Τα 4 ζώδια που δεν πληρώνουν ποτέ τα σπασμένα

Μόνιμα ξεγλιστράνε

Τα 4 ζώδια που δεν πληρώνουν ποτέ τα σπασμένα

Έχουν ταλέντο; Είναι αόρατα; Φροντίζουν να καλύπτουν τα νώτα τους; Όπου κι αν οφείλεται τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, ό,τι και να γίνει, δεν θα πληρώσουν ποτέ και για τίποτα, είτε φταίνε είτε όχι… Τι να κάνουμε; Ακόμα κι αν εκνευριζόμαστε, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις. Πάμε να τα δούμε;

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι το μόνιμο θύμα. Ό,τι και να γίνει δεν φταίει ποτέ εκείνος. Πάντα παρουσιάζεται ως ο… οσιομάρτυρας της υπόθεσης. Έχει και αυτό το ύφος του αδικημένου, έτοιμου να βάλει τα κλάματα και σε γεμίζει με τύψεις ότι τον κακολογείς και τον αδικείς. Και στο τέλος από εδώ θα το πάει, από εκεί θα το φέρει, θα ξεγλιστρήσει σαν το ψάρι και φυσικά δεν την πληρώνει ποτέ και για τίποτα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΖΥΓΟΣ

Εδώ μιλάμε για τον μετρ της διπλωματίας. Ποιος κατάφερε να τα βγάλει πέρα με έναν γεννημένο διπλωμάτη; Με έναν άνθρωπο που το έχει στο DNA του να σου παρουσιάζει έτσι τα πράγματα και να σε κάνει να πιστεύεις ότι ακόμα και αν δεν φταις, «φταις». Συν το ότι έχει φροντίσει να κερδίσει τις καλές εντυπώσεις εκείνων που πρέπει, οπότε δε θα πιστέψουν οτιδήποτε αρνητικό γι' αυτόν...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ποιος μπορεί να τα βάλει με τα παιδιά του Δία; Πραγματικά… Είναι τα άτομα εκείνα που έχουν γεννηθεί τυχερά. Ό,τι και να γίνει, η κατάσταση -αργά ή γρήγορα- θα γυρίσει υπέρ τους ή θα την... τουμπάρουν αυτά. Είναι γενικότερα άτομα που δεν αναλαμβάνουν ευθύνες, πόσω μάλλον το φταίξιμο και άντε εσύ μετά να βγάλεις άκρη. Μόνιμα στον «αφρό» θα είναι και κάποιος άλλος θα είναι ο κύριος υπεύθυνος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν διδακτορικό στο κομμάτι της επικοινωνίας από την ώρα που γεννήθηκα. Αν ο Ζυγός είναι ο διπλωμάτης της υπόθεσης, ο Δίδυμος είναι ο σούπερ ντριμπλαδόρος, που θα ξεγλιστρήσει με ταχύτητα και μαεστρία, από οποιαδήποτε δύσκολη θέση. Με τα λεκτικά τσαλίμια του θα σε μπερδέψει και θα χάσεις την μπάλα… Είναι ικανός στο τέλος να σε κάνει να αναρωτηθείς μπας και φταις εσύ και δεν το έχεις καταλάβει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved