Τα δυο ζώδια που βασίζονται στις δυνάμεις τους και τα δύο που χρειάζονται τη στήριξη άλλων

Κάποια είναι αυτάρκη και κάποια βασίζονται στους άλλους

Τα δυο ζώδια που βασίζονται στις δυνάμεις τους και τα δύο που χρειάζονται τη στήριξη άλλων

Οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Από τη μία βρίσκονται αυτοί που ούτε θέλουν, ούτε δέχονται τη βοήθεια των άλλων και βασίζονται στις δικές τους δυνάμεις και από την άλλη αυτοί που τους χρειάζονται, για να νιώσουν καλά ή για να καταφέρουν ό,τι θεωρούν πως δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους.

Ποια είναι τα αυτάρκη ζώδια και ποια αυτά που χρειάζονται τη στήριξη των άλλων; Διάβασε τη λίστα που ακολουθεί και θα σου λυθούν όλες οι απορίες!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει μάθει να παλεύει και να ξεπερνά εμπόδια και δεν περιμένει κανέναν να του απλώσει το χέρι. Έχει γερές πλάτες και σηκώνει τα βάρη ενδεχομένως και από τη μικρή του ηλικία. Έμαθε να είναι μόνος, αυτάρκης και να μη ζητάει βοήθεια ή στήριξη, αλλά να προσπαθεί συνεχώς, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ορισμένες φορές ξεπερνά τα όρια των αντοχών του ή παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό. Ωστόσο, κάποια στιγμή τα καταφέρνει να φτάσει εκεί που θέλει και να διατηρηθεί στην κορυφή, χωρίς να νιώθει ότι χρωστάει σε κανέναν για την επιτυχία του.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ακολουθεί το ρητό "μόνος μου και όλοι σας"! Δε θα φοβηθεί να... λερώσει τα χέρια του, να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να πετύχει το στόχο του. Εκεί που τα υπόλοιπα ζώδια θα νιώσουν ότι αδυνατούν να τα καταφέρουν, δεν έχουν το κουράγιο ή πολύ απλά... κολλάνε, έρχεται ο Κριός και αναλαμβάνει δράση. Είναι το ζώδιο που θα βγει μπροστά και θα κάνει αυτό που λέμε την "βρώμικη δουλειά", χωρίς να υπολογίζει κούραση και εμπόδια. Είναι και ο εγωισμός του βέβαια μεγάλος που δεν τον αφήνει να ζητήσει βοήθεια ή στήριξη. Γι' αυτόν είναι μια ακόμα μάχη που πρέπει να κερδίσει και θα το κάνει, για να πάρει στο τέλος όλα τα εύσημα και να αποδεχτούν όλοι τις ικανότητές του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες βασίζονται περισσότερο απ' όλα τα ζώδια στους άλλους. Έχουν ανάγκη την φροντίδα, την παρηγοριά, τη συναισθηματική στήριξη, τον ώμο για να κλάψουν ή την αγκαλιά για να χωθούν και να κρυφτούν από την... ασχήμια του κόσμου. Οι άνθρωποι, στους οποίους αναζητά βοήθεια, είναι αυτοί που με χαρά και προθυμία θα τον στηρίξουν, δε θα τον κρίνουν ποτέ για τις επιλογές του και ακριβώς γιατί γνωρίζουν πως στέκονται πλάι σε έναν αληθινό «βράχο», δεν ξεχνούν ποτέ όσους τους βοήθησαν.

ΛΕΩΝ

Τα Λιονταράκια είναι γνωστό πως αποζητούν από τους γύρω τους προσοχή και ακριβώς για αυτό έχουν ανάγκη να υπάρχουν άνθρωποι δίπλα τους. Δεν μπορούν να κάνουν επίδειξη χωρίς κοινό και ζουν για να κερδίσουν το χειροκρότημα και την αποδοχή. Το να έχουν συναισθηματική υποστήριξη και την επιβεβαίωση των άλλων είναι πιο σημαντικό από την υπερηφάνεια τους. Σαφώς δε θα δείξουν αβοήθητοι και ότι χρειάζονται κάποιον/α, αλλά με τον τρόπο τους θα κάνουν τον άλλο να ασχοληθεί μαζί τους και να του δώσει τελικά αυτό που θέλει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved