Αυτοί είναι οι χειρότεροι γείτονες με βάση το ζώδιό τους

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τσακωθείς κάποια στιγμή μαζί τους

Αυτοί είναι οι χειρότεροι γείτονες με βάση το ζώδιό τους

Ο καλός ο γείτονας είναι ευλογία, γιατί ούτε προβλήματα σου προκαλεί, ούτε είναι κουτσομπόλης και δε σε σέβεται. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να έχεις έναν γείτονα μίζερο, που σου χτυπά την πόρτα ή τον τοίχο, ανά τρεις και δύο, για το σκύλο που γάβγισε, την τηλεόραση που είναι πιο δυνατά ή τα γέλια, όταν έχεις καλεσμένους, που ενοχλείται ακόμα και με το καζανάκι που θα πατήσεις. Όσο κι αν δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τσακωθείς κάποια στιγμή μαζί του.

Αυτά τα 4 ζώδια πραγματικά καλό είναι να τα αποφύγεις αν και είναι θέμα τύχης το να μην πέσεις πάνω τους, ιδίως αν έχεις κάποιον πλανήτη ή αρνητική συνθήκη στον 3ο οίκο του γενέθλιου χάρτη σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι φιλικότατος και κοινωνικότατος, το κακό όμως είναι ότι δεν ανήκει σε αυτούς τους γείτονες που σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας ή καλύτερα δε σέβονται τίποτα. Βάζει δυνατά τη μουσική ή την τηλεόραση, φωνάζει, τσακώνεται, χτυπάει, γελάει και σκασίλα του μεγάλη, αν είναι μεσημέρι ή ξημερώματα... Αν, μάλιστα, του ζητήσεις να χαμηλώσει την ένταση, μπορεί και να σε βρίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις καταλάβει ότι έχοντας γείτονά σου έναν Δίδυμο δεν πρόκειται να περάσεις απαρατήρητος ούτε εσύ, ούτε ο οποιοσδήποτε μπει στο σπίτι σου. Είναι ο πρώτος που θα σου πιάσει την κουβέντα, θα σε τρελάνει στις ερωτήσεις για την προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή, ενδεχομένως και να σου στείλει αίτημα φιλίας σε κάθε κοινωνικό δίκτυο, σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσει μαζί σου. Ξέρει τα πάντα για σένα, από το τι ώρα φεύγεις, τι ώρα έρχεσαι, τι κάνεις, μέχρι το με ποιον είσαι σε σχέση... αν είσαι και φυσικά έχει φροντίζει να διαδώσει τα νέα και στους υπολοίπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτός ο γείτονας θα σου σπάσει τα νεύρα. Αν ήταν δυνατό, θα σε προμήθευε με το που πάτησες το πόδι σου στη γειτονιά με μια λίστα με όλα όσα απαγορεύεται να κάνεις. Ένας τεράστιος κατάλογος από "Μην"! Μην πατάς το καζανάκι μετά τις 00:00, φίμωσε το σκύλο σου, μάντρωσε τη γάτα σου, χαμήλωσε τη μουσική ή την τηλεόραση, μην καλείς κόσμο στο σπίτι μετά τις 23:00 ή διώξ' τον, αν ξεκινήσει η ώρα κοινής ησυχίας, μην κάνεις θόρυβο όταν περπατάς, μη σκας στα γέλια... Κοινώς, μη μιλάς, μη γελάς, μην περπατάς...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάθε νέος γείτονας για τον Σκορπιό είναι υπό έρευνα! Θα σε τσεκάρει από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αν σε συμπαθήσει, έχει καλώς, αν σε αντιπαθήσει όμως την έβαψες. Θα σου δείχνει την αποδοκιμασία του φάτσα φόρα, θα στραβώνει τη μούρη του στις συνελεύσεις της πολυκατοικίας ή θα σου πετά ανοιχτά μπηχτές, αν δε σε ειρωνεύεται. Έχε υπόψη σου δε ότι αν έγινε κάποιο ατύχημα εις βάρος του κατά τη μετακόμισή σου, μαύρο φίδι που σε έφαγε. Δεν θα το ξεχάσει ακόμα κι αν περάσουν 20 χρόνια και θα στο κρατάει μανιάτικο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved