Τα τέσσερα ζώδια που δε θα σε «πουλήσουν» ποτέ

Ο κόσμος ανάποδα να γυρίσει, θα κρατήσουν την υπόσχεσή τους

Τα τέσσερα ζώδια που δε θα σε «πουλήσουν» ποτέ

Εάν ένα από τα παρακάτω ζώδια σου δώσει μια υπόσχεση, τότε να ξέρεις πως, ακόμα κι αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, έρθουν τα πάνω κάτω, θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να την τηρήσει. Δεν υπόσχονται ποτέ πράγματα που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν, δεν τάζουν, δε δίνουν τον λόγο τους, χωρίς να είναι σίγουρα ότι θα τον κρατήσουν, όπως και να έχει. Να ξέρεις ότι όταν το κάνουν, δε θα σε «πουλήσουν» ποτέ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι άνθρωπος σοβαρός. Όταν λέει κάτι, το εννοεί. Δεν «παίζει» και δεν «αστειεύεται». Ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Ό,τι λέει το κάνει πράξη. Αν δεν μπορεί να υλοποιήσει κάτι, θα στο πει ευθέως και δεν θα σπαταλήσει ούτε τον δικό του χρόνο, ούτε τον δικό σου. Είναι ρεαλιστής, μετρημένος και μπορείς να βασιστείς πάνω του. Η όποια συμφωνία σας θα τηρηθεί στο 100%.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος όταν λέει κάτι δεν… ξελέει. Δίνει τον λόγο του και τον τηρεί. Δεν θα δώσει ποτέ υποσχέσεις σε κόσμο, απλά και μόνο για να φανεί καλός ή για να τους κάνει τα χατίρια. Ξέρει τι λέει, πότε το λέει και γιατί. Και επίσης αυτό που θα σου πει θα το κάνει πράξη. Είναι ζώδιο της Γης, είναι ρεαλιστής, πραγματιστής και ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Ξέρει ότι δεν έχει να κερδίσει κάτι με το να αθετήσει μια υπόσχεση ή να περιπλέξει τα πράγματα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν έχεις να κάνεις με Σκορπιό ξέρεις πολύ καλά ότι ο λόγος του είναι συμβόλαιο και ότι όταν δίνει τα χέρια, τότε έχεις όλες τις… εγγυήσεις που θα ήθελες και θα ζήταγες. Έχεις να κάνεις με ένα άτομο που δεν λέει πολλά, αλλά όσα λέει ισχύουν και τα τηρεί στο ακέραιο. Δεν γλείφει, δεν κολακεύει, σιχαίνεται τα ψέματα και τις μη ξεκάθαρες καταστάσεις. Δεν θα μπει ποτέ στην διαδικασία να σου τάξει κάτι, αν δεν το εννοεί.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων δεν θα αθετήσει ποτέ τον λόγο του. Αν σου δώσει μια υπόσχεση θα την κάνει πράξη και αυτό γιατί δεν θα ήθελε ποτέ και για κανένα λόγο να του βγει το… όνομα ότι δεν έχει μπέσα και ότι δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του. Για εκείνον η εικόνα και η φήμη είναι το Α και το Ω στην ζωή του. Για ένα… καθαρό κούτελο ζει. Δεν τάζει τίποτα, αν δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει και αν σου υποσχεθεί κάτι θα το κάνει. Γι αυτό να είσαι σίγουρος/η.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved