Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: αυτό είναι το πιο επικίνδυνο ψυχικό χαρακτηριστικό τους!

Πώς θα καταλάβεις ότι ένα ζώδιο της γης είναι επικίνδυνο;

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: αυτό είναι το πιο επικίνδυνο ψυχικό χαρακτηριστικό τους!

Καθημερινά διαβάζουμε ή ακούμε για άτομα που έχουν επιδείξει παραβατικές συμπεριφορές, οι οποίες οφείλονται σε διάφορα ψυχικά προβλήματα. Μιλάμε για συμπεριφορές που έχουν να κάνουν με αντικοινωνικούς και απερίσκεπτους τρόπους. Μερικά παραδείγματα τέτοιων συμπεριφορών είναι: τα συχνά ψέματα, το διογκωμένο «εγώ», η αδυναμία ελέγχου των παρορμήσεων, η έλλειψη ενοχών ή τύψεων, η χειραγώγηση ατόμων.

Η αλήθεια είναι ότι τα περιστατικά που έρχονται στην επιφάνεια αφορούν άτομα που ανήκουν και στα 12 ζώδια. Συνεπώς, επαληθεύεται άλλη μια φορά ότι όλοι έχουμε μέσα μας θετικά και αρνητικά στοιχεία και το να καλλιεργούμε τα θετικά δεν παύει να είναι ένα στοίχημα.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που έχουν τα ζώδια της γης, το οποίο αν καλλιεργηθεί στην υπερβολή του, μπορεί να δηλώνει μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας αρνητικός Ταύρος μπορεί να θελήσει να καλύψει ένα απέραντο βουλιμικό κενό, οδηγημένος από τον φόβο της έλλειψης και την ανάγκη του για εφησυχασμό.

Για να γεμίσει αυτό το κενό, δεν θα διστάσει ακόμα και να καταστρέψει τη ζωή κάποιου άλλου, επειδή αποκομίζει αυτό που νιώθει ότι έχει την εξουσία να κάνει. Όμως, η πραγματική κατάπτωση ενός αρνητικού Ταύρου είναι ότι δεν μπορεί ποτέ να καλύψει το κενό που τον βασανίζει.

Η άπληστη συμπεριφορά του επιδεινώνεται από το γεγονός πως ξέρει ότι είναι άπληστος, αλλά ένας Ταύρος ως γνωστόν είναι πεισματάρης και θα συνεχίσει ούτως ή άλλως στο ίδιο μοτίβο.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας αρνητικός Παρθένος μπορεί να εκφράσει τα επικίνδυνα ψυχικά χαρακτηριστικά του σε τομείς ακαδημαϊκούς, όπως η ιατρική, η εκπαίδευση και γενικά στην επιστημονική κοινότητα.

Είναι ο τύπος του μέλλοντος ακαδημαϊκού που είναι πρόθυμος να ξοδέψει τον χρόνο που χρειάζεται για να βρεθεί εκεί που θέλει να είναι. Για να το πετύχει όμως αυτό μπορεί να εμπλακεί, απομνημονεύοντας την ορολογία του επαγγέλματος που θα ήθελε να κάνει και να «στήσει» τα διαπιστευτήριά του, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει.

Αν αποκαλυφθεί για όσα έκανε, δεν «κολλάει». Προσαρμόζεται και προχωρά στην επόμενη δουλειά που θέλει, χρησιμοποιώντας ένα βιογραφικό γεμάτο ψέματα. Μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο και καταστροφές με τις πλαστές πιστοποιήσεις του, αλλά ένας ψυχικά αρνητικός Παρθένος, δεν πρόκειται να υπολογίσει τις συνέπειες των πράξεων του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επικίνδυνα χαρακτηριστικά ενός Αιγόκερω είναι ύποπτα και συνήθως καθοδηγούνται από τον τρόμο και την ανταπόδοση. Ο φόβος του μήπως εκτεθεί μπορεί να τον οδηγήσει στο να γίνει επικίνδυνος, γιατί φοβάται ότι θα ηττηθεί ή θα εκτεθεί για αυτό που είναι.

Οι Αιγόκεροι είναι μάστορες στο να δημιουργούν μιας εξαιρετική προβολή του εαυτού τους, αλλά φοβούνται μήπως υποχρεωθούν να αναλάβουν την ευθύνη για τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν στην πορεία τους προς την κορυφή.

Αυτός ο φόβος ισχύει τόσο για την αποκάλυψη των καλών όσο και των κακών πράξεων τους. Δεν τους αρέσει να εκτίθενται. Είναι επικίνδυνοι όταν εκδικούνται και, εάν τους βλάψεις, μπορεί να προβούν σε τεράστιες, σκληρές συνομωσίες εκδίκησης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved