Αυτά τα ζώδια θα δυσκολευτείς «να τα φέρεις βόλτα»

Όσο κι αν θα προσπαθήσεις, δε θα καταφέρεις να τα κουμαντάρεις!

Αυτά τα ζώδια θα δυσκολευτείς «να τα φέρεις βόλτα»

Δεν είναι μόνο δύσκολα στον χειρισμό τους τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, αλλά μερικές φορές γίνονται από εκνευριστικά έως εξοργιστικά. Αυτό βέβαια δεν οφείλεται συνολικά στην προσωπικότητά τους, αλλά σε κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τους.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι αυτά που δύσκολα θα τα διαχειριστείς.

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός δίνει την εντύπωση ότι ψάχνει διαρκώς να βρει που υπάρχουν αντιπαραθέσεις, συζητήσεις και διαφωνίες, στις οποίες μπορεί να συμμετάσχει άμεσα. Από τη στιγμή που αυτό το ζώδιο νιώθει ότι είναι το επίκεντρο σε κάθε κατάσταση, δεν ενδιαφέρεται και πολύ για το πώς θα νιώσουν οι άλλοι. Δεν ανέχεται το παραμικρό που ενοχλεί το δικό του αφήγημα, έχει μικρή ανοχή στις αντιρρήσεις σου και αρνείται να πάρει την ευθύνη για τα λάθη του. Είναι αρκετά εριστικό άτομο που μπορεί «να πάρει φωτιά» στο δευτερόλεπτο και να αρχίσει να σου κουνάει το δάχτυλο, προκαλώντας σε να τσακωθείτε. Προσοχή! Αν κάνεις το λάθος να αντιπαρατεθείς μαζί του, δεν θα βγάλεις άκρη, γιατί ο μεγάλος εγωισμός παραμερίζει κάθε λογική. Το μόνο καλό είναι πώς ο θυμός του σβήνει τόσο γρήγορα όσο ανάβει. Οπότε, δεν έχεις παρά να περιμένεις να του περάσει!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος διαθέτει την ικανότητα να γίνεται απίστευτα πικρόχολος με τους άλλους. Από τη στιγμή που θα πιστέψει ότι έχει δίκιο και εσύ είσαι λάθος, «θα σε βάλει κάτω» και θα σε ταράξει στην κριτική! Έχει τη φήμη του ατόμου που «κλείνεται» στον εαυτό του και είναι δύσκολο να καταλάβεις τι σκέφτεται, έως ότου έρθει η ώρα που θα αρχίσει να σε κριτικάρει για την τάδε ή την δείνα πράξη, απόφαση ή συμπεριφορά σου. Η κριτική του στάση είναι γέννημα μιας εξαιρετικά αναλυτικής σκέψης και ενδελεχούς εξέτασης όλων των παραγόντων ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει. Αφού, λοιπόν, τα έβαλε κάτω ένα-ένα με οδηγό λογική και όλα οδηγούν στην «καταδίκη» σου, τίποτα δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη. Είναι αδύνατο για έναν Παρθένο να συλλάβει άλλα νοήματα, πέρα από αυτά που του υποδεικνύει η λογική του, την οποία θεωρεί ως την πιο αξιόπιστη πηγή για να εξάγει συμπεράσματα. Ο μόνος τρόπος να το αντέξεις όλο αυτό είναι να του πεις «έχεις δίκιο» και να μην δώσεις καμία συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν αντέχει και δεν συγχωρεί οποιονδήποτε που θα αποπειραθεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο του. Είναι σκληρός, άγριος και χειριστικός και δεν θα κάνει ποτέ πίσω σε μια κατάσταση, μέχρις ότου να αποκομίσει κάτι από αυτήν. Εξαιτίας του ότι δεν συμβιβάζεται ποτέ, δημιουργεί συχνά προβλήματα και δυσκολίες στους άλλους ανθρώπους καθώς και στην επικοινωνία του μαζί τους. Αν θυμώσεις ή προκαλέσεις έναν Σκορπιό ή βρεθείς με οποιονδήποτε τρόπο αντιμέτωπος μαζί του, να ξέρεις ότι «θα σε χτυπήσει αλύπητα», αφού η εκδικητικότητα είναι το στοιχείο του. Καλύτερα, λοιπόν, να μην μπεις καν στη διαδικασία, γιατί όσοι έχουν δοκιμάσει το κεντρί του, ξέρουν πολύ καλά πόσο αβάσταχτος είναι ο πόνος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που εκ πρώτης όψεως θα το έλεγες φιλικό και χαλαρό, όμως είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξεις μαζί του, επειδή είναι πολύ ευαίσθητος σε κάθε ερέθισμα που δέχεται. Παρότι έχει την ευαισθησία να αντιλαμβάνεται νοητικά το κάθε τι, η ενσυναίσθηση και η συμπόνια δεν είναι τα μεγάλα του ατού. Έτσι, η έλλειψη συμπόνιας από τη μια πλευρά και η πλεονάζουσα εγκεφαλικότητα από την άλλη αποτελούν τους βασικούς λόγους για τους οποίους μπορεί εύκολα να σε αποκλείσει, «κατεβάζοντας ρολά» και παίρνοντας το ψυχρό πεισματάρικο ύφος του. Τελικά, αν και οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν ποτέ τι σκέφτεται ένας Υδροχόος, εκείνος περιμένει από τους άλλους να ξέρουν τι έχει μέσα στο μυαλό του. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος για να συνεννοηθείς, εκτός αν είσαι κι εσύ παρομοίου… φυράματος!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved