Τα 4 ζώδια που δείχνουν ψυχρά και απόμακρα, αλλά κατά βάθος είναι παιδιά διαμάντια!

Άλλο τι φαίνεται, άλλο τι είναι στην πραγματικότητα

Τα 4 ζώδια που δείχνουν ψυχρά και απόμακρα, αλλά κατά βάθος είναι παιδιά διαμάντια!

Μερικοί άνθρωποι έχουν μια έντονη παρουσία. Είναι συγκρατημένοι στις εκδηλώσεις τους, δεν μοιράζουν χαμόγελα και κομπλιμέντα, δεν συνηθίζουν να ανοίγονται και να βγάζουν τα εσώψυχά τους στον καθένα. Όταν οι άλλοι τους βλέπουν, αποτραβιούνται ή έχουν την εντύπωση ότι πρόκειται για άτομα ψυχρά και απόμακρα. Δεν το κάνουν όμως επίτηδες. Τις περισσότερες φορές βγάζουν αυτή την εικόνα για να προστατευτούν. Αν νιώσουν ασφαλή με την παρουσία σου, θα δεις ότι πρόκειται για αληθινά διαμάντια.

Παρακάτω, θα δούμε ποια είναι τα ζώδια που φορούν συνήθως το απόμακρο προσωπείο τους:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο βασιλιάς του Πάγου, μοιάζει εκφοβιστικός, επειδή πάντα κατέχει μια θέση εξουσίας ή υψηλών καθηκόντων και καταλαβαίνει πολύ καλά τι χρειάζεται να κάνει, προκειμένου να διατηρήσει τη δύναμή του. Αν ήταν γλυκούλης και αξιαγάπητος με το… καλημέρα, ποιος θα τον έπαιρνε στα σοβαρά; Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας Αιγόκερως είναι να τον παραμερίσουν. Επίσης, ξέρει ότι αν είναι υπερβολικά χαλαρός ή άνετος στους χώρους που κινείται, κάποιος μπορεί να θελήσει να τον εκμεταλλευτεί. Αυτό πάντως που «φοβίζει» τους άλλους περισσότερο, είναι η έντονη προσήλωση του Αιγόκερω στον στόχο του, απ’ όπου δεν παρεκκλίνει ποτέ και με τίποτα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν γνωρίζεις καλά έναν Ταύρο, ξέρεις ότι κατά βάθος έχει μαλακό και ευαίσθητο χαρακτήρα. Ωστόσο, δεν θέλει με τίποτα να το ξέρουν οι άλλοι. Κρατάει την ευαίσθητη πλευρά του μόνο για τους ανθρώπους που εμπιστεύεται πραγματικά, οι οποίοι δεν αποκλείεται να είναι μόνο 2-3 άτομα! Για όλους τους άλλους εμφανίζεται απόμακρος και ελαφρώς επικριτικός, γεγονός που τους επιβάλλει να έχουν την καλύτερη συμπεριφορά απέναντί του. Το πιο αστείο; Ένας Ταύρος ξέρει πολύ καλά ότι δείχνει… ψαρωτικός και το απολαμβάνει!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το ζώδιο έχει να διαχειριστεί τόσο βαριά συναισθήματα που μερικές φορές δεν έχει άλλη επιλογή από το να συγκεντρωθεί στον εαυτό του και να επιβάλλει μια δυναμική παρουσία προς τα έξω. Αν άνοιγε τον εαυτό του στον καθένα, δεν θα είχε πια «κρυφά χαρτιά» για να παίξει. Όμως λατρεύει να έχει πάντα ένα κρυφό χαρτί να βγάλει στο τραπέζι. Οι Σκορπιοί έχουν πάντα στρατηγική στις κινήσεις τους και όταν τους βλέπεις να φοράνε το εκφοβιστικό τους ύφος, να ξέρεις ότι αυτό συμβαίνει επειδή σκέφτονται ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι γνωστός για την ψυχρή και ανεξάρτητη συμπεριφορά του, με την οποία μπορεί τελικά να διατηρεί τον έλεγχο των συναισθημάτων του. Η εκκεντρική, αντισυμβατική φύση του δεν είναι πάντα η πιο φιλική ή η πιο χαρούμενη, ενώ η μοναδικότητά του ίσως κάποιες φορές να είναι εκφοβιστική για τους γύρω του. Παρά το πόσο κοινωνικός ή χαρισματικός μπορεί να είναι, όλοι γνωρίζουν ότι λατρεύει την ανεξαρτησία του και του αρέσει να κάνει πράγματα μόνος του. Να μελετά δηλαδή και να ψάχνει τρόπους να αναπτύξει τις… παλαβές ιδέες του! Αυτή η προτίμηση στην «παρέα» του εαυτού του πιθανόν τον κάνει να μοιάζει «κλειστός τύπος», όμως απλώς βρίσκεται στον κόσμο του!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved