Τα ζώδια που θα πουν την αλήθεια, ακόμα κι αν τους κοστίσει ακριβά

Η ειλικρίνειά τους «τσακίζει κόκκαλα».

Τα ζώδια που θα πουν την αλήθεια, ακόμα κι αν τους κοστίσει ακριβά

Τα ζώδια αυτά δεν κρύβουν τις σκέψεις ή τα συναισθήματά τους, ούτε κι ανέχονται αναλήθειες και υποκρισία. Θα σου πουν την αλήθεια τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Η ειλικρίνειά τους είναι αφοπλιστική και πολλές φορές σοκάρει τους άλλους, αλλά γι' αυτά προέχει η δική τους ψυχική ή πνευματική υγεία. Δε θα ένιωθαν καλά, αν έλεγαν ψέματα ή προσποιούνταν γι' αυτό και θα πουν αυτό που σκέφτονται ή αισθάνονται, ακόμα κι αν ξέρουν ότι θα τους κοστίσει ακριβά.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει την ειλικρίνεια ενός μικρού παιδιού. Εκτός του ότι ως άνθρωπος είναι παρορμητικός, σχεδόν ποτέ δεν «βουτάει» τη γλώσσα στο μυαλό, πριν μιλήσει. Λέει αυτό που σκέφτεται και νιώθει και φυσικά δεν το μετανιώνει, ακόμα και αν έρθει σε δύσκολη θέση ή αν πρέπει να απολογηθεί για όσα ξεστόμισε ή του κοστίσει μια θέση, μια φιλία ή μια σχέση. Η ειλικρίνεια είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τους Κριούς και τους κάνει να ξεχωρίζουν κι αν κάποιος δεν μπορεί να την αντέξει, τότε δεν τον θέλουν δίπλα τους. Αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις και αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να εκτιμάται περισσότερο (αν θέλουμε να λέμε την αλήθεια), γιατί δεν είναι υποκριτές και δεν κοροϊδεύουν κανέναν.

ΛΕΩΝ

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο ο Λέοντας υπερηφανεύεται, αυτό είναι η αυθεντικότητά του. Είναι άνθρωπος ντόμπρος και σταράτος. Δεν λέει ψέματα, γιατί πολύ απλά δεν του χρειάζονται. Έχει το θάρρος και την τόλμη να πει αυτό που σκέφτεται και -είτε είναι λάθος ή σωστό- να το υπερασπιστεί. Δεν φοβάται να έχει λίγα άτομα κοντά του, αρκεί να είναι τα σωστά και αυτά που δεν θα του πουν ψέματα και φυσικά δεν θα… θίγονται από την δική του αλήθεια. Ο Λέοντας εκτιμά την ειλικρίνεια και την ευθύτητα περισσότερο και δεν ανέχεται τα «παιχνίδια», την υποκρισία και τα πισώπλατα χτυπήματα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι αυτό που λέμε «η χαρά της ζωής». Είναι ένα άτομο που -όπως και ο Κριός- δεν βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό, πριν μιλήσει και δεν τον νοιάζει κιόλας. Είναι ειλικρινής, λέει αυτό που σκέφτεται, αν και πολλές φορές μπορεί αυτό που θα πει να είναι άκομψο ή… χοντράδα. Όπως και να έχει, ο Τοξότης δεν θα σκάσει γι’ αυτό και αν ο άλλος θιχτεί, τότε είναι δικό του πρόβλημα, είτε γιατί δεν έχει χιούμορ είτε επειδή δεν αντέχει την αλήθεια. Ο Τοξότης δεν νιώθει την ανάγκη ότι πρέπει να κρατήσει μυστικά ή να ωραιοποιήσει κάτι ή κάποιον και έτσι μοιράζεται κάθε του σκέψη, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσει άτομα από δίπλα του. Είναι αυθόρμητος και επίσης ένα… ανοιχτό βιβλίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε αντίθεση με τα άλλα δυο ζώδια του αέρα, τον Ζυγό και τον Δίδυμο, ο Υδροχόος είναι… υπερβολικά ειλικρινής. Σε σημείο που πολλές φορές αυτή του η ειλικρίνεια να παρεξηγείται και να προσβάλλει ή να πληγώνει τους άλλους. Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να πει αυτό που πιστεύει και να εκφραστεί, όποιο και αν είναι το κόστος. Δεν είναι υποκριτής, δεν μπορεί να προσποιηθεί και θεωρεί πως μόνο η αλήθεια μπορεί πραγματικά να βοηθήσει και να σώσει μια κατάσταση, ενώ τα ψέματα το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι απλά να βαθαίνουν ένα πρόβλημα και να το κάνουν χειρότερο. Ο Υδροχόος έχει πιστεύω και αξίες που δεν καταπατά και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την αλήθεια του με κάθε τίμημα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved