Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, πόσο τυχερός είσαι;

Ζώδια της φωτιάς: Πόσο τα αγαπάει η τύχη;

Εσύ ανήκεις σε ένα από τα τυχερά ζώδια;

Κοιτώντας γύρω σου, μερικοί άνθρωποι μοιάζουν να είναι πολύ πιο τυχεροί από άλλους και μερικές φορές μπορεί να αναρωτιέσαι αν ευθύνεται το ζώδιό σου που είσαι τυχερός ή άτυχος.

Διάβασε παρακάτω αν και κατά πόσο τα ζώδια της φωτιάς έχουν ευλογηθεί με το θείο δώρο της Τύχης.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, αν και σε κυβερνά ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, αυτό δεν σημαίνει ότι περνάς τη ζωή σου πολεμώντας. Στην πραγματικότητα, είσαι προορισμένος να κερδίσεις όποια μάχη βάλεις στο μυαλό σου.

Διαθέτεις εξυπνάδα, κίνητρο και θέληση, προσόντα που τα δείχνεις άφοβα προς τα έξω. Ως εκ τούτου, η τύχη σου είναι περισσότερο μια αντανάκλαση της ισχυρής προσωπικότητάς σου, παρά κάτι που προέρχεται από το ζώδιό σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, είσαι τόσο σοφός και αποφασιστικός, που δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν είσαι τυχερός. Η ζωή σου είναι σαν τον πηλό κι εσύ είσαι ο γλύπτης που της δίνει πνοή με τη δημιουργικότητά του.

Είσαι ένα άτομο καθ’ όλα έτοιμο να διαμορφώσει τη μοίρα του σε αυτό που επιθυμεί και όταν λειτουργείς έτσι, η τύχη θα είναι μαζί σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, συγχαρητήρια! Είσαι ένα από πιο τυχερά ζώδια. Με οδηγό και προστάτη τον κυβερνήτη σου τον Δία, η ζωή μοιάζει να σου δίνει τα περισσότερα που μπορεί να σου δώσει σε κάθε περίσταση.

Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα περάσεις δύσκολες μέρες. Αυτά είναι μέσα στη ζωή άλλωστε. Όμως ποτέ δεν θα ξεμείνεις από λύσεις που θα σε βγάζουν στον αφρό κάθε φορά, δίνοντάς σου κι ένα έξτρα μπόνους!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved