3 ζώδια που κοιτούν τη δουλειά τους και μένουν μακριά από κουτσομπολιά και ίντριγκες

Δεν ανακατεύονται πουθενά

3 ζώδια που κοιτούν τη δουλειά τους και μένουν μακριά από κουτσομπολιά και ίντριγκες

Τα ζώδια αυτά που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, προτιμούν να κρατούν αποστάσεις από ορισμένες καταστάσεις. Το καθένα για δικό του λόγο βέβαια. Τα άτομα αυτά θέλουν να μένουν μακριά από κουτσομπολιά, ίντριγκες και κακίες. Δεν θέλουν να μπλέξουν και σίγουρα επιλέγουν ουδέτερη στάση και δεν ανακατεύονται. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένα από τα πιο ευγενικά και διακριτικά ζώδια, με τα οποία θα μπορούσες να συναναστραφείς. Δεν χώνει ποτέ τη μύτη του σε καταστάσεις που δεν τον αφορούν και σίγουρα δεν «φυτρώνει» εκεί που δεν τον σπέρνουν. Προτιμά να κρατά ισορροπίες στις σχέσεις του, να τα έχει καλά με όλους και δεν θέλει να μπλέκεται σε καταστάσεις μιζέριας, γκρίνιας, κουτσομπολιού, κακίας ή δολοπλοκίας. Τις αποφεύγει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και φυσικά λόγω των δημοσίων σχέσεών του, που τον υποχρεώνουν, να μην έχει έχθρες και αντιπαλότητες.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι η χαρά της ζωής. Του αρέσει μεν να μιλάει με όλους, χωρίς όμως να μπλέκεται σε κουτσομπολιά ή ίντριγκες. Αυτό που θέλει γενικά στη ζωή του είναι να περνάει καλά, να διασκεδάζει και να γελάει. Μπορεί να μαθαίνει πολλά, όμως δεν θα καθίσει ποτέ να κουτσομπολέψει ή να μεταφέρει πληροφορίες κτλ. Δεν τον νοιάζει να ασχοληθεί με τέτοιες μικρότητες. Κοιτάει τα του οίκου του, την καθημερινότητά του και δεν μπλέκεται στη «μέση».

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα πράγμα που θα ξέρεις πολύ καλά, αν έχεις συναναστραφεί με Ιχθύς, είναι ότι το ζώδιο αυτό είναι στον… κόσμο του. Δεν κοιτάζει καν τι γίνεται δεξιά κι αριστερά. «Χάνεται» στις σκέψεις του και δεν βλέπει, δεν ακούει και δεν μιλάει. Μπορεί γύρω του να γίνεται ο απόλυτος χαμός κι αυτό να μην καταλάβει τίποτα γιατί πολύ απλά ονειροπολεί και το μυαλό του είναι στα… χαμένα. Δεν είναι πάντα κακό αυτό για τον Ιχθύ, γιατί το να μένει «εκτός», τον σώζει από πολλές άσχημες και επικίνδυνες καταστάσεις και φυσικά καταφέρνει να τα έχει καλά με όλους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved