Τρία ζώδια που δεν τους καίγεται καρφί για το αν τα πας ή όχι

Μπορούν μια χαρά να είναι ευτυχισμένοι κι ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους

Τρία ζώδια που δεν τους καίγεται καρφί για το αν τα πας ή όχι

Υπάρχουν κάποια ζώδια που αποζητούν το ενδιαφέρον και την αποδοχή και νοιάζονται για την άποψη των άλλων για το πρόσωπό τους. Μάλιστα θα έκαναν το οτιδήποτε για να ευχαριστήσουν και να κερδίσουν την προσοχή τους, ακόμα και να πουν "ναι", ενώ δεν το εννοούν.

Στα τρία που θα σου αναφέρουμε όμως πιο κάτω, πραγματικά δεν τους καίγεται καρφί για το αν τα πας ή όχι.

Ο Κριός, ο Τοξότης κι ο Υδροχόος (οι συνήθεις ύποπτοι της… αταξίας), δεν θα αγχωθούν ποτέ, εάν τα πλήθη δεν τους αποδεχτούν και δεν τους αποθεώσουν. Δεν ζουν με το σκοπό να κρατούν τους πάντες γύρω τους ευχαριστημένους, διότι δεν περιμένουν, αλλά, κυρίως, δεν έχουν την ανάγκη κανενός για αποδοχή. Με άλλα λόγια, μπορούν μια χαρά να είναι ευτυχισμένοι κι ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους, είναι πλήρως αυτόφωτοι!

Όμως, μιας και μιλάμε για τα συγκεκριμένα ζώδια, να σου πούμε ότι έχουν κι ένα μικρό… ταλέντο! Μπορούν άνετα και χωρίς κόπο, να σου ανεβάσουν το αίμα στο κεφάλι σε χρόνο dt, για να μην σου πω ότι με την όλη "δεν με νοιάζει τίποτα" στάση τους, σε κάνουν να σαλτάρεις!

Ε, είναι να μην πετύχεις Κριό σε... κέφια, που γυρνάει σαν τη μύγα γύρω σου και σου σπάει τα νεύρα, Τοξότη που σε βγάζει από τα ρούχα σου με την αδιαφορία του, ή Υδροχόο που σου σπάει τον τσαμπουκά με την άρνησή του, έτσι απλά, γιατί μπορεί και λέει "όχι" για την πλάκα του!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved