Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός στη ζωή σου!

Ζώδια της φωτιάς: αυτή είναι η αποστολή τους στη ζωή

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός στη ζωή σου!

Ναι καλά κατάλαβες! Κάθε ζώδιο έχει έναν σκοπό στη ζωή του και, παρόλο που ο ακριβής και συγκεκριμένος στόχος κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει, τελικά θα ακολουθήσει τον ίδιο τρόπο και δρόμο, όπως όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου του.

Αν ανήκεις στα ζώδια της φωτιάς και θέλεις να μάθεις ποια είναι η δική σου βασική αξία και σκοπός της ζωής σου, διάβασε παρακάτω.

ΚΡΙΟΣ

Πρωτιά, πρωτοπορία

Ο Κριός είναι εκείνος που προσπαθεί να είναι πάντα ο καλύτερος όσων υπήρχαν πριν από αυτόν! Αυτό το ενθουσιώδες και ανταγωνιστικό πύρινο ζώδιο θέλει να δημιουργήσει το αμέσως επόμενο καλύτερο από το προηγούμενο ή να σπάσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Να είναι δηλαδή πρώτος, πρωτεργάτης, πρωτοπόρος! Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε ένας Κριός σε αυτήν τη ζωή είναι να τον πιάσουν στον ύπνο ή να τον προσπεράσουν.

Ο σκοπός ενός Κριού στη ζωή είναι η πρόοδος, είτε στην τεχνολογία, στο γράψιμο, στην επιστήμη, στα σπορ κ.λπ. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο πάντως, θα υπάρχει πάντα ένας Κριός που πιέζει και βιάζεται για το επόμενο βήμα ή την επόμενη σημαντική ανακάλυψη στον τομέα του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Φήμη, αναγνώριση

Ποιος κάνει κουμάντο σε αυτόν τον κόσμο; Οι Λέοντες βέβαια! Όλοι ξέρουμε διάσημους Λέοντες που υπήρξαν παγκόσμιοι ηγέτες. Είναι το ζώδιο που θέλει οπωσδήποτε να το θαυμάζουν, οπότε δεν είναι περίεργο που έχουν ως στόχο να λάμπουν!

Είτε βρίσκονται στην κορυφή της δημοσιότητας είτε απλώς είναι γνωστά ονόματα σε κάποιον τομέα, οι Λέοντες όταν αποχωρήσουν θα μείνουν αξιομνημόνευτοι. Θα έχουν εκπληρώσει βέβαια καλύτερα τον σκοπό τους, αν ο κόσμος τους θυμάται και τους θαυμάζει πριν την αναχώρησή τους. Και αυτό μπορούν να το καταφέρουν, μόνο αν επενδύσουν στο δυνατό τους χαρτί, δηλαδή στο πιο μεγάλο χάρισμά τους που είναι η δημιουργικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γνώση, εξερεύνηση

Ένα φιλοπερίεργο και ελεύθερο πνεύμα όπως ο Τοξότης, έχει έρθει στην γη για να το ανακαλύψεις! Αξίζει τον κόπο, πίστεψέ μας. Υπάρχει εκεί για να τον κοιτούν και να μαθαίνουν όσοι θέλουν να φτάσουν στην κορυφή. Ο Τοξότης δεν είναι λάτρης της επανάληψης, εξ ου και όλα τα μέρη που θέλει να πηγαίνει και τα νέα πράγματα που του αρέσει να δοκιμάζει.

Είναι πάντα επικεντρωμένος σε μακρινά ταξίδια και στο να ανακαλύψει νέους τρόπους για να κάνει πράγματα. Η συνήθεια, η συντήρηση, τα κολλήματα, η… μούχλα και γενικότερα οι καθιερωμένες πρακτικές δεν του λένε απολύτως τίποτα! Ως εκ τούτου, ο Τοξότης έχει σκοπό να αναζητήσει το «νέο» σε όλα και παντού. Κακά τα ψέματα. Ο Τοξότης υπάρχει για να μπει στο βιβλίο των πρωτιών. Πάρε για παράδειγμα ένας από τους πιο αναδειγμένους Τοξότες της εποχής μας. Τον Γιάννη Αντετονκούμπο!

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που καταφέρνουν να είναι οικονομικά ανεξάρτητα!

Τα 3 ζώδια που έχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνουν διάσημα!

Τα 4 ζώδια που υπολογίζουν κάθε τους κίνηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved