Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Έτσι θα δώσεις τέλος σε έναν πόλεμο μαζί τους!

Πώς θα σταματήσεις μια εξοντωτική διαμάχη με τα ζώδια του νερού;

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Έτσι θα δώσεις τέλος σε έναν πόλεμο μαζί τους!

Όλοι έχουμε περάσει από εξοργιστικούς καυγάδες ή έχουμε ανοίξει «πόλεμο» με ανθρώπους με τους οποίους όμως πρέπει να συνεννοηθούμε. Είτε πρόκειται για τον/την σύντροφο, τους γονείς, το αφεντικό, τον συνάδελφο ή τον καλύτερο μας φίλο, θα πρέπει τελικά να τα βρούμε μαζί τους.

Αν λοιπόν έχεις πραγματικά τη διάθεση να ξεφύγεις από όλη την στενοχώρια, τη δυσφορία και τα αδιέξοδα που δημιουργεί ένας καυγάς ή μια παρεξήγηση με ένα οικείο πρόσωπο, θα πρέπει να ξέρεις ότι κάθε άνθρωπος «έχει το κουμπί του». Και αν πατήσεις το σωστό κουμπί, είσαι πολύ κοντά στο να τερματίσεις μια δυσάρεστη κατάσταση, η οποία αν διαρκέσει καιρό μπορεί να αποβεί εξαιρετικά εξοντωτική.

Διάβασε παρακάτω ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για να επαναφέρεις την ειρήνη, μετά από μια διαμάχη που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και σε ένα από τα ζώδια του νερού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξε του ότι νοιάζεσαι για τα συναισθήματά του

Ο Καρκίνος είναι τόσο ευαίσθητος που πάντα πληγώνεται κατά τη διάρκεια ενός καυγά. Ανεξάρτητα από το ποιος φταίει, θα πλημμυρίσει από συναισθήματα πόνου, θλίψης και απογοήτευσης για την κατάσταση που προέκυψε μεταξύ σας. Σε αυτήν τη φάση, έχει μεγάλη ανάγκη να νιώσει συναισθηματική επιβεβαίωση. Εάν του δείξεις ότι κατανοείς απόλυτα σε ποια κατάσταση βρίσκεται το μυαλό και η καρδιά του κι αν είσαι πρόθυμος να τον αντιμετωπίσεις με ευγένεια, να είσαι σίγουρος/η ότι ο Καρκίνος θα ανταποκριθεί με θετικό τρόπο.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υιοθέτησε εσύ το ρόλο του ενήλικα

Όταν ένας Σκορπιός έχει μια γνώμη, είτε σωστή είτε λάθος, το να προσπαθήσεις να την αλλάξεις είναι σαν να μετακινείς βουνά. Αν παρόλα αυτά θέλεις να προσπαθήσεις, σου ευχόμαστε καλή τύχη! Ωστόσο, η ευκολότερη επιλογή είναι συνήθως να υιοθετήσεις τη στάση του ενήλικα στην κατάσταση που προέκυψε. Να αγνοήσεις, δηλαδή, τα όποιο δραματικό κλίμα και να δηλώσεις με τη στάση σου ότι κάνεις εσύ πίσω. Εάν είσαι πρόθυμος/η να παραμερίσεις την περηφάνια σου και να συμφωνήσεις με τους όρους που θέτει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (αργότερα) ο Σκορπιός να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος.

ΙΧΘΥΕΣ

Δήλωσέ του ότι λυπάσαι και δεν θέλεις πια να μαλώνετε

Ακόμα και όταν τσακώνεται, ένας Ιχθύς δεν χάνει ποτέ την απαλή και ευαίσθητη πλευρά του. Εάν μπορείς να τονώσεις αυτήν την πλευρά κατά τη διάρκεια της διαμάχης σας, έχεις ήδη διαπραγματευτεί μια λύση. Όσο μαλώνετε, το συναισθήματά του ξεχειλίζουν και μπορεί να τα εκφράσει με κάθε πιθανό τρόπο. Να ξέρεις όμως, ότι θέλει πολύ περισσότερο από σένα να τελειώσει όλο αυτό. Θυμήσου επίσης, ότι είναι πιθανό να νιώθει ένοχος/η για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, ακόμα κι αν φταις εσύ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved