Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, να γιατί σπας τα νεύρα στους άλλους

Αν δε μας πιστεύεις, ρώτα τους

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, να γιατί σπας τα νεύρα στους άλλους

Μετά από τόσα κομπλιμέντα και όμορφα λόγια, ήρθε η ώρα για ένα μικρό κράξιμο. Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια της Γης, παρακάτω, θα διαβάσεις τα πιο σπαστικά στοιχεία του ζωδίου σου, που ενδεχομένως και να μη σου τα έχουν πει ποτέ έτσι χύμα, προς γνώση όμως και συμμόρφωση. Μπορεί να εκνευριστείς, αλλά είναι η πραγματικότητα κι αν δε μας πιστεύεις, ρώτα τους!

ΤΑΥΡΟΣ

-Είσαι κτητικός και τα θεωρείς όλα δικά σου. Κάλμαρε λίγο... Από την... Πάρο είσαι;

-Είσαι αργοκίνητο καράβι. Δίνεις στη λέξη «τώρα» τελείως άλλη διάσταση. Μέχρι να σηκώσεις το ένα πόδι, έχει βρωμίσει το άλλο. Να καίγεται κάποιος και να περιμένει από σένα να τον βοηθήσεις... Σώθηκε...

-Σκας και γάιδαρο με το πείσμα σου. Ακόμα και αν σου αποδείξουν ότι έχεις λάθος, δεν το δέχεσαι. Ε, από ένα σημείο και έπειτα, αδιαφορούν. Δε θα κοπανάνε το κεφάλι στον τοίχο για χάρη σου.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

-Ειλικρινά, πιστεύεις ότι θέλουν να σε ακούν να κάνεις διάλεξη, ακόμα και για το ρηχό πιάτο και πότε ανακαλύφθηκε; Φτάνει καλέ!

-Είσαι τσιγκούνα... Τρέμεις στην ιδέα να ανοίξεις το πουγκί σου και να χαλάσεις χρήματα για τη διασκέδασή σου, για ρούχα, για παπούτσια και δήθεν μου το παίζεις οικονόμα. Μόλις δεις προσφορά, τρέχεις, μπας και δεν την προλάβεις...

-Κρίνεις συνεχώς τους άλλους. Την καμπουρίτσα μας δεν την κοιτάμε; Ή μήπως είναι όλα τέλεια;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

-Με το ζόρι, δε σε σέβονται! Ο σεβασμός κερδίζεται. Κι όσο γίνεσαι στριμμένος και σπαστικός, τόσο δεν πρόκειται να τον αποκτήσεις.

-Το να το παίζεις τζόβενο στα δεύτερα ...άντα σου το θεωρείς ωραίο; Χτίζεις τόσα χρόνια μια σοβαρή εικόνα για να καταλήξεις «γερομπισμπίκης» ή «γεροντομπεμπέκα»;

-Δεν είσαι αυθεντία στα πάντα (που να σκάσεις...)! Ατάκες όπως «εμένα θα μου πεις;», «να σου πω εγώ τι...», «άσε, το ‘χω», μην τις πετάς γιατί εκτίθεσαι!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved