Τα ΤΟΠ 3 πιο προκλητικά ζώδια

Μόλις τους πετάξεις το γάντι, δε θα διστάσουν να το σηκώσουν

Τα ΤΟΠ 3 πιο προκλητικά ζώδια

Τα παρακάτω τρία ζώδια έχουν στο αίμα τους λατρεύουν τις προκλήσεις και τον ανταγωνισμό. Θέλουν συνεχώς να αποδεικνύουν ότι είναι καλύτερα, τα πιο ικανά, τα μοναδικά στο είδος τους και μόλις τους πετάξεις το γάντι, δε θα διστάσουν να το σηκώσουν, για να βουλώσουν τα στόματα. Χωρίς αυτές, η αλήθεια είναι ότι η ζωή τους φαίνεται πιο άχρωμη και άοσμη...

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου θέλει γενικότερα να είναι πρώτο σε όλα! Θέλει να είναι ο «αρχηγός της αγέλης» και να δίνει τις εντολές. Είναι άκρως ανταγωνιστικός, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα μπορούσε να υπάρχει και κάποιος καλύτερος από εκείνον. Θα ξεκινήσει μια «μάχη», απλά και μόνο επειδή τον εξιτάρει η αδρεναλίνη και το να βλέπει τα «αίματα να... ανάβουν». Το καλό με τον Κριό όμως είναι ότι γενικά παίζει τίμια και δεν θα στραφεί ποτέ ενάντιον όποιου αγαπά πραγματικά.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τρελαίνεται για προκλήσεις και για ό,τι έχει να κάνει με ανταγωνισμό. Θέλει να είναι πρώτος σε όλα, θέλει να έχει την εξουσία και τα… ηνία και να αποδεικνύει στους πάντες ότι μπορεί να τα καταφέρει παντού. Θα είναι ανταγωνιστικός στην δουλειά του και ακόμα και μέσα στην σχέση του. Προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει ή να δείξει την υπεροχή του, θα κάνει πραγματικά τα πάντα. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίξει και βρώμικα αν χρειαστεί, αλλά έχει και κάποια όρια, τα όποια και σέβεται.

ΛΕΩΝ

Ποιος θα τολμήσει να αμφισβητήσει τον βασιλιά. Πίσω και σας «έφαγε»! Ο Λέοντας είναι από την φύση του ζώδιο που του αρέσει ο ανταγωνισμός και μάλιστα θέλει να επιδεικνύει το πόσο καλύτερος και ανώτερος από όλους τους άλλους είναι. Και ναι! Προκειμένου να διατηρήσει το θρόνο του, θα κάνει τα πάντα και θα πέσει ακόμα και στο πιο χαμηλό επίπεδο. Ο ανταγωνισμός απλώς… «κυλάει στο αίμα του» γιατί θέλει πάντα να κερδίζει.

Διάβασε επίσης:

Να γιατί ανησυχεί περισσότερο το κάθε ζώδιο

Το νου σου! Μην προσβάλλεις ποτέ αυτά τα ζώδια

Οι 4 μεγαλύτεροι «απατεώνες» του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved