Τα τρία ζώδια που δυσκολεύονται να εξομολογηθούν τον έρωτά τους

Δεν θα σου το πουν εύκολα!

Τα τρία ζώδια που δυσκολεύονται να εξομολογηθούν τον έρωτά τους

Μερικοί άνθρωποι μπορούν πολύ εύκολα να εξομολογηθούν τα συναισθήματά τους προς κάποιον. Δεν ντρέπονται ούτε νιώθουν άβολα και πιστεύουν ότι πρέπει να λένε αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Από την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται δυο και τρεις φορές προτού εκφράσουν τα συναισθήματά τους, ειδικά όταν πρόκειται για τον έρωτα ή την αγάπη.

Τα άτομα που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια νιώθουν συστολή και αδεξιότητα όταν πρόκειται να δείξουν συναίσθημα ή να κάνουν ερωτική εξομολόγηση. Καταλαμβάνονται από μεγάλο άγχος, είναι τρομερά αδέξιοι και θα προτιμούσαν να κρατήσουν για πάντα μέσα τους αυτά που νιώθουν αντί να τα φωνάζουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν είναι και πολύ εκφραστικό ζώδιο, αφού τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η επιφυλακτικότητα και η μυστικοπάθεια. Δυσκολεύεται να κάνει λέξεις τα συναισθήματά του και εύκολα κάποιος θα τον χαρακτήριζε ψυχρό και άκαρδο. Θέλει να εκφράσει τον έρωτά του αλλά, αντί να είναι άμεσος, πάει μέσω… Λαμίας! Περιμένει και συχνά έχει την απαίτηση από το άλλο άτομο να καταλάβει από μόνο του πώς νιώθει, μέσα από την συμπεριφορά και τις χειρονομίες του.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν είναι ακριβώς ο τύπος με τον οποίο θα κάνεις «γούτσου-γούτσου» και άλλα τέτοια γλυκανάλατα! Δεν νιώθει καθόλου άνετα να δείχνει την στοργή του σε κάποιον/α, ανεξαρτήτως πόσο βαθιά τον/την αγαπά. Στην προσπάθειά του να γίνει ρομαντικός, αισθάνεται ντροπαλός, ανασφαλής και ανήσυχος. Εάν τελικά τα καταφέρει, θα είναι μεν κάτι πολύ συγκινητικό αλλά και αστείο και σίγουρα η ερωτική εξομολόγηση από έναν Τοξότη είναι κάτι που θα το θυμάσαι και θα χαμογελάς για πολύ καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες δεν συνηθίζουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους με λόγια και εξομολογήσεις. Προτιμούν να δείχνουν κατανόηση και να καλλιεργούν μια βαθιά ψυχική σύνδεση με το ταίρι τους, κάτι που δεν απαιτεί λεκτική έκφραση συναισθημάτων. Ένας Ιχθύς δεν είναι το άτομο που θα κάνει ερωτική εξομολόγηση, πρόταση γάμου ή θα εκφράσει με αμεσότητα αυτά που νιώθει. Αυτό το υδάτινο, εσωστρεφές ζώδιο περιμένει από το έτερον ήμισυ να κάνει το πρώτο βήμα, ασχέτως από το πόσο χρόνο, βάσανα και ταλαιπωρία θα βιώσει. Θα περιμένει υπομονετικά έως ότου ακούσει να του λένε «σε αγαπώ, σε θέλω, δεν μπορώ χωρίς εσένα»!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved