Κριός, Λέων, Τοξότης: αυτό είναι το πιο επικίνδυνο ψυχικό χαρακτηριστικό τους!

Πώς θα καταλάβεις ότι ένα ζώδιο της φωτιάς είναι επικίνδυνο;

Κριός, Λέων, Τοξότης: αυτό είναι το πιο επικίνδυνο ψυχικό χαρακτηριστικό τους!

Καθημερινά διαβάζουμε ή ακούμε για άτομα που έχουν επιδείξει παραβατικές συμπεριφορές, οι οποίες οφείλονται σε διάφορα ψυχικά προβλήματα. Μιλάμε για συμπεριφορές που έχουν να κάνουν με αντικοινωνικούς και απερίσκεπτους τρόπους. Μερικά παραδείγματα τέτοιων συμπεριφορών είναι: τα συχνά ψέματα, το διογκωμένο «εγώ», η αδυναμία ελέγχου των παρορμήσεων, η έλλειψη ενοχών ή τύψεων, η χειραγώγηση ατόμων.

Η αλήθεια είναι ότι τα περιστατικά που έρχονται στην επιφάνεια αφορούν άτομα που ανήκουν και στα 12 ζώδια. Συνεπώς, επαληθεύεται άλλη μια φορά ότι όλοι έχουμε μέσα μας θετικά και αρνητικά στοιχεία και το να καλλιεργούμε τα θετικά δεν παύει να είναι ένα στοίχημα.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που έχουν τα ζώδια της φωτιάς, το οποίο αν καλλιεργηθεί στην υπερβολή του, μπορεί να δηλώνει μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Τα βασικά ψυχοπαθητικά χαρακτηριστικά ενός Κριού περιλαμβάνουν την αφοβία και μερικές φορές τον κακό έλεγχο των παρορμήσεων. Είναι ο τύπος που αναζητά τον κίνδυνο και την έκσταση κάθε στιγμή. Δεν ελέγχει τις παρορμήσεις του και ως εκ τούτου η συμπεριφορά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως αφοβία.

Οι Κριοί με ανεπτυγμένη παρόρμηση και αφοβία υποκινούνται από την ανάγκη για περιπέτεια και ερεθίζονται από οτιδήποτε καινούργιο τους ενθουσιάζει. Η πραγματική τους αρνητικότητα βρίσκεται στην αναξιοπιστία και την ανευθυνότητα. Ένας Κριός που είναι πιο εσωστρεφής, μπορεί να εκφράσει αυτά τα αρνητικά χαρακτηριστικά με την επιρρέπεια στο ποτό και την κατάχρηση ουσιών.

Όταν ένας αρνητικός Κριός προσπαθήσει να σε παρασύρει στον κόσμο του ενθουσιασμού του, κάνε ό,τι μπορείς για να παραμείνεις στον πραγματικό κόσμο, προκειμένου να μην οδηγηθείς σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες που έχουν αρνητικά ψυχικά χαρακτηριστικά είναι τα άτομα που αποζητούν και επιτυγχάνουν τη δημοσιότητα, ενώ ιδιωτικά τρομοκρατούν την οικογένεια και τους συγγενείς τους. Προβάλλουν τις ικανότητές τους στο να είναι λαμπεροί και διάσημοι, ενώ παράλληλα είναι σε ίσο βαθμό παρανοϊκοί και καχύποπτοι.

Γίνονται εκδικητικοί, παρορμητικοί, έτοιμοι να αρπάξουν και να «πυροβολήσουν», προκειμένου να ανέβουν ψηλότερα, αναζητώντας την εξουσία μεθοδικά, αλλά γρήγορα. Πάντα καταφέρνουν να υπάρχει ένας αποδιοπομπαίος τράγος, επομένως οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί αν διακρίνουν τέτοιες συμπεριφορές σε έναν Λέοντα, ιδιαίτερα στο εργασιακό περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης με επικίνδυνα ψυχικά χαρακτηριστικά μπορεί να απεικονιστεί καλύτερα ως ο «ψυχοπαθής» τύπος πωλητή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Μπορεί να προσελκύσει οποιονδήποτε με τις πωλήσεις του, να προσδιορίσει προσεκτικά τους παράγοντες και να εργαστεί με επώνυμες εταιρείες προκειμένου να πραγματοποιήσει μια πώληση – ανεξαρτήτως της αξιοπιστίας του οχήματος που προσπαθεί να πλασάρει.

Επίσης, οι αρνητικοί Τοξότες δεν κάνουν ποτέ συζήτηση ή συμφωνία «μια και έξω». Θα σχετιστούν με το άτομο που έχουν τη συναλλαγή, πείθοντάς το πρώτα ότι είναι αξιόπιστοι. Έτσι, θα μπορούν να το χειραγωγήσουν με έμπειρο τρόπο για να κάνουν αυτό που θέλουν. Είναι κατεξοχήν οι τύποι που δεν νιώθουν τύψεις για τις πράξεις τους.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 4 ζώδια «ξύνουν τα νύχια τους» για καβγά!

Κριός, Λέων, Τοξότης: Τι κρύβεται πίσω από το πρόσωπο που δείχνουν;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved