Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, αυτά είναι τα 5 πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά σου

Για αυτούς τους λόγους αξίζεις πολλά!

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, αυτά είναι τα 5 πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά σου

Αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι αρέσει στους ανθρώπους και σε κάνουν παρέα, θα μπορούσες να αναζητήσεις στο ζώδιό σου ποια είναι τα πιο… αξιολάτρευτα στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Μπορεί να πρόκειται για ολοφάνερα ταλέντα που διαθέτεις, αλλά και για αδύναμες πλευρές του χαρακτήρα σου που όμως σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να έλκεις τους άλλους γύρω σου. Αυτό που έχει σημασία τελικά είναι ότι υπάρχει ένα κράμα χαρακτηριστικών σε κάθε ζώδιο που το καθιστά αξιαγάπητο.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 5 πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα ζώδια του νερού και κάνουν τους άλλους να τα λατρεύουν:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1. Αφοσιωμένος

Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο αφοσιωμένο στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Από τη στιγμή που θα σε αγαπήσει, δεν θα σε αφήσει να φύγεις από κοντά του. Όταν βρίσκεται σε σχέση, θα φροντίσει για την ασφάλεια του/της συντρόφου του και οι φίλοι του ξέρουν ότι μπορούν πάντα να βασίζονται πάνω του όταν τον χρειαστούν.

2. Περιποιητικός

Ο Καρκίνος έχει επίσης μια στοργική πλευρά. Του αρέσει να δημιουργεί μια «φωλιά» και να έχει ένα σπίτι γεμάτο με όλα τις ανέσεις και τα απαραίτητα. Είναι το πιο ιδανικό άτομο για να σε «υιοθετήσει».

3. Φιλόδοξος

Αυτή η επιθυμία για άνεση που διακρίνει τον Καρκίνο είναι που τον κάνει τόσο αξιοθαύμαστα σκληρό εργάτη. Ο Καρκίνος είναι φιλόδοξος επειδή θέλει να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά του. Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως γίνεται πολύ καλός έμπορος.

4. Δημιουργκός

Συνήθως οι Καρκίνοι είναι πολύ δημιουργικά άτομα. Τους αρέσει να δημιουργούν όμορφα πράγματα, είτε για να διακοσμήσουν το περιβάλλον τους ή για να φτιάξουν έναν όμορφο ζωγραφικό πίνακα.

5. Ευαίσθητος

Η ευαισθησία είναι ένα συμβολικό χαρακτηριστικό του Καρκίνου. Είναι το άτομο που δεν φοβάται να δείξει στους άλλους την ευάλωτη πλευρά του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1. Μυστηριώδης

Στην πραγματικότητα, οι άλλοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τον Σκορπιό. Είναι ο τύπος που πάντα σε αφήνει με την αίσθηση ότι «ήθελες λίγο ακόμα». Θα σε αφήσουν να τους προσεγγίσεις σιγά-σιγά και μόνο αφού πρώτα έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Αυτό δίνει στον Σκορπιό έναν αέρα μυστηρίου που τον κάνει πολύ ελκυστικό.

2. Έντονη προσωπικότητα

Και παθιασμένος επίσης. Μπορεί να αποδειχτεί πολύ παθιασμένος στις στενές του σχέσεις, αλλά αν θέλεις να προχωρήσεις βαθύτερα στην εξερεύνηση της προσωπικότητάς του, υποχρεωτικά θα τον ερωτευτείς.

3. Προστατευτικός

Οι φίλοι ενός Σκορπιού ξέρουν ότι είναι διατεθειμένος «να φυλάξει τα νώτα τους», όποτε χρειαστεί. Αν είσαι άτομο που σε... γουστάρει, θα σε προστατέψει και θα πολεμήσει για σένα.

4. Σέξι

Αναμφισβήτητα αποπνέει πάθος. Ακόμα και όσοι δεν τον συμπαθούν, θα πρέπει να παραδεχτούν ότι είναι απίστευτα σέξι!

5. Έχει κατανόηση

Όλοι οι Σκορπιοί έχουν μια βαθιά αίσθηση κατανόησης, ιδιαίτερα σε συναισθηματικά και ψυχολογικά ζητήματα. Δεν φοβούνται τα σκοτάδια και τις σκιές που μπορεί να κρύβεις μέσα σου και θέλουν να ξέρουν πως λειτουργείς εσωτερικά.

ΙΧΘΥΕΣ

1. Έχει ενσυναίσθηση

Οι Ιχθύες μπορούν πραγματικά να καταλάβουν σε βάθος τον κάθε άνθρωπο. Αυτό το ζώδιο έχει το χάρισμα της κατανόησης, κάτι που μπορεί να τους κάνει σπουδαίους φίλους και συντρόφους.

2. Διαισθητικός

Όσοι ξέρουν καλά έναν Ιχθύ πιστεύουν ότι η ενσυναίσθηση μπορεί να έχει να κάνει με τη διαίσθησή του. Ένας Ιχθύς απλώς «ξέρει» και μερικές φορές δεν χρειάζεται καν να σπαταλήσεις χρόνο για να χρησιμοποιήσεις λέξεις, προκειμένου να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι ή νιώθεις.

3. Ρομαντικός

Οι Ιχθύες έχουν επίσης μια τάση στον ρομαντισμό, κάτι που μπορεί να τους δώσει σημαντικό πλεονέκτημα σε μια σχέση. Μπορούν να είναι πολύ ονειροπόλοι, μυστικοπαθείς και ρομαντικοί.

4. Δοτικός

Ο Ιχθύς πάντα δίνει και ανταποδίδει στους άλλους, μέσω ανθρωπιστικών προσπαθειών. Του αρέσει να βοηθά κάθε πλάσμα στο περιβάλλον του που έχει ανάγκη.

5. Ταπεινόφρων

Παρά τα λαμπρά χαρίσματα που προαναφέρθηκαν, οι Ιχθύες παραμένουν ταπεινοί. Έχουν μια έμφυτη αίσθηση ταπεινοφροσύνης και εξαιτίας αυτού μπορεί να σε αφήσουν να δεις ποιοι πραγματικά είναι, χωρίς να μεσολαβεί το «εγώ» τους. Για τον περισσότερο κόσμο, μια ευαλωτότητα αυτού του είδους είναι επίσης πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved