Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, πόσο τυχερός είσαι;

Ζώδια του νερού: Πόσο τα αγαπάει η τύχη;

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, πόσο τυχερός είσαι;

Εσύ ανήκεις σε ένα από τα τυχερά ζώδια;

Κοιτώντας γύρω σου, μερικοί άνθρωποι μοιάζουν να είναι πολύ πιο τυχεροί από άλλους και μερικές φορές μπορεί να αναρωτιέσαι αν ευθύνεται το ζώδιό σου που είσαι τυχερός ή άτυχος.

Διάβασε παρακάτω αν και κατά πόσο τα ζώδια του νερού έχουν ευλογηθεί με το θείο δώρο της Τύχης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ανήκεις σε ένα από τα λίγα πραγματικά ευλογημένα ζώδια, έστω κι αν εσύ δεν μπορείς πάντα να το δεις. Στη ζωή σου θα λάβεις πολλά απρόσμενα δώρα από την θεά Τύχη και θα σου δοθούν ευκαιρίες που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν.

Αν και ο δρόμος σου θα είναι πάντα στρωμένος με προκλήσεις, έχεις μια έμφυτη αίσθηση σκοπού και μια συναισθηματική ηθική που πάντα καταφέρνουν να σε οδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, αν και έχεις την τάση να βλέπεις τις αρνητικές πτυχές της ζωής, η αλήθεια είναι ότι είσαι αρκετά τυχερός. Όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου και καταβάλλεις έστω και λίγη προσπάθεια, είναι σίγουρο ότι θα το πετύχεις. Και όταν χρειάζεσαι αλλαγή σκηνικού, η ζωή θα σου το προσφέρει.

Λίγοι άνθρωποι είναι σε θέση να οδηγήσουν το καράβι στη θάλασσα τόσο καλά όσο εσύ και αυτό από μόνο του δείχνει πόσο τυχερός/ή είσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ Ιχθύ είσαι πολύ τυχερός, αλλά είσαι λίγο κακομαθημένος σε αυτόν τον τομέα, επειδή έχεις συνηθίσει την εύνοια της τύχης και δεν την εκτιμάς. Το σίγουρο είναι ότι μπορείς να παίρνεις αυτά που θέλεις, είτε επειδή έχεις μια έμφυτη γνώση για το πώς να τα αποκτήσεις, είτε επειδή καθοδηγείσαι από «αόρατες δυνάμεις» τις οποίες κουμαντάρουν οι κυβερνήτες σου Δίας και Ποσειδώνας.

Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να πιστέψεις πως αξίζεις μια καλή τύχη και ότι το πιο ευλογημένο «όπλο» σου είναι η έμπνευση που έχεις σε κάθε περίσταση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved