Αυτά τα τέσσερα ζώδια είναι οι χειρότεροι συγκάτοικοι που θα μπορούσες να έχεις

Δεν μπορείς να μείνεις μαζί τους ούτε… μέρα!

Αυτά τα τέσσερα ζώδια είναι οι χειρότεροι συγκάτοικοι που θα μπορούσες να έχεις

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι πάρα πολύ βολικοί, στοιχείο που τους κάνει ιδανικούς για συγκάτοικους. Και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που είναι τόσο… ανάποδοι σε ορισμένα πράγματα που θα κάνουν την συγκατοίκηση μαζί τους πραγματικό εφιάλτη. Πάμε να δούμε με ποια ζώδια δεν θα πρέπει να συγκατοικήσεις, αν θες την ηρεμία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρώτη πρώτη τη βάλαμε την Παρθένο και μάλλον υποπτεύεσαι τον λόγο. Είναι εμμονική με την τάξη και την καθαριότητα. Και εννοούμε σε βαθμό τρέλας. Δεν δέχεται να υπάρχει ούτε… κόκκος σκόνης στο σπίτι. Αν μπορούσε θα καθάριζε με χλωρίνη μέχρι και τον αέρα που αναπνέει. Επίσης, είναι ένα άτομο που λειτουργεί βάσει προγράμματος. Έτσι και κάτι αλλάξει γίνεται έξαλλη και ξεσπά. Θέλει όλα να λειτουργούν με πρόγραμμα. Αν έχεις δει Φιλαράκια, τότε φαντάσου τη Μόνικα ως συγκάτοικό σου και θα καταλάβεις τι εννοούμε. Όλα πρέπει να είναι σε μια συγκεκριμένη θέση, ούτε εκατοστό πιο εκεί. Αν είσαι κι εσύ τέτοιος χαρακτήρας, τότε… καλή συγκατοίκηση. Αν όχι, τότε… τρέξε!

ΛΕΩΝ

Ο Λέων έχει τεράστια ανάγκη από προσοχή. Αν αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με το ζώδιο αυτό, να ξέρεις ότι θα πρέπει να ασχολείσαι μαζί του, να του ανεβάζεις το ηθικό και φυσικά να τον… κανακεύεις. Ω, ναι. Του αρέσει να περνάει καλά και να διασκεδάζει, αλλά και να καλεί κόσμο στο σπίτι, οπότε αν εσύ είσαι ένα άτομο ντροπαλό, μαζεμένο και θεωρείς το σπίτι σου ως τη «φωλιά» σου, στην οποία θα πας για να απομονωθείς, τότε θα έχεις μεγάλο πρόβλημα. Τα Λιοντάρια στην ζωή τους είναι… large, οπότε και ως συγκάτοικοι υπερβάλλουν τόσο με τις αγορές, όσο και με τα έξοδα. Δεν ζουν με μιζέρια και μην τολμήσεις ποτέ να τους πεις να κλείσουν το φως ή το θερμοσίφωνα γιατί μόλις έρθει ο λογαριασμός στην ΔΕΗ θα πείτε τον Δεσπότη… Παναγιώτη!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχεις έναν Τοξότη για συγκάτοικο, είναι σαν μην έχεις… συγκάτοικο. Σπάνια είναι στο σπίτι. Το πιο πιθανό θα είναι ετοιμάζει βαλίτσες για το επόμενο ταξίδι ή την απόδρασή του γενικότερα. Όλες οι ευθύνες του σπιτιού θα είναι δικές σου. Και το καθάρισμα φυσικά μέσα σε αυτές. Η παρουσία του θα είναι ελάχιστη και δεν θα προλαβαίνεις καν να τον δεις, αλλά θα αφήσει τα ίχνη της από το χάος που θα σπύρει γύρω του. Μόλις θα πας να του μιλήσεις λίγο σοβαρά, θα τον βλέπεις να είναι με το ένα πόδι έξω από την πόρτα και αυτό γιατί ως άνθρωπος δεν αναλαμβάνει ευθύνες και θα αφήνει εσένα να… «καθαρίζεις» για όλα. Ακόμα και για τις δικές του υποχρεώσεις. Δεν είναι γενικότερα ο τύπος που μοιράζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολύ δύσκολο να ζεις με έναν Υδροχόο γιατί πολύ απλά δεν είναι και το… πιο θερμό άτομο που θα συναντήσεις. Δεν θα σε ενθαρρύνει να γίνετε και πολύ κολλητοί. Να ξέρεις ότι γενικά δεν ακολουθεί τους κανόνες. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε σπίτι έχει συγκεκριμένους κανόνες. Ο Υδροχόος είναι υπερβολικά ανεξάρτητος, οπότε αν ψάχνεις έναν συγκάτοικο με τον οποίο να μπορείς να κάνεις και παρέα, τότε σίγουρα αυτός δεν είναι ο Υδροχόος. Δεν μπορεί να είναι με το ίδιο άτομο όλη την ημέρα. Θα απομονωθεί στον χώρο του και δεν θα σου μιλάει καν. Αν θελήσει να… κοινωνικοποιηθεί λίγο, τότε μπορεί να πείτε και κανά δυο κουβέντες και φυσικά θα καλέσει και κόσμο στο σπίτι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved