Τρία ζώδια που είναι πολύ επιφυλακτικά και άλλα δύο που τα ξεγελάς εύκολα!

Μερικοί θέλουν να ξεγελαστούν, αλλά κάποιοι άλλοι δεν τσιμπάνε εύκολα!

Τρία ζώδια που είναι πολύ επιφυλακτικά και άλλα δύο που τα ξεγελάς εύκολα!

Κάθε χρόνο σκαρφίζεσαι ένα σενάριο για να αποσπάσεις την προσοχή της κολλητής ή του κολλητού σου από το πάρτι έκπληξη που του/της ετοιμάζεις και κάθε χρόνο... πέφτει στην παγίδα. Ίσως είναι στη φύση του/της να έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους ή μπορεί να έχει την τάση να υποκύπτει εύκολα στα επιχειρήματα και τις συμπεριφορές των άλλων. Από την άλλη πλευρά, σίγουρα θα γνωρίζεις και άτομα που «σου βγάζουν την ψυχή» για να... χωνέψουν κάτι που προσπαθείς να τους παρουσιάσεις. Αυτομάτως, λοιπόν, προκύπτει η διάκριση ανάμεσα σε δύσπιστους και σε εύπιστους ανθρώπους που υπάρχουν στο περιβάλλον μας.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που μπορείς εύκολα να τους πουλήσεις «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» και με ποια είναι καλύτερα να μην προσπαθήσεις καν.

Τα 3 πιο δύσπιστα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα πράγμα που σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις είναι να παρουσιαστείς μπροστά στην Παρθένο, χωρίς να έχεις ξεκάθαρα δεδομένα, αφού αυτό το σύμβολο της τελειομανίας θα υπεραναλύσει μέχρι τέλους την κατάσταση, προτού δεσμευτεί πλήρως. Οι απατεώνες που ισχυρίζονται ότι θα μετατρέψουν τα 100 ευρώ σε 10.000, θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα βουνό προβλημάτων, αν πιστεύουν ότι ο Παρθένος θα αγοράσει το αφήγημά τους. Αυτό το εξαιρετικά υπομονετικό και πρακτικό ζώδιο της γης θα αναζητήσει όλο το ιστορικό, τους ισολογισμούς κ.λπ. πριν πάρει μια απόφαση. Αν υπάρχουν πολλά κενά και προϋποθέσεις που δεν καταλήγουν σε ένα λογικό αποτέλεσμα, σίγουρα η Παρθένος θα γυρίσει την πλάτη στην... ασάφεια.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκ φύσεως καχύποπτος, μερικές φορές έως τα όρια της παράνοιας, ο Σκορπιός είναι πάντα έτοιμος να ξεσκεπάσει όσους διαταράσσουν την τάξη. Είναι διάσημος ερευνητής και βασιλιάς στην τέχνη της ανάκρισης, οπότε αν συνηθίζεις τα ψεματάκια, έχε το νου σου! Αυτός ο κάτοικος του σκότους είναι διαβόητος για την διαίσθησή του και λατρεύει να έχει το πάνω χέρι. Χωρίς να έχει αποκαλύψει ούτε ένα από τα χαρτιά του, τις περισσότερες φορές είναι σε θέση να... οσμίζεται τις απάτες και τις καταστροφές, πολύ πριν εκδηλωθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πράγμα που αγαπούν οι Ταύροι είναι η συνέπεια και η σαφήνεια, επομένως κάθε ύπουλο χτύπημα κάτω από τη ζώνη, θα σημάνει αυτομάτως κόκκινη κάρτα εκ μέρους τους. Αν και ο Ταύρος δεν είναι τόσο επιλεκτικός όσο η Παρθένος, ακολουθεί την αργή και σταθερή προσέγγιση, αξιολογώντας πλήρως την κατάσταση και σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά προτού πάρει μια απόφαση. Οποιοσδήποτε πωλητής ή πωλήτρια που προσπαθεί με υπερβάλλοντα ζήλο να παρασύρει τον Ταύρο σε μια παρορμητική αγορά, είναι καταδικασμένος να αποτύχει παταγωδώς.

Τα 2 πιο εύπιστα ζώδια

ΛΕΩΝ

Ο περήφανος Λέων θα πιστέψει οτιδήποτε, αρκεί να τροφοδοτεί την απεγνωσμένη του ανάγκη για επιβεβαίωση. Αυτό το πύρινο ζώδιο ζει για ένα καλό κομπλιμέντο, οπότε δεν αποκλείεται να ερωτευτεί τρέλα ένα γοητευτικό άτομο που θα του χαμογελάσει και θα του πει μια ευγενική κουβέντα. Ένα επιδοκιμαστικό βλέμμα για το καινούργιο του ρούχο ή ένας διακριτικός έπαινος για το υπέροχο κούρεμά του κι αυτό ήταν! Ο Λέων έχει πέσει. Όσο ακούει τα πράγματα που θέλει να ακούσει, θα ανταποκρίνεται στην περίσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι γνωστό ότι ο Ιχθύς αισθάνεται όλα τα συναισθήματα – τα δικά του, τα δικά σου, του σκύλου κ.λπ. Κι όμως είναι αυτή η ενσυναίσθησή του που μερικές φορές παρεμποδίζει τη λογική του. Οι Ιχθύες είναι άτομα πάντα πρόθυμα να ανοίξουν το πορτοφόλι τους για έναν άγνωστο οργανισμό με μια παράξενη διεύθυνση e-mail που ισχυρίζεται ότι ταΐζει τους άστεγους ή σε έναν μη αναγνωρίσιμο αποστολέα που μαζεύει χρήματα για τους πρόσφυγες ή τα αδέσποτα. Γενικά, ο Ιχθύς είναι... πονεσιάρικο ζώδιο. Αν νιώσει ότι η στενοχώρια περισσεύει γύρω του, θέλει να κάνει ότι μπορεί για να βελτιώσει την κατάσταση. Επίσης, φημίζεται για την φαντασία του σε όλους τους τομείς, επομένως δεν αποκλείεται να ερωτευτεί κεραυνοβόλα τον πλούσιο... πρίγκηπα που έτυχε να γνωρίσει σερφάροντας σε κάποιο site γνωριμιών.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved