Αυτό είναι το κρυφό ταλέντο του κάθε ζωδίου!

Κάθε ζώδιο έχει ένα μυστικό που το κάνει να ξεχωρίζει

Αυτό είναι το κρυφό ταλέντο του κάθε ζωδίου!

Μπορεί κι εσύ να έχεις «ζηλέψει» κάποιο ταλαντούχο άτομο, έναν αθλητή, έναν καλλιτέχνη ή ένα top model. Ίσως μάλιστα, θαυμάζοντας τα επιτεύγματα αυτών των ανθρώπων, να ένιωσες ότι είναι κρίμα που γεννήθηκες χωρίς κάποιο χάρισμα που θα οδηγούσε κι εσένα στο να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας και να ξεχωρίσεις ανάμεσα στα πλήθη.

Όταν λοιπόν έρχονται στιγμές που νιώθεις ότι τίποτα δεν έχει σημασία, ότι δεν είσαι αρκετά καλός σε κανέναν τομέα ή ότι οι άλλοι μια χαρά είναι και χωρίς εσένα αφού δεν σε χρειάζονται, τότε θυμήσου τα δώρα που σου έχει χαρίσει το ζώδιό σου, με έμφαση στο κυριότερο.

Διάβασε λοιπόν παρακάτω ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό του ζωδίου σου που θα μπορούσες να αναδείξεις, ώστε να βγεις από την αφάνεια και να αναγνωριστεί η μοναδική ιδιοσυγκρασία σου.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ενέργεια που διαπερνά τις φλέβες σου είναι αμέτρητη. Το θάρρος και η ένταση καθορίζουν κάθε απόφασή σου. Παίρνεις ότι σου ανήκει και δεν κοιτάς ποτέ πίσω. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα ξέρουν ότι το να σε ορίσουν αρχηγό και να σε ακολουθούν είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν. Γι αυτό και είσαι τόσο καλός ηγέτης. Ξέρεις πώς να τιμήσεις την έννοια «αρχηγός».

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, είσαι ο σοφός εκπρόσωπος των 5 αισθήσεων. Γι’ αυτό όταν αναλάβεις το μαγείρεμα, όλοι ξέρουν ότι γεύμα ή το δείπνο που θα τους προσφέρεις θα είναι θεσπέσιο! Μαγειρεύεις με μια πολύ προσεγμένη κατανόηση του τι εστί λιχουδιά, γι’ αυτό κάθε γεύμα που ετοιμάζεις είναι καρυκευμένο με δημιουργικότητα και αγάπη! Επίσης, είναι γνωστή η ικανότητά σου στο τραγούδι, αλλά και στον χορό. Είσαι παιδί της Αφροδίτης, βλέπεις…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ας το παραδεχτούμε. Κανείς δεν μπορεί να χειριστεί τις λέξεις όπως ένας Δίδυμος. Έχει την ικανότητα να εκφράζει με σαφήνεια ακριβώς αυτό που θέλει να πει, αλλά και να καταλαβαίνει τι θέλουν να ακούσουν οι άλλοι άνθρωποι. Είναι εκείνος ο εξαιρετικός ομιλητής που μπορεί ξαφνικά «να αλλάξει το παιχνίδι» ή ο συγγραφέας που έχει το ταλέντο να διατυπώσει ακόμα και τις πιο εσωτερικές έννοιες. Ο τρόπος που μιλάει ένας Δίδυμος, προκειμένου να ανταπεξέλθει στο οτιδήποτε, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σχεδόν επικίνδυνος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ολόκληρη η ύπαρξη ενός Καρκίνου βασίζεται στην ενσυναίσθηση. Έχει μια ακόρεστη επιθυμία να φροντίζει και να είναι ο/η τροφός για τα αγαπημένα του πρόσωπα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει το φυσικό χάρισμα να είναι ο «γονιός» για όλους τους άλλους. Αυτό το χαρακτηριστικό του κάνει τον Καρκίνο τόσο σπουδαίο θεραπευτή – ανεξάρτητα από το αν πληρώνεται για αυτό. Όταν κάποιος περνάει μια δύσκολη στιγμή και το μόνο που θέλει είναι λίγη αγάπη και κατανόηση, θα αναζητήσει την αγκαλιά ενός Καρκίνου!

ΛΕΩΝ

Εσύ, Λέοντα, ανήκεις στη σκηνή, εκεί που πρέπει να είσαι για να νιώθεις ζωντανός. Αλλά και οι άλλοι εκεί θέλουν να σε βλέπουν. Αν δεν είσαι επαγγελματίας ηθοποιός, θα έπρεπε να είσαι. Δεν αποφεύγεις την έκθεση στις κάμερες, αντίθετα, στέκεσαι μπροστά από τα φλας και παίρνεις την πιο σέξι πόζα σου! Το κυριότερο είναι ότι έχεις την ικανότητα να πείσεις τους άλλους ότι όλα μπορούν να συμβούν, και αυτός είναι ο λόγος που όλοι σε χειροκροτούν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι συχνά υπεύθυνος για τις πιο μικρές, τις πιο περίεργες και τις πιο όμορφες λεπτομέρειες. Ό,τι κι αν κάνει, θα δίνει πάντα το 110%. Η υπομονή και η προσοχή του στη λεπτομέρεια μπορούν να καλλιεργήσουν την πιο απίστευτη ομορφιά κι αυτό είναι ένα ταλέντο που πολύ λίγοι διαθέτουν. Αν πρέπει να πραγματοποιήσετε ένα έργο που απαιτεί ηρεμία, επιμέλεια και προγραμματισμό, το άτομο που χρειάζεστε για να σας βοηθήσει είναι πάντα ένας Παρθένος!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΖΥΓΟΣ

Η ικανότητα του Ζυγού να μένει αμερόληπτος και να λαμβάνει υπόψη όλες τις πλευρές σε μια διαμάχη τον κάνει αυτόματα έναν φυσικό δικηγόρο ή μάλλον… διπλωμάτη. Οι Ζυγοί έχουν μια εξαιρετική, έμφυτη γοητεία και το να πείσουν τους άλλους για ένα θέμα είναι κάτι εύκολο γι’ αυτούς. Ο Ζυγός μπορεί να διαπραγματευτεί μια συμφωνία που ταιριάζει στις ανάγκες του με απόλυτη άνεση και είναι ειδικός στο να εργάζεται «έξυπνα» αντί για «σκληρά».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν υπάρχει ένα ζώδιο με ιδιαίτερες ψυχικές ικανότητες, αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από τον Σκορπιό. Η διαίσθησή του είναι σχεδόν… τηλεπαθητική και μπορεί πάντα να διακρίνει τις πραγματικές σκέψεις και προθέσεις των ανθρώπων. Το περίφημο ένστικτό του τον κάνει έναν εξαιρετικό ερευνητή. Και βέβαια, το γεγονός ότι είναι τόσο προσηλωμένος στους στόχους του χρησιμεύει στο να έρχεται όλο και πιο κοντά στην ουσία και την αλήθεια των πραγμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, είσαι σαν μια μεγάλη λαμπερή μπάλα που εκπέμπει θετικότητα σε όσους την χρειάζονται. Μπορείς να μετατρέψεις σε διασκέδαση ακόμα και τις πιο βαρετές καταστάσεις, ενώ η παιδική αίσθηση περιπέτειας που έχεις τραβάει τους πάντες, όπως η λάμπα της πεταλούδες. Αυτό το γνώρισμά σου σε κάνει έναν σπουδαίο ομιλητή που μπορεί να δώσει κίνητρα, ακόμα και να αλλάξει τη ζωή κάποιου. Και βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι κανείς εκτός από εσένα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδανικός οικοδεσπότης σε ένα πάρτι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η ξεχωριστή ηθική που έχεις σε θέματα εργασίας είναι απαράμιλλη. Συγκεντρώνεσαι στους στόχους σου, καταστρώνεις σχέδιο για να τους πετύχεις και δεν σταματάς με τίποτα μέχρι τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα. Αυτή η ιδιότητά σου σε καθιστά ικανό να πετύχεις σχεδόν οτιδήποτε, αρκεί να το θέλεις αρκετά. Επίσης, επειδή δεν αποσπάται εύκολα η προσοχή σου, μπορεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη ακόμα και για σένα όταν, υπομονετικά και αθόρυβα, κατακτάς την κορυφή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανεξάρτητη προσωπικότητα του Υδροχόου είναι κάτι το θαυμαστό. Δεν τον νοιάζει καθόλου τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι και τι είναι σωστό για την κοινωνία. Είναι απλώς ο εαυτός του και κανένας άλλος. Αυτή η ιδιότητά του τον κάνει έναν επικό πρωταθλητή στα… αουτσάιντερ και συχνά είναι ο Υδροχόος που ηγείται των επαναστάσεων και των αλλαγών προς το καλύτερο. Έχει ως όραμα έναν κόσμο όπου κανείς δεν θα κρίνεται ή θα δικάζεται επειδή είναι αυτός που είναι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η φαντασία ενός Ιχθύ συνιστά μια άλλη, εναλλακτική πραγματικότητα που περιλαμβάνει το θαύμα, τη μαγεία και την έκπληξη! Μακάρι να μπορούσαν όλοι να ταξιδέψουν με το μυαλό του. Οι ιδέες που συλλαμβάνει και τα χρώματα που οραματίζεται είναι θαυμαστά και τον καθιστούν έναν εντυπωσιακό καλλιτέχνη, σε οποιασδήποτε τάση ή ειδικότητα. Τα αριστουργήματά του έχουν τη δύναμη να φέρουν δάκρυα στα μάτια των ανθρώπων…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved