Αυτά τα ζώδια δε ζηλεύουν τίποτα και κανέναν

Είναι από τα λίγα άτομα που πραγματικά δεν τα νοιάζει τι κάνουν οι γύρω τους.

Αυτά τα ζώδια δε ζηλεύουν τίποτα και κανέναν

Σε καμία περίπτωση δεν θα τα ακούσεις να λένε «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα». Σαφώς και είναι άνθρωποι κι αυτοί με αδυναμίες, ωστόσο στην ζωή τους, κατά ένα μεγάλο ποσοστό πραγματικά δεν δίνουν δεκάρα για το τι κάνουν οι γύρω τους. Δεν συγκρίνουν τις ζωές τους με αυτές των άλλων και απλώς κοιτάνε τη μέρα τους. Επικεντρώνονται στα δικά τους θέλω και διεκδικήσεις και στο πώς θα πετύχουν τους στόχους τους. Πάμε να δούμε για ποια τρίαζώδια μιλάμε:

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι η χαρά της ζωής. Δεν ζηλεύει και δεν «μένει το μάτι του». Το αντίθετο. Χαίρεται γενικά σαν μικρό παιδί και δεν αντέχει τις μίζερες καταστάσεις και τους ζηλόφθονες ανθρώπους. Ήδη έχει τόσα πράγματα μέσα στο μυαλό του που θέλει να κάνει πράξη, που δεν έχει καθόλου χρόνο να ασχοληθεί με τις ζωές των άλλων. Δεν τον νοιάζει τι κάνουν οι γύρω του και αν είναι πιο… επιτυχημένοι από εκείνον ή όχι. Δεν μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να περνάει καλά με τον τρόπο που εκείνος θέλει.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο Αιγόκερως έχει… παρωπίδες. Ασχολείται και ενδιαφέρεται μόνο για την δική του ζωή και κυνηγά τους στόχους που ο ίδιος έχει θέσει. Δεν τον νοιάζει τι κάνουν οι γύρω του. Δεν θα συγκρίνει ποτέ την δική του ζωή με εκείνη των άλλων, καθώς ξέρει πως ο καθένας έχει διαφορετικούς στόχους και προτεραιότητες. Ο Αιγόκερως λοκάρει μόνο στα δικά του θέλω. Ο κόσμος να «καίγεται» γύρω του, ούτε θα ζηλέψει, ούτε και θα ασχοληθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως Mr/Miss υπεράνω. Θεωρεί το αίσθημα της ζήλειας, μικρότητα. Δεν αντέχει την μιζέρια και την σύγκριση. Ξέρει πολύ καλά ότι ο καθένας είναι ξεχωριστός, έχει την δική του ζωή και την δική του καθημερινότητα και δεν θα ρίξει το επίπεδό του για να ασχοληθεί και να ζηλέψει. Άλλωστε και εκείνος όπως και τα άλλα δύο ζώδια που σου αναφέραμε πιο πάνω, επικεντρώνεται στα δικά του θέλω και στους δικούς του στόχους και δεν τον νοιάζει τι κάνουν οι γύρω του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved