Τα 5 ζώδια που φορούν «ροζ γυαλιά» όταν επιλέγουν το ταίρι τους

Η φαντασία τους μπορεί να απέχει πολύ από την πραγματικότητα

Τα 5 ζώδια που φορούν «ροζ γυαλιά» όταν επιλέγουν το ταίρι τους

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει τη φράση «πίστευα ότι με τον καιρό θα αλλάξει», όταν κάποιος αναφέρεται σε πτυχές του χαρακτήρα του/της συντρόφου του, οι οποίες τον ενοχλούν ή τον απωθούν;

Μερικά άτομα έχουν αυτήν την τάση, να αρχίζουν δηλαδή μια σχέση έχοντας κατά νου ότι θα αλλάξουν την προσωπικότητα και τις συνήθειες του/της συντρόφου τους.

Η προσδοκία ότι το άτομο που ερωτευόμαστε θα εξελιχθεί σε κάτι άλλο από αυτό που βλέπουμε ολοφάνερα μπροστά μας είναι μια λανθασμένη αντίληψη και καθόλου καλός οιωνός για την εξέλιξη μιας σχέσης. Και αυτό, επειδή δεν βλέπουμε ή δεν δεχόμαστε τον/την σύντροφό μας με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, αλλά μάλλον ως μια εκδοχή όσων πλάθει η φαντασία μας.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πέντε ζώδια που ερωτεύονται το ταίρι τους, όχι όπως είναι, αλλά όπως πιστεύουν ότι μπορεί να εξελιχθεί στην πορεία της σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρόβλημα με τους Ιχθύς είναι ότι ερωτεύονται πολύ γρήγορα. Συνήθως, έχουν σχηματίσει μια ιδεατή εικόνα για το πως νομίζουν ότι είναι ένα άτομο, χωρίς να το ξέρουν καλά.

Ένας Ιχθύς τείνει να βλέπει την καλύτερη εκδοχή των ανθρώπων και μπορεί να έχει μια εξιδανικευμένη εικόνα για κάποιον η οποία απέχει πολύ από την αλήθεια. Αν το καλοσκεφτεί όμως, με το να ερωτεύεται όμως μια φαντασίωση, δεν είναι δίκαιος ούτε απέναντι στον εαυτό του ούτε απέναντι στο άτομο που... φαντάζεται ότι αγαπά.

Ιχθύ, είναι αλήθεια ότι μπορείς να μάθεις πολλά από την πρώτη εντύπωση που σου προξενεί ένα άτομο, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να είναι το μόνο πράγμα με το οποίο πορεύεσαι όταν ξεκινάς μια σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Είναι γνωστό ότι οι Ζυγοί μερικές φορές «αιχμαλωτίζονται» ολοκληρωτικά από την επιφανειακή ομορφιά και δεν αφιερώνουν χρόνο στο να γνωρίσουν κάποιον σε βάθος. Η ομορφιά όμως είναι κάτι επιφανειακό και είναι δύσκολο να χτιστεί μια σχέση πάνω σε κάτι τόσο αδύναμο όπως η καλή εμφάνιση κάποιου.

Ένας Ζυγός μπορεί να εμπλακεί σε μια επιφανειακή σχέση, που δεν διαθέτει γερά θεμέλια και που δεν μπορεί να συντηρηθεί με καμία δύναμη. Είναι επίσης πιθανό να καταλήξει σε μια κατάσταση όπου δεν του φέρονται με σεβασμό ή με καλοσύνη.

Ζυγέ, η συμβουλή που θα πρέπει να ακούσεις είναι να μην υποθέτεις ότι κάποιος είναι κατάλληλος για σένα, μόνο και μόνο επειδή φαίνεται ωραίος.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι άλλο ένα ζώδιο που συχνά έχει παρωπίδες όσον αφορά την αγάπη και αυτό τον εμποδίζει να δει κάποιον όπως πραγματικά είναι.

Οι άνθρωποι μπορεί να γίνουν πολλοί δημιουργικοί όταν θέλουν να κρύψουν τον αληθινό τους εαυτό και, όσο έξυπνος κι αν είναι ο Τοξότης, μερικές φορές μπορεί να εξαπατηθεί και τελικά να δει αυτό που θέλει να δει, ακόμα κι αν απέχει πολύ από την αλήθεια.

Μπορεί για παράδειγμα να πιστεύει ότι ένα άτομο είναι πιο έξυπνο ή πιο επιτυχημένο ακόμα και από τον ίδιο, αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτή η πίστη του δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν μεν το ταλέντο να βλέπουν τους ανθρώπους όπως είναι στην πραγματικότητα, αλλά διαθέτουν και μια «διανοητική έπαρση» που τους κάνει να πιστεύουν ότι μπορούν να μετατρέψουν κάποιον στον τύπο του ανθρώπου που θέλουν.

Ένας Δίδυμος μπορεί να δει ταλέντα ή ικανότητες που δεν υπάρχουν και έχει τη βούληση να αναλάβει το έργο της... αναμόρφωσης του μελλοντικού συντρόφου του, προκειμένου να ταιριάζει στις δικές του ανάγκες.

Έχει επίσης αρκετή αυτοπεποίθηση για να πιστέψει ότι η αγάπη του μπορεί να διορθώσει οτιδήποτε έχει σπάσει ή έχει χαλάσει. Πιστεύει μάλιστα ότι το άλλο άτομο θα αφεθεί πρόθυμα στα χέρια του για να το χειριστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξελιχθεί σε έναν ιδανικό σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει επίσης την πεποίθηση ότι θα πάρει κάποιον και θα τον αλλάξει σε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού του – μια εκδοχή που είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλει.

Μπορεί να καυχιέται στους φίλους του για το πώς άλλαξε ο σύντροφός του για χάρη του και είναι σημαντικό για αυτόν να τον συγχαρούν για τη σπουδαία δουλειά που έχει κάνει.

Ο Καρκίνος πιστεύει ότι το όραμά του είναι αυτό που εμπνέει το άλλο άτομο να αλλάξει και όχι ότι του ασκεί επιπλέον πίεση στο να αναδημιουργηθεί. Αλλά όταν ο σύντροφός του αποτυγχάνει να ανταποκριθεί σε αυτό που ο Καρκίνος έχει δρομολογήσει ως προοπτική, τότε νιώθει μεγάλη απογοήτευση και πέφτει πολύ ψυχολογικά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved