Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πόσο τυχερός είσαι;

Ζώδια της Γης: Πόσο τα αγαπάει η τύχη;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πόσο τυχερός είσαι;

Εσύ ανήκεις σε ένα από τα τυχερά ζώδια;

Κοιτώντας γύρω σου, μερικοί άνθρωποι μοιάζουν να είναι πολύ πιο τυχεροί από άλλους και μερικές φορές μπορεί να αναρωτιέσαι αν ευθύνεται το ζώδιό σου που είσαι τυχερός ή άτυχος.

Διάβασε παρακάτω αν και κατά πόσο τα ζώδια της Γης έχουν ευλογηθεί με το θείο δώρο της Τύχης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, στα δικά σου μάτια η ζωή μοιάζει σαν να σου επιφυλάσσει μια έκπληξη σε κάθε γωνία και το πιο πιθανό είναι να νιώθεις άτυχος.

Σκέψου όμως ότι εξακολουθείς να στέκεσαι όρθιος, επιζώντας και ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεσαι τύχη, απλά πολύ κουράγιο που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της ζωής.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η τύχη μοιάζει σαν να είναι πάντα μακριά σου και μάλλον έχεις συνηθίσει σε αυτό το αίσθημα απογοήτευσης. Αν και μπορεί να σου φαίνεται άδικο ότι η ζωή σου ήταν πιο δύσκολη από των άλλων, υπάρχει λόγος για την «κακή» σου τύχη.

Έχεις τους πιο «δυνατούς ώμους» του ζωδιακού κύκλου. Η αποστολή σου σε αυτόν τον κόσμο είναι να αποκτήσεις γνώσεις, να βιώσεις δοκιμασίες και μετά να διδάξεις στον κόσμο τι χρειάζεται να κάνει για να τις ξεπεράσει. Ως εκ τούτου, ίσως να μην είσαι τόσο τυχερός, αλλά μπορείς να είσαι η πηγή της τύχης για τους ανθρώπους που έχουν την ευκαιρία να σε γνωρίσουν και να μάθουν πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η ηγετική σου θέση στον ζωδιακό κύκλο σου προσφέρει το «προνόμιο» να είσαι ο πρώτος που θα αντιμετωπίσει τα εμπόδια ή τις δυσκολίες και αυτός ο οποίος θα αναλάβει να τα εξαλείψει για όλους.

Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να παραπονιέσαι για την... κακή σου τύχη, γιατί ξέρεις ότι ότι όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις με σχετική ευκολία.

Να θυμάσαι απλά ότι, εφόσον συμμετέχεις διανοητικά και συναισθηματικά σε οτιδήποτε κάθε τι που κάνεις, θα είσαι απλώς αρκετά τυχερός για να φτάσεις στη γραμμή του τερματισμού.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved