Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: αυτό είναι το πιο επικίνδυνο ψυχικό χαρακτηριστικό τους!

Πώς θα καταλάβεις ότι ένα ζώδιο του νερού είναι επικίνδυνο;

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: αυτό είναι το πιο επικίνδυνο ψυχικό χαρακτηριστικό τους!

Καθημερινά διαβάζουμε ή ακούμε για άτομα που έχουν επιδείξει παραβατικές συμπεριφορές, οι οποίες οφείλονται σε διάφορα ψυχικά προβλήματα. Μιλάμε για συμπεριφορές που έχουν να κάνουν με αντικοινωνικούς και απερίσκεπτους τρόπους. Μερικά παραδείγματα τέτοιων συμπεριφορών είναι: τα συχνά ψέματα, το διογκωμένο «εγώ», η αδυναμία ελέγχου των παρορμήσεων, η έλλειψη ενοχών ή τύψεων, η χειραγώγηση ατόμων.

Η αλήθεια είναι ότι τα περιστατικά που έρχονται στην επιφάνεια αφορούν άτομα που ανήκουν και στα 12 ζώδια. Συνεπώς, επαληθεύεται άλλη μια φορά ότι όλοι έχουμε μέσα μας θετικά και αρνητικά στοιχεία και το να καλλιεργούμε τα θετικά δεν παύει να είναι ένα στοίχημα.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που έχουν τα ζώδια του νερού, το οποίο αν καλλιεργηθεί στην υπερβολή του, μπορεί να δηλώνει μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος με ψυχοπαθητικά χαρακτηριστικά μπορεί άνετα να είναι ο τύπος της αδελφής ψυχής. Εμφανίζεται ως τέλειος στην επιδίωξη του στόχου του, που είναι η δημιουργία μια τέλειας σχέσης με όραμα ένα τέλειο μέλλον.

Οι Καρκίνοι με αρνητικά ψυχικά χαρακτηριστικά επισφραγίζουν μια σχέση με ισχυρές δεσμεύσεις, προσπαθώντας να παγιδεύσουν πλήρως τον σύντροφό τους και στη συνέχεια γίνονται ο εγωκεντρικός και κτητικός σύντροφος, με τις γνωστές υπερβολές στη συμπεριφορά τους.

Οι τέλειες συνομιλίες της αδελφής ψυχής που γίνονταν στην αρχή θα σταματήσουν σταδιακά και θα επαναλαμβάνονται κατά καιρούς μόνο και μόνο για να κρατήσουν ζωντανή την κατάσταση κατοχής του ατόμου που θέλει ο Καρκίνος.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι το είδος του ψυχοπαθητικού που έχει σεξουαλικά κίνητρα. Θα στοχοποιήσει οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε του γεννάει επιθυμίες, χωρίς να έχει την ανάγκη ή την ανησυχία της συγκατάθεσης του άλλου ατόμου.

Οι Σκορπιοί με ψυχοπαθητικά χαρακτηριστικά είναι γνωστό ότι απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα που περιλαμβάνει οτιδήποτε σεξουαλικό. Είναι σχεδόν αδύνατο να αλληλεπιδράσεις μαζί τους, χωρίς να αναλωθείς ή να εξαντληθείς. Το ζώδιο αυτό είναι μια κυρίαρχη δύναμη που αντλεί ευχαρίστηση από την υποταγή και τα παιχνίδια εξουσίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ένα καλλιτεχνικός τύπος με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν απίστευτες λεκτικές δεξιότητες, ενώ επιδεικνύει εντυπωσιακές γνώσεις ιστορίας, τέχνης, πολιτισμού ή και όλων αυτών.

Ο ψυχοπαθητικός τύπος Ιχθύ δείχνει προς τα έξω χαρισματικός, καλλιτεχνικός, προικισμένος με ταλέντα και πολλή γοητεία. Προσκολλάται σε ομάδες με δημιουργικούς ανθρώπους που θα του επιτρέψουν να ενωθεί μαζί τους.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί τα καλλιτεχνικά του ταλέντα για να κάνει τους άλλους να τον ικανοποιούν ακούραστα, ενώ φαίνεται να επικεντρώνεται σε μια υπέροχη δημιουργία, κάνοντας τους άλλους χαρούμενους να δουλέψουν για αυτούς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved