Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, αυτά είναι τα 5 πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά σου

Για αυτούς τους λόγους αξίζεις πολλά!

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, αυτά είναι τα 5 πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά σου

Αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι αρέσει στους ανθρώπους και σε κάνουν παρέα, θα μπορούσες να αναζητήσεις στο ζώδιό σου ποια είναι τα πιο… αξιολάτρευτα στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Μπορεί να πρόκειται για ολοφάνερα ταλέντα που διαθέτεις, αλλά και για αδύναμες πλευρές του χαρακτήρα σου που όμως σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να έλκεις τους άλλους γύρω σου. Αυτό που έχει σημασία τελικά είναι ότι υπάρχει ένα κράμα χαρακτηριστικών σε κάθε ζώδιο που το καθιστά αξιαγάπητο.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 5 πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα ζώδια της γης και κάνουν τους άλλους να τα λατρεύουν:

ΤΑΥΡΟΣ

1. Έμπιστος

Ως σταθερό ζώδιο, ο Ταύρος σκέφτεται μακροπρόθεσμα. Μόλις αποφασίσει να μπει σε μια κατάσταση, θα μείνει εκεί. Είναι ένα ζώδιο που δεσμεύεται, κάτι που τον καθιστά αφοσιωμένο και ασφαλή σύντροφο. Αυτό ισχύει και στις φιλίες του.

2. Αισθησιακός

Ο Ταύρος είναι ένα σούπερ αισθησιακό άτομο που οι άλλοι λατρεύουν να έχουν στη ζωή τους. Τον κυβερνά η Αφροδίτη, ο πλανήτης της απόλαυσης και της ομορφιάς. Κάθε γήινη απόλαυση που ικανοποιεί τις αισθήσεις του, όπως δώρα, νόστιμο φαγητό, πολυτελή αφρόλουτρα κ.λπ. είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να του συμβεί. Ως γνήσιος οπαδός των ηδονών, αρέσκεται στο να κακομαθαίνει τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά να τον κακομαθαίνουν κι εκείνα.

3. Εκλεπτυσμένος

Το λεπτό γούστο του πηγαίνει χέρι-χέρι με την εκτίμησή του για όλα τα όμορφα πράγματα στη ζωή. Κάθε Ταύρος έχει προσωπικό στυλ και εξαιρετική αίσθηση σχεδιασμού.

4. Καλλιεργημένος

Αν θέλεις να επισκεφθείς ένα μουσείο ή μια έκθεση τέχνης, θα καλέσεις τον Ταύρο. Το ζώδιο αυτό έχει ανεπτυγμένη αισθητική και του αρέσει να παρευρίσκεται σε καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

5. Πρακτικός

Ο Ταύρος έχει μια πρακτική προσέγγιση στη ζωή που τον κάνει να λύνει μεγάλα προβλήματα. Φαίνεται σαν να γνωρίζει πάντα τον καλύτερο τρόπο για να φτάσει από το Α σημείο στο Β. Επιπλέον είναι το άτομο που θα σου προσφέρει τις πιο στέρεες συμβουλές για την λήψη μεγάλων αποφάσεων, κάτι που τον κάνει εξαιρετικό σύντροφο και υπέροχο φίλο.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1. Χρήσιμος

Ο Παρθένος αρέσκεται στο να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όσους τις έχουν ανάγκη. Είναι ο τύπος που πρώτα παρατηρεί τι πρέπει να γίνει και μετά το φέρνει σε πέρας, είτε πρόκειται για μια αγγαρεία στο σπίτι είτε για μια χάρη σε έναν φίλο. Κάθε Παρθένος είναι γενναιόδωρος με τον χρόνο και την ενέργειά του και αγαπάει να βοηθάει τους άλλους ανθρώπους.

2. Επικοινωνιακός

Ο Παρθένος τις περισσότερες φορές θα πει την αλήθεια του με διακριτικότητα. Πάντα ξέρεις που βρίσκεσαι όταν μιλάς μαζί του. Η καλή επικοινωνία είναι σημαντική σε κάθε σχέση και ένας Παρθένος το γνωρίζει καλά.

3. Αστείος

Ένας Παρθένος μπορεί να είναι έχει πολλές και συχνά υπερβολικές ευαισθησίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αστειευτεί. Διαθέτει ένα μυαλό γεμάτο ζωντάνια και η κάπως σαρκαστική αίσθηση του χιούμορ του, θα σε κάνει σίγουρα να γελάσεις.

4. Ενημερωμένος

Έχει άψογη γνώση και αντίληψη για την υφή, την ποιότητα και τη αποτελεσματικότητα όλων όσων παρατηρεί, κάτι που τον καθιστά απαραίτητο στην ανακάλυψη νέων ενδιαφερόντων πραγμάτων.

5. Αναλυτικός

Πάνω απ’ όλα, η Παρθένος έχει απίστευτες αναλυτικές ικανότητες, οι οποίες εντυπωσιάζουν τους πάντες. Ένα αναλυτικό μυαλό μπορεί να μην φαίνεται τόσο σέξι προσόν όσο π.χ. το πάθος, αλλά σε όλους μας αρέσει όταν κάποιος μας βοηθά να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητα και να επιλύσουμε τις λεπτομέρειες της ζωής. Ένας Παρθένος είναι ικανός να ετοιμάσει τον προϋπολογισμό μιας εταιρείας και να τον κάνει να μοιάζει με έργο τέχνης. Αυτός ο προσανατολισμός του στις λεπτομέρειες μπορεί να είναι πολύ ελκυστικός, ειδικά για ένα ονειροπόλο ή ακατάστατο άτομο το οποίο μπορεί να επωφεληθεί από αυτά τα δώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1. Δυναμικός

Όσοι είναι κοντά σε έναν Αιγόκερω ξέρουν πολύ καλά ότι, αν θέλει κάτι, θα το πάρει. Είναι άτομο προσηλωμένο στους στόχους του και αποφασισμένο να πετύχει. Θέτει στόχους και τους σέβεται και αυτό το χαρακτηριστικό προσδίδει μια πολύ αξιόλογη ποιότητα σε αυτό το ζώδιο.

2. Αντικειμενικός

Οι άνθρωποι συχνά θαυμάζουν την ικανότητα του Αιγόκερων να είναι αντικειμενικός και αμερόληπτος. Αυτό ισχύει τόσο για τις σχέσεις, την καριέρα όσο και σε όλους τομείς της ζωής του.

3. Αφοσιωμένος

Αν ο Αιγόκερως έχει σχέση μαζί σου, θα υπερβεί τις δυνάμεις του για να σε πείσει ότι είναι αφοσιωμένος σε σένα και μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη. Από τη στιγμή που θα βάλει κάτι στο μυαλό του, η απόφαση έχει ήδη παρθεί κι εσύ δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα.

4. Δοτικός

Στον Αιγόκερω αρέσει τόσο να κάνει δώρα στους άλλους όσο και να παίρνει. Άλλωστε, δουλεύει πολύ σκληρά για να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σπουδαία πράγματα στα άτομα που σέβεται και εκτιμά.

5. Κομψός

Κάθε Αιγόκερως νοιάζεται για το πώς φαίνεται στον έξω κόσμο και του αρέσει η εμφάνισή του να αντικατοπτρίζει την επιτυχία του. Αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι πολύ στυλάτο, ενώ έχει ανά πάσα στιγμή επίγνωση τι είναι στη μόδα και τι ξεπερασμένο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved