Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτά είναι τα 5 πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά σου

Για αυτούς τους λόγους αξίζεις πολλά!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτά είναι τα 5 πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά σου

Αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι αρέσει στους ανθρώπους και σε κάνουν παρέα, θα μπορούσες να αναζητήσεις στο ζώδιό σου ποια είναι τα πιο… αξιολάτρευτα στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Μπορεί να πρόκειται για ολοφάνερα ταλέντα που διαθέτεις, αλλά και για αδύναμες πλευρές του χαρακτήρα σου που όμως σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να έλκεις τους άλλους γύρω σου. Αυτό που έχει σημασία τελικά είναι ότι υπάρχει ένα κράμα χαρακτηριστικών σε κάθε ζώδιο που το καθιστά αξιαγάπητο.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 5 πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα ζώδια της φωτιάς και κάνουν τους άλλους να τα λατρεύουν:

ΚΡΙΟΣ

Παθιασμένος

Όταν ο Κριός θέλει κάτι ή κάποιον είναι ασταμάτητος. Με τον πλανήτη του πολέμου, τον Άρη, που τον κυβερνά, μπορεί να είναι πρώτος σε οποιαδήποτε σχέση, δουλειά ή προσωπική κατάσταση.

Αγαπητός

Το πάθος από το οποίο κυριαρχείται, μπορεί να είναι ένα πολύ θετικό χαρακτηριστικό όσον αφορά τις ερωτικές του σχέσεις. Η ένταση και οι συγκινήσεις που θα ζήσεις στη σχέση σου με έναν Κριό, είναι σίγουρο ότι θα σε αφήσουν συγκλονισμένο/η.

Γεμάτος αυτοπεποίθηση

Με όλα του τα χαρίσματα και το πάθος που τον διακρίνει, ο Κριός μπορεί επίσης να αποδειχθεί ένα άτομο άφοβο και γεμάτο αυτοπεποίθηση. Εκπέμπει αποφασιστικότητα και σιγουριά, κάτι που οι άλλοι γύρω του δεν μπορούν να αγνοήσουν.

Ισχυρός ηγέτης

Η υπεύθυνη στάση του απέναντι στις μάχες που αναλαμβάνει να δώσει βοηθά τον Κριό να κερδίσει την αγάπη ολόκληρων ομάδων ανθρώπων ή κάποιου ξεχωριστού ατόμου. Βασικά, ο Κριός είναι μια υπολογίσιμη δύναμη και αυτό αρέσει στους γύρω του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Παθιασμένος

Ο Λέων είναι ένα ζεστό ζώδιο. Εκπέμπει θέρμη και δυνατά συναισθήματα στις σχέσεις και τις συναναστροφές του, κάτι που του προσδίδει μια λάμψη που δεν περνάει απαρατήρητη.

Αξιόπιστος

Ως σταθερό ζώδιο, μπορεί να παραμείνει δεσμευμένο για πολύ καιρό, ακόμα και σε δύσκολες εποχές. Αφοσιώνεται σε μεγάλο βαθμό στα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ φίλοι και συνεργάτες νιώθουν ότι πάντα μπορούν να βασίζονται στον Λέοντα.

Αισιόδοξος

Ο Λέων μπορεί να είναι θεατρικός ή να το «παίζει» χαρούμενος, όμως το γενικό του όραμα για τη ζωή είναι θετικό. Είναι ένα άτομο που μπορεί να «ανεβάσει» τη διάθεση μιας ολόκληρης παρέας όπου επικρατεί «πεσμένο» κλίμα. Όσοι χρειάζονται το χιούμορ και τη χαρούμενη διάθεση ως μια διέξοδο στα αδιέξοδά τους, μπορούν να απευθυνθούν στα σίγουρα σε έναν Λέοντα.

Γενναίος

Το ζώδιο του Λέοντα κυβερνά την καρδιά και πράγματι είναι από εκείνους που «το λέει η καρδούλα τους». Έχει το θάρρος να υπερασπιστεί τις πεποιθήσεις του, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να ακολουθεί τις επιθυμίες της καρδιάς του. Ας μην το ξεχνάμε: το λιοντάρι είναι το πιο γενναίο στο βασίλειο των ζώων αλλά και των ανθρώπων!

Μοντέρνος

Και κάτι πιο ελαφρύ: Ένας Λέων είναι πιθανό να θεωρείται από τους φίλους του κορυφαίος σε θέματα μόδας. Συχνά ντύνεται έχοντας στόχο να εντυπωσιάσει με την έντονη αίσθηση του στυλ του. Αν είσαι Λέων και διαβάζεις αυτές τις γραμμές, χαλαρώνοντας σε ένα cool στέκι, σημαίνει ότι πέσαμε μέσα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιπετειώδης

Από όλα τα ζώδια, ο Τοξότης είναι το πιο τολμηρό, όχι επειδή δεν φοβάται, αλλά μάλλον επειδή τις περισσότερες φορές αγνοεί τι σημαίνει κίνδυνος. Του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα και να παίρνει μαζί του κι άλλους ανθρώπους στην περιπετειώδη ζωή του.

Σοφός

Πολλοί θεωρούν τον Τοξότη σοφή ψυχή και απευθύνονται σε αυτόν για συμβουλές. Εύκολα θα μπορούσε να γίνει ο προσωπικός σου γκουρού. Έχει πολλές ιδέες να μοιραστεί για τη ζωή, την αγάπη και ένα σωρό άλλα. Τα αγαπημένα του πρόσωπα εκτιμούν την ικανότητά του να βλέπει τη μεγάλη εικόνα, ειδικά σε δύσκολες στιγμές.

Ενθουσιώδης

Ο Τοξότης είναι ο θετικός τύπος της παρέας. Δεν μπορείς παρά να έχεις καλή διάθεση όταν είσαι κοντά του, αφού η όποια «μαυρίλα», μετά από λίγη ώρα μαζί του, θα σου έχει φύγει. Με κυβερνήτη τον Δία, αυτό το ζώδιο αντικρίζει πάντα μια αισιόδοξη προοπτική μπροστά του. Ακόμα κι όταν περνάει δύσκολες στιγμές, θα βρει τον τρόπο να δει τα θετικά.

Τυχερός

Ο Τοξότης είναι παράξενα τυχερός. Παρατηρώντας τον, συχνά διαπιστώνεις ότι τα πράγματα λειτουργούν πάντα προς όφελός του. Ακόμα κι αν βρίσκεται στο παρασκήνιο μιας κατάστασης, θα συναντήσει τον κατάλληλο άνθρωπο, την κατάλληλη στιγμή και θα βρεθεί στο προσκήνιο. Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις μαζί του και να μην περάσεις καλά, αφού τίποτα δεν πρόκειται να πάει ξαφνικά στραβά.

Κοινωνικός

Απολαμβάνει να περνάει χρόνο, παρέα με άλλους ανθρώπους και αυτό είναι αμφίδρομο, αφού με την εύθυμη και περιπετειώδη διάθεσή του, οι άλλοι απολαμβάνουν το να βρίσκονται κοντά του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved