Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 03° 44' 18" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 20' 33" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 02' 60" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 20° 50' 33" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 19° 54' 47" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 44' 30" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 41' 32" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 43' 60" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 03' 41" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 56' 16" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 59' 30" ΚΡΙΟΣ R

Τα τρία ζώδια που έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν δισεκατομμυριούχοι!

 Μάθε τα μυστικά τους!

Τα τρία ζώδια που έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν δισεκατομμυριούχοι!

Το ζώδιό σου δεν είναι το μόνο στοιχείο του γενέθλιου χάρτη σου που μπορεί να δείξει τη δυνατότητά σου να πλουτίσεις. Η θέση των πλανητών στους οίκους μπορούν επίσης να πουν πολλά για την πορεία της ζωής σου. Ειδικά ο 2ος οίκος, που σχετίζεται με την ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, καθώς και ο 10ος οίκος που σχετίζεται με την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Αν πάντως ανήκεις σε ένα ζώδιο όπως π.χ. ο Ταύρος, που του αρέσουν τα χρήματα και τα ακριβά, καλόγουστα πράγματα, είναι πολύ πιθανό να μη συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από μια πολυτελή ζωή.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα τρία ζώδια στα οποία ανήκουν οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι ή και δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη:

ΤΑΥΡΟΣ

Η φήμη του Ταύρου ότι είναι υλιστής έχει σίγουρα βάση και παράλληλα υπάρχουν πολλοί λόγοι που είναι τόσο κομψός. Το ζώδιο αυτό σχετίζεται με τον 2ο οίκο των οικονομικών και της ασφάλειας, που σημαίνει ότι είναι συνδεδεμένος με τα υλικά του αγαθά, κάτι που τον βοηθά να εκτιμά την αξία των χρημάτων. Κυβερνάται από την Αφροδίτη, έναν πλανήτη που έχει να κάνει με την αισθητική και τα χρήματα, επομένως έχει κάποια συγγένεια με όλα τα πολυτελή πράγματα.

Επιπλέον, οι Ταύροι, εκτός από ένα δημιουργικό μυαλό, διαθέτουν και μεγάλο ταλέντο στην εκτίμηση της αξίας. Δεν θα προχωρήσουν ποτέ, ούτε βήμα, αν δεν υπάρχει πρακτικό νόημα και στο βάθος… οικονομικό όφελος.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΖΥΓΟΣ

Το ότι ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, το ουράνιο σώμα που κυβερνά όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τα χρήματα είναι ένας λόγος για την οικονομική ατμόσφαιρα που δημιουργεί γύρω του. Αλλά η αγάπη του για το χρήμα οφείλεται κυρίως στην ικανότητά του να καλλιεργεί ουσιαστικούς δεσμούς με άλλα άτομα, που με τη σειρά τους του επιτρέπουν να χτίζει ισχυρά κοινωνικά και επαγγελματικά δίκτυα. Για τον Ζυγό όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν να κάνουν με τις γνωριμίες και τις κοινωνικές συναναστροφές.

Ένας καλός λόγος που στην λίστα των δισεκατομμυριούχων μετράμε πολλούς Ζυγούς, είναι ότι παίζουν ομαδικά. Η αρμονία στη συνεργασία είναι τόσο σημαντική για αυτούς που είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για να επέλθει η τάξη και το δίκαιο σε αυτό που κάνουν.

ΙΧΘΥΕΣ 

Η ικανότητα του Ιχθύ να φαντασιώνεται τη ζωή των ονείρων του είναι ακριβώς ο λόγος που είναι πιθανό να φτάσει να γίνει δισεκατομμυριούχος. Το ζώδιο αυτό ταυτίζεται με τον 12ο οίκο του υποσυνειδήτου, επομένως μόνο αν του βάλεις όρια μπορείς να το περιορίσεις. Σκοπός του είναι να προχωρήσει στην επαγγελματική του ζωή, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.

Αυτό που κάνει τους Ιχθύς πετυχημένους στις επιχειρήσεις είναι ότι επιτρέπουν στον εαυτό τους να κάνουν μεγάλα όνειρα και χρησιμοποιούν την ενσυναίσθησή τους για να ρισκάρουν. Μερικές φορές, μια ευκαιρία που θα δώσεις στον εαυτό σου μπορεί να σε πάει μακριά. Επιπλέον, κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα τον πλανήτη των εξιδανικεύσεων και από τον Δία τον πλανήτη της αφθονίας. Οι δύο αυτοί πλανήτες προσφέρουν στους Ιχθύς την χαρισματική ικανότητα να προσελκύουν κόσμο – ακόμα και πλήθη κόσμου.

Διάβασε επίσης: 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved