Τα ζώδια που ξοδεύουν περισσότερα απ' όσα βγάζουν

Οι πιστωτικές τους είναι στο… «κόκκινο»!

Τα ζώδια που ξοδεύουν περισσότερα απ' όσα βγάζουν

«Προσθήκη στο καλάθι». Αυτό είναι που τα εξιτάρει και δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα για αγορές και καλοπέραση. Και εννοείται ότι είναι πολλά παραπάνω από αυτά που βγάζουν. «Ανοίγονται» σε αγορές και δεν τα νοιάζει που το ταμείο είναι μείον, καθώς… μια ζωή την έχουν!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικός. Βλέπει κάτι; Του αρέσει; Θα το αγοράσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί, αν έχει αρκετά χρήματα, αν θα ξεμείνει από λεφτά και τι θα κάνει τότε… Έχει ο Θεός θα σου πει! Και θα το εννοεί. Είναι άνθρωπος που δρα χωρίς να το πολυσκέφτεται και μόνιμα θα τον βλέπεις με ψώνια στα χέρια ή γενικότερα με καινούργια αποκτήματα. Ο Κριός ζει για να αγοράζει γιατί ό,τι έχει, το βαριέται πάρα πολύ γρήγορα. Οπότε θέλει αλλαγές και πάντα κάτι καινούργιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι πολύ κακός οικονομικός διαχειριστής. Μπορεί να μην είναι τόσο παρορμητικός όσο ο Κριός, ωστόσο κάνει άλλα έξοδα που και πάλι τον αφήνουν «ταπί και ψύχραιμο». Ο Δίδυμος έχει ένα συγκεκριμένο lifestyle με βόλτες, ταξίδια, ποτά, πάρτι και ό,τι άλλο περιλαμβάνει διασκέδαση, φλερτ και γνωριμίες. Τα λεφτά του λοιπόν θα τα «φάει» εκεί και χωρίς δεύτερη σκέψη. Και εκείνος πιστεύει στο «ζήσε τη στιγμή».

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΖΥΓΟΣ-ΛΕΩΝ

Βάζουμε τον Λέων και τον Ζυγό μαζί γιατί και οι δυο μένουν «στεγνοί» για τους ίδιους λόγους. Είναι δυο ζώδια που λατρεύουν τα λούσα, την καλοπέραση, τα ωραία πράγματα, τα ακριβά αντικείμενα και αποκτήματα και την καλή ζωή. Έτσι, δεν διστάζουν να ξοδέψουν περισσότερα από αυτά που έχουν προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τους τις ανάγκες. Αν δεν το κάνουν, θα νιώθουν δυστυχισμένοι και μέσα στη μιζέρια και θα πέσουν σε κατάθλιψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης, το έχουμε ξαναπεί, είναι κακός οικονομικός διαχειριστής. Δεν μπορεί με τίποτα να ελέγξει το πόσα ξοδεύει, πού τα δίνει και γιατί τα δίνει. Κάνει κινήσεις χωρίς να τις σκεφτεί και φυσικά δεν τον ενδιαφέρει το μέλλον. Τον νοιάζει το παρόν, να περνάει τώρα καλά, να κάνει αυτό που θέλει, να ταξιδεύει και το αύριο θα δούμε τι θα φέρει. Δεν αναλαμβάνει ευθύνες και η φράση που τον εκφράζει περισσότερο είναι το «ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο απαυτός μας».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved