσωπικότητάς του και καλό είναι να το γνωρίζεις.

ΚΡΙΟΣ

Ως Κριός, έχεις την ανάγκη να είσαι πάντα το αφεντικό σε οποιαδήποτε ομαδική κατάσταση. Εάν δεν είσαι ο… διευθυντής, θα κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να το αλλάξεις αυτό, το συντομότερο. Απλώς δεν είναι στη φύση σου να έρχεσαι δεύτερος!

Ωστόσο, θα πρέπει κάθε φορά να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφιερώσεις χρόνο στο να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι καλή ιδέα να… συντρίψεις τους πάντες προκειμένου να φτάσεις στην κορυφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ, Ταύρε, είσαι αρκετά πεισματάρης, κάτι που μοιάζει μάλλον αναμενόμενο για το ζώδιο που συμβολίζεται από έναν… ταύρο!

Αυτό που μπορεί να μην ξέρουν πολλοί είναι η αγάπη σου για όλα τα όμορφα πράγματα, αφού ο πλανήτης σου είναι η θεά της ομορφιάς, η Αφροδίτη. Οπότε, αν κάποιος θέλει να σε «ρίξει», μπορεί να τα καταφέρει αρκετά καλά, αγοράζοντάς σου ένα ακριβό όμορφο κόσμημα ή ένα πολύχρωμο μπουκέτο λουλούδια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως Δίδυμος, έχεις έμφυτη την ικανότητα να προβάλλεις ένα συναρπαστικό επιχείρημα και για τις δύο πλευρές μιας κατάστασης. Λες πάντα στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν, αλλά, ανά πάσα στιγμή, μπορείς «να τα γυρίσεις» και να τους πεις αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν.

Ίσως είναι δύσκολο για σένα να ελέγξεις τις λέξεις που βγαίνουν από το στόμα σου, ωστόσο είναι σημαντικό να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να λες το κάθε τι με τρόπο που να εκπέμπει κατανόηση και καλοσύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, είσαι ένα εξαιρετικά συμπονετικό άτομο, ωστόσο αυτή σου η ιδιότητα μπορεί, σε καθημερινή βάση, να σε κάνει να νιώθεις εντελώς εξαντλημένος. Αυτό συμβαίνει, επειδή δεν εσωτερικεύεις μόνον τα δικά σου συναισθήματα αλλά και τα συναισθήματα των άλλων. Πρόκειται για έναν μεγάλο συναισθηματικό φόρτο, που μόνον εσύ καταλαβαίνεις πόσο βαρύς είναι.

Το ζητούμενο είναι να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να διαχειριστεί σωστά τον συναισθηματικό σου κόσμο, φροντίζοντας να απελευθερωθείς από όλα τα τοξικά συναισθήματα που μπορεί να σε φρενάρουν και να σε κρατάνε πολύ πίσω εξελικτικά.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΛΕΩΝ

Λέοντα, είσαι ένα γοητευτικό άτομο, που όμως δεν ανέχεσαι να σε ενοχλούν. Από τη στιγμή που θα βάλεις κάτι στο μάτι που το θέλεις πολύ, δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσεις να ξεφύγει.

Εάν συναντήσεις ένα πρόσωπο που θεωρείς ότι μπορεί να γίνει ο σύντροφος της ζωής σου, είναι πιθανό να χωρίζεις συνεχώς και να ξανασμίγεις μαζί του, μέχρι να καταλάβεις τι θέλεις πραγματικά. Γενικά, όσο καταδεκτικός κι αν δείχνεις, κατά βάθος είσαι εκλεκτικός και έχεις δύσκολα γούστα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, γενικά είσαι ένας πολύ καλός άνθρωπος που εμπνέεις εμπιστοσύνη στους άλλους, κυρίως επειδή είσαι άτομο προσγειωμένο που αποφεύγει «να πετάει στα σύννεφα». Μια γνωστή σου συνήθεια είναι να αρνείσαι συχνά τις προσκλήσεις σε κοινωνικές συγκεντρώσεις, προκειμένου να περάσεις καλά μόνος σου στο σπίτι!

Αυτό συμβαίνει επειδή για σένα είναι προτιμότερο να περιμένεις, μέχρι να βρεθείς και να ξοδέψεις χρόνο με τους φίλους σου, παρά να περιβάλλεσαι από διάφορους αγνώστους που αποσπούν την προσοχή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, είσαι ένα πολύ ισορροπημένο και λογικό άτομο και πάντα προσπαθείς να συμπεριφέρεσαι σε όλους δίκαια. Η εικόνα που εισπράττουν οι άνθρωποι από εσένα είναι ενός ψυχρού, εγκεφαλικού ατόμου, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Αυτό που πραγματικά ισχύει είναι ότι δεν βλέπεις κανέναν λόγο να ακολουθήσεις την καρδιά σου, όταν αυτό που έχεις μέσα στο μυαλό σου δείχνει να είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή. Και μπράβο σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ως Σκορπιός, είσαι πάντα σε επιφυλακή για να ανακαλύψεις την αλήθεια που κρύβεται πίσω (και κάτω) από το κάθε τι, πράγμα που σε κάνει πολύ ικανό στο να αναγνωρίζεις αμέσως τους ψεύτες.

Γενικά, είσαι ένα πολύ παθιασμένο άτομο, ωστόσο, αυτό το πάθος μερικές φορές επικεντρώνεται σε αρνητικά συναισθήματα, όπως η ζήλεια και οι συνεχείς εμμονές. Αυτά είναι τα δύο βασικά σημεία πάνω στα οποία καλείσαι διαρκώς να δουλεύεις, επειδή συχνά σε αποπροσανατολίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ, Τοξότη, μισείς θανάσιμα την προσκόλληση. Έχεις την τάση να αλλάζεις συντρόφους, κάτι που σε εμποδίζει να δημιουργήσεις μια αφοσιωμένη σχέση στην οποία θα παραμείνεις. Είσαι πάντα έτοιμος να ξεκινήσεις μια περιπέτεια όποτε σου δοθεί η ευκαιρία, αλλά το πρόβλημα είναι πώς οι υποψήφιοι/ες σύντροφοί σου δεν το αντιλαμβάνονται αυτό από την αρχή.

Έτσι, εμπλέκεσαι σε περιπέτειες που αφήνουν πίσω τους άτομα σημαδεμένα από τα βέλη σου! Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό που αποτελεί… κρυφή πληγή για σένα και σου δημιουργεί αδιέξοδα προβλήματα σε βάθος χρόνου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, από όλα τα ζώδια, εσύ συγκεντρώνεις τις μεγαλύτερες πιθανότητες να επιτύχεις, λόγω του ακριβούς προσανατολισμού και καθημερινού προγραμματισμού στη ζωή σου. Από τη στιγμή που θα αρχίσεις κάτι, πάντοτε το τελειώνεις, ακόμα κι αν σου πάρει πολύ περισσότερο χρόνο από όσον περίμενες.

Ωστόσο, στην λίστα με όσα έχεις να κάνεις κάθε μέρα, φρόντισε να… προσθέσεις την αγάπη και την φροντίδα για τον/την σύντροφό σου. Γενικά, θα ήταν καλό για σένα, να αναλογίζεσαι σε καθημερινή βάση αν και κατά πόσο η ζωή σου είναι ολοκληρωτικά επικεντρωμένη στη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσύ Υδροχόε, παρόλο που δεν το δείχνεις, είσαι ένα αξιαγάπητο άτομο. Ξέρεις ότι είσαι ο «διαφορετικός» ανάμεσα στους φίλους σου και κατά βάθος λατρεύεις αυτήν την κατάσταση.

Όμως, ακόμα κι αν δείχνεις ένα αδιάφορο και ψυχρό άτομο, έχεις μια βαθιά αγάπη για τους ανθρώπους και την ανθρωπότητα γενικότερα, έστω κι αν δεν νιώθεις την ανάγκη να το βροντοφωνάξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ, Ιχθύ, είσαι μια εξαιρετική καλλιτεχνική προσωπικότητα. Σου αρέσει να τραγουδάς, να χορεύεις, να ζωγραφίζεις, να παίζεις και γενικά έχεις έφεση σε κάθε είδους δημιουργική δραστηριότητα. Εν ολίγοις είσαι ένα χαρισματικό άτομο!

Το ιδιαίτερο και μαγικό χαρακτηριστικό σου είναι ότι παρασύρεσαι από τη φαντασία σου, συχνά για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όμως αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποφύγεις. Αν, κάποιος μπορούσε να μπει μέσα στο κεφάλι σου, πιθανότατα θα βρισκόταν σε ένα πολύ ωραίο μέρος!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved